Beste 4 måter å øke Snapchat -poengsummen veldig fort (2023)

Snapchat er en av de mest populære sosiale medieplattformene på dagens marked som tilbyr mange morsomme funksjoner, inkludert muligheten til å sende tidsbestemte snaps til hverandre.Snapchat holder oversikt over aktiviteten din på plattformen gjennom SNAP -poengsum som beregnes ved hjelp av en proprietær algoritme basert på aktiviteten din.

Hvis du har lurt på hvordan du kan øke SNAP -poengsummen din på Snapchat, er her alt du trenger å vite om det.

Innhold forestilling

Hva er Snapchat -poengsum?

Snapchat -poengsum er et viktig trekk ved Snapchat, som gjør at brukerne kan forbli engasjert når de fortsetter å sammenligne score med vennene sine.Du finner Snapchat -poengsummen til kontoen din rett under navnet ditt på Snapchat.

Den består av antall snaps du har sendt eller mottatt fra vennene dine, snaps du har lagt ut på historier, og antall venner du har lagt til Snapchat -vennelisten din.

Derfor, hvis du oppsummerer antall sendt snaps og antallet snaps, vil du ikke få den totale Snapchat -poengsummen som vises under navnet ditt.Dette er på grunn av de andre faktorene som også legger opp til poengsummen.

I slekt: Hvordan skjule Snapchat -venner: 6 måter forklart!

4 måter å øke Snapchat -poengsummen på

Å øke Snapchat -poengsummen din er bare mulig når du er regelmessig på Snapchat og samhandler mye med vennene dine ved å sende og motta snaps.Å legge ut snaps som historier kan også hjelpe deg med å øke Snapchat -score.Her er noen av de beste måtene å øke Snapchat -score enkelt.

1. Å legge ut snaps til historier

Å legge ut snaps til historier er en måte som lar deg øke Snapchat -score.Trinnene for å legge ut snaps til historier er som følger.

Åpne Snapchat og klikk på et bilde som du vil laste opp som historien din ved å tappe påLukkerikon.

Best 4 Ways to Increase Your Snapchat Score Very Fast (1)

Trykk påHistoriealternativ nederst på skjermen, like vedLagrealternativ.

Best 4 Ways to Increase Your Snapchat Score Very Fast (2)

En liten dialogboks vises og ber om bekreftelse.Trykk påLegg til.

Best 4 Ways to Increase Your Snapchat Score Very Fast (3)

I slekt: Hvordan fortelle om noen så på Snapchat -historien din mer enn en gang

2. Sende snaps til vennene dine

Å sende snaps til vennene dine er en av de vanligste måtene å øke Snapchat -poengsummen.Her er trinnene for å sende snaps til vennene dine.

Åpne Snapchat og klikk på et bilde som du vil sende til vennen din.

Best 4 Ways to Increase Your Snapchat Score Very Fast (4)

Trykk påpilnederst til høyre på skjermen tilSend tilvennen din.

Best 4 Ways to Increase Your Snapchat Score Very Fast (5)

Trykk påGreit.

Best 4 Ways to Increase Your Snapchat Score Very Fast (6)

Trykk på navnet til vennen din.

Best 4 Ways to Increase Your Snapchat Score Very Fast (7)

Trykk påpilIgjen nederst til høyre på skjermen for å sende.

Best 4 Ways to Increase Your Snapchat Score Very Fast (8)

SNAP vil nå bli delt med den valgte brukeren, og du skal nå ha lagt til litt mer til din samlede SNAP -poengsum.Fortsett å bruke plattformen som tiltenkt, deling av snaps og historier med dine venner og familie, og SNAP -poengsummen din bør gradvis øke på plattformen.

3. Åpne snaps regelmessig

Akkurat som å sende et snap øker Snapchat -poengsummen din, på samme måte, vil motta et snap også hjelpe deg med å øke Snapchat -score.Følg trinnene som er nevnt nedenfor for å sjekke og åpne snaps regelmessig.

Åpne Snapchat -appen på mobilen din og trykk påChatalternativ nederst på skjermen.Hvis du har noen meldinger uleste, vil chat -alternativet bli merket med enblå prikk.

Best 4 Ways to Increase Your Snapchat Score Very Fast (9)

Snapchat chat -skjermen åpner og viser menneskene du allerede har pratet med.Hvis noen har sendt deg et snap,Ny snapvil bli skrevet i rød farge under avsenderens navn.

Best 4 Ways to Increase Your Snapchat Score Very Fast (10)

Snapchat -poengsummen din øker så snart du trykker på navnet på avsenderen og ser på snap.

4. Legge til venner på Snapchat

Hvis du er ny på Snapchat og ikke vet hvordan du legger venner til Snapchat, er her trinnene som vil legge til noen få poeng til Snapchat -poengsummen din.

Åpne Snapchat -appen og trykk på profilbildet ditt øverst til venstre på skjermen.

Best 4 Ways to Increase Your Snapchat Score Very Fast (11)

Bla nedover for å finneLegg til venneralternativ under venner og trykk på det.

Best 4 Ways to Increase Your Snapchat Score Very Fast (12)

Legg til vennene dine ved å tappe påLegg tilBare ved navnet til vennen du vil legge til.

Best 4 Ways to Increase Your Snapchat Score Very Fast (13)

Du kan også skrive navnet til vennen din iSøkelinje

Best 4 Ways to Increase Your Snapchat Score Very Fast (14)

Trykk påLegg tilBare ved navnet til vennen din.

Best 4 Ways to Increase Your Snapchat Score Very Fast (15)

Hvor finner du din Snapchat -poengsum?

Følg trinnene nevnt nedenfor for å finne poengsummen din på Snapchat.

Åpne Snapchat og trykk på profilbildet ditt i øverste venstre hjørne av skjermen.Det kan være et Bitmoji -ikon eller et bilde du har satt som profilbilde.

Best 4 Ways to Increase Your Snapchat Score Very Fast (16)

Rett under profilbildet ditt er det navnet ditt.Under navnet ditt finner du litt tilleggsinformasjon om deg selv.Snapchat -poengsummen din ermellom brukernavnet ditt og stjernetegn.

Best 4 Ways to Increase Your Snapchat Score Very Fast (17)

Hvis du trykker på poengsummen, vil det avsløre to forskjellige tall atskilt med en prikk.Antallet til venstre indikererSnaps du har sendtog antallet til høyre indikererSnaps du har mottatt.

Best 4 Ways to Increase Your Snapchat Score Very Fast (18)

Hvorfor øke Snapchat -poengsummen din?

Snapchat -poengsum er som en videospillmekaniker, jo høyere poengsum, jo mer interessert og investert er du i aktivitetene dine.Snapchat -scoringssystemet er en av de beste måtene å holde deg opptatt og spore fremgangen din på denne appen.

Dessverre er det ingen spesielle funksjoner som blir låst opp når Snapchat -poengsummen øker.En god SNAP -poengsum hjelper imidlertid mange brukere å skille mellom virkelige mennesker og roboter på plattformen.

Hvorfor vil ikke Snapchat -poengsumoppdateringen min?

Det er en stor misforståelse at Snapchat oppdaterer score i sanntid.Det gjør det ikke.Men noen brukere kan se at Snapchat -score blir oppdatert umiddelbart.Generelt tar Snapchat rundt syv dager å oppdatere score på profilen din.Så alt du kan gjøre er å notere tallene dine og vente i minst syv dager for å se om poengsummen din går opp.

Imidlertid kan det være tider hvor resultatene dine ikke blir oppdatert i løpet av en uke.Dette kan skje på grunn av en viss feil i Snapchat -kontoen din.Snapchat -støtte vil fungere med det og få problemet ditt løst.

Du kan også velge å avinstallere Snapchat fra enheten din og installere den på nytt igjen.Dette vil bidra til å bli kvitt bakgrunnskonflikter og lage en fersk hurtigbuffer på enheten din.

Hvis du imidlertid merker at Snapchat -score på vennene dine ikke blir oppdatert, kan det være et par grunner til det.Den viktigste er at vennen din enten har fjernet deg fra vennelisten eller blokkerte deg fra Snapchat.

Aktiviteter som ikke teller for å øke Snapchat -poengsummen din

Å bruke Snapchat -appen så mye som mulig kan få poengsummen din til å øke raskere.Med litt hardt arbeid kan du enkelt bryte postene på kort tid.

Imidlertid er det noen aktiviteter på plattformen som ikke teller for SNAP -poengsummen din.Her er alt du trenger å vite om dem.

Snapchat chatter

Best 4 Ways to Increase Your Snapchat Score Very Fast (19)

En enorm misoppfatning blant brukerne er det faktum at chatter teller for SNAP -poengsummen din.Dette er imidlertid delvis sant fordi Snapchat -score øker ved å sende og motta snaps.

Dette betyr at tekstmeldingene og regelmessige interaksjoner ikke blir tatt i betraktning når du beregner den nye SNAP -poengsummen.

Så hvis du bruker snaps for å kommunisere med vennene dine, kan det betraktes som den beste måten å øke Snapchat -score.

Men hvis du bruker tekstmeldinger for å kommunisere, vil det på ingen måte øke Snapchat -score.

Sender samme snap til flere venner

Når du sender et snap til vennen din, øker det Snapchat -poengsummen din.Men når du sender det samme snapen til flere venner, vil du ikke motta noen ekstra poeng mot poengsummen din.

Dette betyr at kringkastingssnaps og gruppechat -snaps ikke vil telle til din SNAP -poengsum på Snapchat.

Vanlige spørsmål

Her er noen ofte stilte spørsmål om å øke SNAP -poengsummen din på Snapchat som skal hjelpe deg med å komme deg opp med den siste tilgjengelige informasjonen.La oss komme i gang.

Hva er den beste måten å øke Snapchat -poengsummen din?

Den beste måten å øke Snapchat -poengsummen din er å sende snaps til vennene dine og åpne snaps vennene dine sender deg.

Snap som blir mottatt eller sendt representerer ett punkt hver.Du kan også velge å sende flere snaps til influencer og kjendisregnskap for noen ekstra poeng.

Er det mulig å øke Snapchat -poengsummen din ved å sende snaps til deg selv?

Hvis du ikke vil plage vennene dine ved å sende unødvendige snaps bare for å øke poengsummen din, kan du velge dette alternativet også.

Å sende snaps til deg selv daglig vil få poengsummen din til å skyte opp på kort tid, men å åpne snaps fra deg selv vil ikke gjøre noe for å øke poengsummen din.

Hvorfor går ikke Snapchat -poengsummen din opp?

Snapchat-score blir ikke oppdatert i sanntid.En uke er den normale tiden Snapchat tar for å oppdatere poengsumene dine.Etter det bør du se at resultatene dine går opp.

Hva er den høyeste Snapchat -poengsummen man kan score?

Snapchat -poengsum har ingen spesiell grense.Mange mennesker har Snapchat -score på millioner.Hvis du er ganske aktiv på Snapchat, er kjærlighet til å sosialisere seg med mennesker, er det veldig vanlig å få poengsummen din til millioner.

Hvordan skjule Snapchat -score for vennene dine?

Det er bare to måter å skjule Snapchat -score fra vennene dine, og de er ved å fjerne personen fra vennelisten din og ved å blokkere personen på Snapchat.

Dette er fordi du kan se SNAP -poengsummen til en person bare når dere begge har lagt hverandre som en venn.

Vil tømme hurtigbufferen slette Snapchat -poengsummen din?

Nei, hvis du sletter Snapchat -cachen, vil ingen av dataene eller informasjonen din bli slettet fra Snapchat -kontoen din.

Så du kan alltid velge å slette Snapchat -cachen når du vil, og det vil ikke påvirke Snapchat -poengsummen din på noen måte.

Kan Snapchat -score gå ned?

Nei. Snapchat -poengsum kan aldri gå ned.Når Snapchat -score begynner å øke og det blir oppdatert like ved profilbildet ditt, kan det aldri gå ned på noen måte.

Hvorfor kan du ikke se vennens Snapchat -poengsum?

Hvis du besøker profilen til vennen din på Snapchat, vil du kunne se Snapchat -poengsummen deres.Men hvis du ikke kan se det, betyr det at de har sperret deg over Snapchat eller fjernet deg fra vennelisten.

Vi håper dette innlegget hjalp deg med å øke Snapchat -poengsummen din i Snapchat.Hvis du står overfor problemer eller har flere spørsmål, kan du gjerne droppe dem i kommentarene nedenfor.

I SLEKT

  • Hvordan endre brukernavn på Snapchat i 2022
  • Hva skjer når du blokkerer noen på Snapchat?
  • Hvordan få dobbelt Snapchat
  • Hvordan legge til venner i nærheten på Snapchat
  • Hvordan tilbakestille Snapchat -passord uten telefonnummer og e -post
  • Hvordan se om noen er aktive på Snapchat
  • Hva er det å dele mitt live -sted på Snapchat?
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Msgr. Benton Quitzon

Last Updated: 11/11/2023

Views: 5751

Rating: 4.2 / 5 (63 voted)

Reviews: 86% of readers found this page helpful

Author information

Name: Msgr. Benton Quitzon

Birthday: 2001-08-13

Address: 96487 Kris Cliff, Teresiafurt, WI 95201

Phone: +9418513585781

Job: Senior Designer

Hobby: Calligraphy, Rowing, Vacation, Geocaching, Web surfing, Electronics, Electronics

Introduction: My name is Msgr. Benton Quitzon, I am a comfortable, charming, thankful, happy, adventurous, handsome, precious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.