Chrome Flags: En komplett guide for å forbedre nettleseropplevelsen din (2023)

Vi er alle fans av Google Chrome, ikke sant?En ting som er vanlig blant oss alle er forkjærligheten for å prøve skjulte funksjoner.Vi elsker alle å finneskjulte innstillinger i krom, men det er noen eksperimentelle funksjoner som ikke alle er klar over.En slik eksperimentell funksjonsflagg.I denne artikkelen har vi forklart alt om kromflagg, hvordan du kan aktivere det, og noen av de beste kromflaggene som skal brukes i 2023. La oss på den lappen gå gjennom opplæringen.

Innholdsfortegnelse

Hva er kromflagg?

Chrome -flagg er et sett med eksperimentelle funksjoner og innstillinger som er begravet i Chrome for utviklere og tinkers.Disse eksperimentelle funksjonene inkluderer funksjonalitet som Google jobber med, men som ennå ikke har aktivert for generelle forbrukere.Funksjonslisten på kromflagg er ganske omfattende, men den skal interessere deg hvis du elsker å tulle med nye funksjoner.Chrome Flags lar deg forbedre nettleserytelsen din og tillate ogsåDu bruker nye utviklingsfunksjoner.

Chrome Flags: A Complete Guide To Enhance Your Browsing Experience (1)

De pakker også avanserte alternativer som maskinvare ogGPU -akselerasjon, som skal være bra for utviklertesting.Det vi nettopp nevnte er bare toppen av isfjellet, ettersom funksjonene og alternativene til kromflagg faktisk er overveldende.Hvis du er en utvikler eller noen som bare liker å eksperimentere med nye underkokte funksjoner, vil du elske å rote med disse funksjonsflaggene.

Hvordan aktiverer du kromflagg?

1.Lansere krom og åpneUnder adresse.

krom: // flagg
Chrome Flags: A Complete Guide To Enhance Your Browsing Experience (2)

2.Her, du vil se alang liste over funksjoner som du kan aktivere eller deaktivere.Du kan enkelt søke etter spesifikke funksjoner ved å skrive inn søkeboksen.

Chrome Flags: A Complete Guide To Enhance Your Browsing Experience (3)

3. Alle de avanserte funksjonene har en kort beskrivelse under den sammen med plattformene de er tilgjengelige på.Du kan aktivere hvilken som helst funksjon du vil ved bare å treffe "Muliggjøre”-Knapp eller endre den fra“ standard ”til“ aktivert ”eller“ deaktivert ”.

Chrome Flags: A Complete Guide To Enhance Your Browsing Experience (4)

4. Etter at du velger "Aktiver" eller "Deaktiver" -alternativet, vil du bli presentert med et "Omstart”-Knappen.Klikk på den for å bruke endringene.

Chrome Flags: A Complete Guide To Enhance Your Browsing Experience (5)

5.Hvis du føler at kromopplevelsen din har blitt ustabil, men ikke finner flagget som kan ha forårsaket det, kan du bruke "Tilbakestill alt”Knapp for å gjenopprette alle innstillingene.

Chrome Flags: A Complete Guide To Enhance Your Browsing Experience (6)

Nå som du har lært hvordan du aktiverer kromflagg, er her de beste du kan bruke i 2023 på stasjonære datamaskiner.Hvis du leter etterTopp kromflagg for Android -enheten din, følg vår koblede artikkel.

1.Forta mørk modus for nettinnhold

Bortsett framørk brukergrensesnitt på krom, Google har også brakt enfullverdig mørk modusfor websider også.Det fungerer akkurat som den mørke leserforlengelsen.Og det beste er at den tidligere utgaven av å invertere bildene er løst.Så nå trenger du ikke en ekstra utvidelse for å gjøre websider mørke som et skjult kromflagg har tatt vare på det.

Chrome: // Flags/#Enable-Force-Dark
Chrome Flags: A Complete Guide To Enhance Your Browsing Experience (7)

2. Chrome Labs

Siden du tester kromflagg, er det viktig at du aktiverer dette flagget åraskt aktivere eller deaktivere noen viktige kromflagg.Chrome har lagt til en nyEksperimentell meny på verktøylinjenDet lar deg få tilgang til flagg som leseliste og tabrulling.Lim inn adressen nedenfor i Chromeand og slå på flagget for å finne et nytt flaggverktøy i øverste høyre hjørne.Merk at den for øyeblikket er tilgjengelig på Chrome Beta.

krom: // flagg/#krom-labs
Chrome Flags: A Complete Guide To Enhance Your Browsing Experience (8)

3. Hoppkortbilder

Hoverkort er en ny måte å identifisere og navigere gjennom faner.Det er spesielt nyttig når du har å gjøre med mange Chrome -faner.I utgangspunktet, hvis du aktiverer dette flagget, så aForhåndsvis bilde av fanenvil vise i form av et hovercard.Jeg bruker denne funksjonen på Chromebooken min, og den er helt flott for sømløs navigasjon.

Chrome: // Flags/#Tab-Hover-Card-Image
Chrome Flags: A Complete Guide To Enhance Your Browsing Experience (9)

4. Tabgrupper lagrer

Tabgrupper er igjen et flagg for de brukerne som er tabshår.Det lar deg i utgangspunktet organisere faner i visuelt distinkte grupper.For eksempel kan duorganisere en gruppe fanerI en felles farge slik at du enkelt kan flytte til den bestemte gruppen av faner.Du kan tilordne farger basert på deres forskjellige sett med oppgaver.Og lagre dem også.

Chrome: // Flags/#Tab-gruppene

For å gjøre mediekontroller på Chrome tilgjengelig, har Chrome brakt et globalt flagg som lar deg gjøre detSpill/pause/endre sporfra et enkelt sted.Hvis du aktiverer flagget, finner du verktøylinjen på øverste høyre hjørne.

Chrome: // Flags/#Global-Media-Controls-Cast-Start-Stop
Chrome Flags: A Complete Guide To Enhance Your Browsing Experience (11)

6. Lesermodus

Mens Safari har en utmerket lesermodus, har vi ikke en slik funksjon på Google Chrome.Imidlertid er det et skjult kromflagg som lar deg aktivere lesermodus på Chrome.Du får en barbone lesermodus somforenkler websidenogfjerner unødvendige annonser.Jada, det er ikke så bra som Safaris lesermodus, men det fungerer.

krom: // flagg/#lese-hva som helst
Chrome Flags: A Complete Guide To Enhance Your Browsing Experience (12)

7.Parallell nedlasting

Parallell nedlasting har vært i Chrome Flags -depotet i veldig lang tid.Det ser ut til at Google ikke jobber med denne funksjonen for å gjøre den til en del av den stabile kanalen.Likevel, dette flaggetakselererer nedlastingshastighetved å dele filene i mindre biter, ligner på hvordanIDM og andre nedlastingslederearbeid.

Chrome: // Flags/#Aktiver-parallell nedlasting
Chrome Flags: A Complete Guide To Enhance Your Browsing Experience (13)

8.Anonymiserer lokal IP

Dette er et flagg for avanserte brukere som ønsker å beskytte identiteten sin på nettet.Chrome lar deg skjule din lokale IP -adresse med multicast DNS -vertsnavn.Den endrer IP -adressen til små nettverk av vertsnavn tilAnonymisere identiteten din.Imidlertid fungerer det bare når WebRTC -rammeverket følges.

Chrome: // Flags/#Enable-WebRTC-Hide-Local-IPS-With-MDNS
Chrome Flags: A Complete Guide To Enhance Your Browsing Experience (14)

Når du har mange faner som er åpne i Chrome, kan opplevelsen bli litt treg, spesielt mens du blar.Takket være implementeringen av "glatt rulling", (som fremdeles er i teststadiet) kan du få enjevnere rulleopplevelse.

Chrome: // flagg/#glatt-rulling
Chrome Flags: A Complete Guide To Enhance Your Browsing Experience (15)

10.Overstyringsliste for programvare

Dette kromflagget sørger for at GPU og maskinvareakselerasjon brukes i stedet for standard programvare -gjengivelse.Når dette flagget er aktivert, erSystemet tvinger bruken av GPU -ressursermens du overstyrer programvare -gjengivelse.Dette flagget skal være nyttig for utviklere som ønsker å teste appene eller nettstedene sine med GPU -akselerasjon i stedet for programvare -gjengivelse.

Chrome: // Flags/#Ignore-GPU-Blocklist
Chrome Flags: A Complete Guide To Enhance Your Browsing Experience (16)

11.Eksperimentell JavaScript

Utviklere kan bruke eksperimentelle JavaScript -funksjoner ved hjelp av dette kromflagget.Dette skal komme innpraktisk for utvikleresom vil at appene eller nettstedene deres skal være oppdaterte med de nyeste nettstandardene.

Chrome: // Flags/#Enable-JavaScript-Harmony
Chrome Flags: A Complete Guide To Enhance Your Browsing Experience (17)

12.Quic Protocol

Google har jobbet med Quic (Quick UDP Internet Connection) -protokollen siden 2012, og du kan aktivere den eksperimentelle quic -støtten med dette flagget.Det er i utgangspunktet raskere og mermoderne måte å kommunisere påmellom webservere og nettsteder.Imidlertid fungerer det bare mens du arbeider med quic-aktiverte servere.

krom: // flagg/#aktiver quic
Chrome Flags: A Complete Guide To Enhance Your Browsing Experience (18)

ofte stilte spørsmål

Hvordan får jeg tilgang til kromflagg?

For å få tilgang til Chrome Flags -siden, åpne Google Chrome -nettleseren på Android-, Windows- eller Mac -enheten din.Deretter, i adressefeltet, skriver du til Chrome: // flagg/og trykk Enter.Det skal åpne Flags -siden for deg.

Hvilken URL brukes til kromflagg?

Den eneste URL -en som brukes til å få tilgang til Flags -siden er Chrome: // Flags/.Det er ingen alternative nettadresser for å få tilgang til det.

Hvordan aktiverer jeg funksjonsflagg i Chrome?

Hvis du vil aktivere funksjonsflagg på Chrome, kan du gå over til Chrome Flags -siden via Chrome: // Flags/.Her vil funksjonsflaggene være enten iMisligholde,Aktivert, ellerFunksjonshemmetstat.Hvis du vil aktivere en deaktivert funksjon, bare trykk på rullegardinmenyen ved siden av og aktiver den.

Anbefalte artikler

Hvordan fikse feilkode: Ut av minnet i Chrome, Edge, Firefox

Hvordan installere Google Chrome på Steam Deck

Google Chrome får nye funksjoner for å spare batteri og minne

Hvordan installere Google Chrome på Ubuntu

Google Chrome for Android lar deg nå låse dine inkognito -faner

Hvordan endre standard nettleseren på Mac

 1. Morgen!Tusen takk for hjelpen …

  Svare

 2. Noe for iOS?

  Svare

 3. Jeg vil forstå hvordan det fungerer

  Svare

 4. Hvordan lage ja på mobil

  Svare

 5. Hjertepasient

  Svare

 6. Hjelp er krom mørk

  Svare

 7. Ayushman -kort

  Svare

 8. Skriv nøyaktige ting du kan søke etter på Flags -siden

  Svare

 9. Hei, hva med å bruke kontroll F for å finne det nødvendige flagget for å endre.Jeg tror ikke at Android har kontroll Alt -nøkler.Gi meg beskjed hvis det har å bruke på Chrome Flags -siden.Vil du pl

  Svare

  1. Hei Pall.Det er sannsynligvis for sent for deg - du må ha funnet svaret siden den gang - men her er trikset.

   Du kan bare treffe sandwich -menyen og deretter "finne på siden".

   BTW Jeg la merke til at dette kan kreve litt rulle på grunn av at menyen kollapser for å unngå tastatur når vi skriver undersøkelser.

   Svare

Legg igjen et svar

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Arline Emard IV

Last Updated: 07/12/2023

Views: 5569

Rating: 4.1 / 5 (52 voted)

Reviews: 91% of readers found this page helpful

Author information

Name: Arline Emard IV

Birthday: 1996-07-10

Address: 8912 Hintz Shore, West Louie, AZ 69363-0747

Phone: +13454700762376

Job: Administration Technician

Hobby: Paintball, Horseback riding, Cycling, Running, Macrame, Playing musical instruments, Soapmaking

Introduction: My name is Arline Emard IV, I am a cheerful, gorgeous, colorful, joyous, excited, super, inquisitive person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.