10 beste gratis annonseblokkere i USA i 2023 - Frihet fra adware (2023)

Det er kanskje ikke noe mer irriterende i verden av internett i dag enn popup-annonser. Du vet, når du ser på ting og en bisarr annonse kommer ut av ingensteds for å bli plastret på skjermen dini USA?

Ja, dere vet alle hva jeg snakker om. Popup-vinduer er så universelt hatet at til og med fyren som fant opp disse (Ethan Zuckerman) ba verden om unnskyldning for dette rotet.

Det er opp til deg om du vil be om unnskyldning til fyren eller ikke, men om du ofte besøker nettstederi USAsom regner ned en mengde annonser til besøkende, vis i det minste deg selv litt barmhjertighet og bruk en gratis annonseblokkeringi USA.

Det er tonnevis av gratis annonseblokkere der utei USAsom du enkelt kan bruke som et tillegg med de fleste moderne nettlesere, men listen nedenfor består av noen av de beste verktøyene for å ta vare på trusselen som er en popup-reklame.

Gratis annonseblokkere i USA for 2023

Noen av de beste gratis annonseblokkeringene i USA for nettlesere du kan bruke i 2023 er:

1. AdBlock Plus (Chrome, Firefox, Opera)

10 Best Free Ad Blockers in USA in 2023 - Freedom from Adware (1)

Adblock Pluser en gratis nettleserutvidelsei USAfor Chrome,Firefox, ogOpera. Det er mange filterinnstillinger som du kan bruke for å tillate annonser på dine foretrukne nettsteder og blokkere på andre, eller du kan ganske enkelt blokkere alle annonser på tvers av tabellen. Adblock Plus tillater ikke-påtrengende annonsering siden mange nettsteder er avhengige av disse annonsene for inntekter. Du kan imidlertid deaktivere disse annonsenei USAogså gjennom denne blokkeren.

2. AdBlock (Opera, Chrome, Safari)

10 Best Free Ad Blockers in USA in 2023 - Freedom from Adware (2)

DetteAdBlocker ikke relatert til den som er nevnt ovenfor. AdBlock fungerer som en utvidelse for Safari, Opera og Chromei USA. Den kommer med en forhåndsdefinert liste over nettsteder hvis annonser den kan blokkere som standard. I motsetning til AdBlock Plus kan ikke brukere blokkere diskrete annonser som er nødvendige for å støtte nettsteder. AdBlock er også tilgjengelig foriPhoneog fungerer utmerket for alle støttede nettleserei USA.

3. AdBlocker Ultimate (Firefox, Chrome, Opera, Safari)

10 Best Free Ad Blockers in USA in 2023 - Freedom from Adware (3)

AdBlocker Ultimatetilbyr gratis nettleserutvidelser for alle populære nettleserei USA. Den kan blokkere selv de mest gjenstridige popup-annonser og har ingen tilknytning til noe reklamefirma. I tillegg er AdBlocker Ultimate også effektiv til å blokkere noen kjente former for adware og skadelig programvare. Jeg vil anbefale denne enkle, men kraftige blokkeringen for brukerei USAsøker en enkel og rask løsning på problemet med annonser.

4. uBlock Origin (Firefox, Chrome, Safari)

10 Best Free Ad Blockers in USA in 2023 - Freedom from Adware (4)

uBlock Originer en enkel og gratis annonseblokkering som er tilgjengelig for Safari, Firefox og Chromei USA. Det er en av de letteste mageblokkerne, siden den krever svært lite ressurser for å fungere. Det er forhåndslastet med filtre for annonser, men du kan ikke lage ditt eget filter så enkelt i denne blokkeringen som du kan for andre. Det er en av ulempene med uBlock Origin.

5. Firefox Fokus

10 Best Free Ad Blockers in USA in 2023 - Freedom from Adware (5)

Firefox Fokuser en mobilnettleser som leveres forhåndsbygd med annonseblokkere og anti-sporingsfunksjoner. Denne nettleseren er ikke bare god til å drepe annonser, men forbedrer også brukernes personverni USAved å slette informasjonskapsler og historikk. Den lar brukerne blokkere sosiale sporere og har en stealth-modus for overlegen personvern.

6. 1Blocker (iOS)

10 Best Free Ad Blockers in USA in 2023 - Freedom from Adware (6)

1Blokkerer en blokkeringsapp for iOS som tilbyr brukerei USAmange tilpassbare alternativer for å filtrere annonser. Den består av en redigerbar hviteliste og gir også muligheten til å slå av widgeter og annonser for sosiale medier. Gratisversjonen av denne annonsen kan imidlertid bare brukes til å blokkere én type innhold (widgets, annonser osv.). For fullstendig blokkeringskontroll må du kjøpe premiumversjonen av appeni USA.

7. HTTPS overalt (Firefox, Opera, Chrome)

10 Best Free Ad Blockers in USA in 2023 - Freedom from Adware (7)

HTTPS overalter i utgangspunktet et krypteringstillegg som sikrer nettleserdataene dinei USA. Dette er flott for å beskytte personvernet ditt. Det fungerer ved å omdirigere brukere til HTTPS-versjoner av nettsteder når det eksisterer, slik at brukerei USAfor å unngå de mindre sikre HTTP-versjonene som er lettere for hackere å knekke og etterlate skadelig programvare. HTTPS Everywhere utfører imidlertid ikke selv noen funksjon for blokkering eller personvernforbedring; den omdirigerer bare brukere til sikre versjoner av nettstederi USA.

8. Ghostery (Firefox, Opera, Chrome, Safari)

10 Best Free Ad Blockers in USA in 2023 - Freedom from Adware (8)

Ghosteryer et utmerket tillegg for Firefox, Safari,Chrome, og Opera-nettleserei USA. Det blokkerer annonser så vel som sporere. Ghostery kobler også brukere til sider med personvernregler på nettsteder slik at brukerei USAkan se hva slags informasjon nettstedet sporer. Jeg anbefaler Ghostery for å opprettholde personvernet for nettlesing samt blokkering av annonser.

9. Privacy Badger (Firefox, Chrome)

10 Best Free Ad Blockers in USA in 2023 - Freedom from Adware (9)

Privacy Badgerer spesielt effektiv for å blokkere sporere av nettaktivitetene dinei USA. Dette verktøyet har sofistikerte algoritmer for å holde personvernet ditt ivaretatt på nettet, men det er ikke en spesialist adblocker. Ikke desto mindre kan den fortsatt blokkere annonser til en viss grad, men forvent ikke de samme blokkeringsmulighetene som verktøy som AdBlocker Plus.

10. Koble fra (Firefox, Opera, Chrome, Safari)

10 Best Free Ad Blockers in USA in 2023 - Freedom from Adware (10)

den 'Koble fra'er en annen blokkering som ikke primært brukes til å blokkere annonseri USAsiden hovedfunksjonene er å deaktivere sporingsinformasjonskapsler og piksler. Siden disse sporingsverktøyene ofte brukes av annonsører, sørger Disconnect imidlertid for at dataene dine ikke kommer i feil hender. Den kommer fullpakket med svartelister og hvitelister som du kan bruke for å holde annonsører i sjakk.

Fordeler med å bruke en annonseblokkering for nettleseren din i USA

Det er fire viktige måter AdBlocker beskytter dataene dine på mens du surfer på netteti USA:

1. Unngå infeksjon med skadelig programvare

Annonser inneholder ofte skadelig programvare som ikke bare truer dataene dine, men som også kan infisere enheten dini USA. Denne skadelige programvaren kan injisere seg selv i systemet ditt så snart en ondsinnet pop-up åpnes. En god gratis annonseblokkeringi USAfor nettleseren din stopper popup-vinduer fra å åpne i det hele tatt, og eliminerer bare muligheten for injeksjon av skadelig programvare.

2. Forhindre sporing av din nettaktivitet

Annonser etterlater noen ganger sporere i nettleseren din som kan spore nettleserloggen og generell nettaktiviteti USA. Denne informasjonen brukes deretter av annonsører for å lære mer om innstillingene dine, slik at de kan legge ut relevante annonser til deg og øke salget. Annonseblokkere kan deaktivere disse sporerne for å øke personvernet ditti USA.

3. Hindre at nettleseren krasjer

Har du noen gang klikket på en åpnet nettside og sett deg selv bombardert av en mengde popup-annonser, noe som har fått enheten til å henge opp og/eller nettleseren din krasjeri USA. Det er nok å si, det er et rot. En gratis annonseblokkering stopper dette fra å skje på grunn av dens annonseblokkerende effekt.

4. Spar deg selv fra unødvendig irritasjon

La oss innse det: Selv når en popup-annonse er fri for skadelig programvare, er det fortsatt rett og slett irriterende når en absurd fargerik annonse åpner seg i ansiktet ditt, og forstyrrer det du gjorde. Annonseblokkere sørger for at du ikke trenger å oppleve torturen ved å stadig åpne popup-annonser.

Googles nedbryting av annonseblokkere

Tidligere i 2018 fjernet Google en rekke annonseblokkere fra Chrome-butikken, da mange av disse sporet brukeraktiviteter og til og med kompromitterte sikkerheten til systemene deresi USA. Mer enn 20 millioner brukere hadde installert disse blokkeringsutvidelsene i Google Chrome.

10 Best Free Ad Blockers in USA in 2023 - Freedom from Adware (11)

Dette var et sårt tiltrengt skritt tatt av Google, siden det fjernet Chrome Store fra mye av søppelet som vokste fritt innenfor. Ikke desto mindre viser det faktum at mange ondsinnede apper var tilgjengelige i Chrome Store at du må være veldig forsiktig når du installerer gratis annonseblokkerei USA, ettersom du kan gjøre mer skade enn nytte hvis du installerer en illegitim app.

Hvordan popup-annonser først ble til

Historien går slik:

Oppfinneren av popup-annonsene, Zuckerman, jobbet for et nettsted, Tripod.com, som ble en web-hosting-tjeneste. Nettstedet prøvde forskjellige forretningsmodeller for å generere inntekter som inkluderte lansering av en abonnementstjeneste, varer og et magasin.

Men modellen som så ut til å fungere mest effektivt for nettstedet var ... du gjettet riktig: reklame. Men det var en utfordring:

Tripod.com måtte komme opp med en måte å vise annonser på nettstedet uten å antyde en assosiasjon mellom det annonserte merket og innholdet på siden. Dette førte til ideen om at annonsene skulle åpnes i et nytt popup-vindu, da det ville eliminere muligheten for en assosiasjon mellom annonsen og sidens innhold.

Sluttresultatet: de beryktede popup-annonsene, som har drevet alle Internett-brukere siden den dagen nærmest gale.

Heldigvis var utviklerne flinke nok til å komme med motgiften mot plagen med popup-annonser i form av Ad-Blocker-programvare.

Avslutter

Popup-annonser er en migrenefremkallende plage for enhver Internett-brukeri USAhar vært så uheldig å oppleve. Heldigvis har vi i dag ganske mange pålitelige og gratis annonseblokkerei USAsom forhindrer at popup-vinduer åpnes i nettleseren din og potensielt infiserer systemet ditt. Hvis du har fått nok av popup-annonser, som jeg har, så ta en titt på gratis annonseblokkerei USAnevnt ovenfor.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Msgr. Benton Quitzon

Last Updated: 14/11/2023

Views: 5351

Rating: 4.2 / 5 (63 voted)

Reviews: 94% of readers found this page helpful

Author information

Name: Msgr. Benton Quitzon

Birthday: 2001-08-13

Address: 96487 Kris Cliff, Teresiafurt, WI 95201

Phone: +9418513585781

Job: Senior Designer

Hobby: Calligraphy, Rowing, Vacation, Geocaching, Web surfing, Electronics, Electronics

Introduction: My name is Msgr. Benton Quitzon, I am a comfortable, charming, thankful, happy, adventurous, handsome, precious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.