Chrome Flags - Hvordan få tilgang til, aktivere og liste over beste flagg - Otechworld (2023)

Du kan aktivere og bruke flagg i Google Chrome -nettleseren på PCen din (Windows, Mac, Chrome OS og Linux) og Android.Slik får du tilgang til, aktiver og brukKromflaggFor at PC skal få flere funksjoner og forbedre nettleseropplevelsen din.

Når det gjelder den beste nettleseren, er Google Chrome førstevalget for folk flest.Den kommer med mange funksjoner som gir deg en fantastisk nettleseropplevelse.Noen av funksjonene er skjult i flagg og innstillinger.Hver teknisk nørd elsker å finne og bruke skjulte funksjoner.

Uten tvil er en nettleser en må-ha-programvare eller app på en PC og smarttelefon for å få tilgang til Internett.Nettleseren lar oss få tilgang til nettsteder og websider.

Chrome Flags – How to Access, Enable, and List of Best Flags - oTechWorld (1)

Google Chrome er en av de beste, mest populære, raske, mest sikre og kraftige nettleserne for PC- og smarttelefonbrukere.

Chrome-appen er forhåndsinstallert på Android-enheter, slik at du ikke trenger å installere den manuelt fra Play Store.Nylig har jeg også delt hvordan jeg skal brukeKromflagg på Android.Du kan ikke bruke utvidelser på Android, det er derfor flagg er mest nyttige for smarttelefonbrukere.

Vel, alle nettlesere tilbyr grunnleggende funksjoner for nettlesing.Hvis du er en vanlig bruker, trenger du ikke avanserte funksjoner.

På Chrome kan du utvide funksjonene ved å installere utvidelser fra butikken.Men hva om du ikke vil installere utvidelser?Nettleseren har også noen funksjoner som er skjult for normale brukere.Du har ikke tilgang til noen funksjoner direkte fra innstillinger.Du kan ganske enkelt aktivere og bruke flagg.

Hva er kromflagg?

Krom: // flagger eksperimentelle funksjoner som er under utvikling.Disse funksjonene er ikke aktivert som standard, og du kan ikke finne dem fra innstillinger.Fordi disse innstillingene er helt skjult og kan være tilgjengelige ved å skrivekrom: // flaggI omniboxen.Dette fungerer på både Windows og Mac -versjoner.

Chrome Flags – How to Access, Enable, and List of Best Flags - oTechWorld (2)

Du kan legge til flere funksjoner ved hjelp av flagg som lar deg forbedre nettleseropplevelsen og ytelsen.

Imidlertid er funksjoner i utviklingen ustabile.Men noen stabile flagg er aktivert som standard.

Google la til nye funksjoner i Chrome-nettleseren regelmessig, og utviklere gjør kontinuerlig endringer i utviklingsfunksjoner.Det er grunnen til at flagg (i utviklingsfunksjoner) når som helst kan fjerne av utviklere.Dessuten kan du se de konstante endringene i det.

Hvis du er en Chrome -bruker, bør du vite at det er to måter å bruke disse funksjonene på før aktivert for normale brukere.Du kan enten bruke Chrome Beta- eller Chrome -flagg.

Du kan laste ned beta -versjonen frawww.google.com/chrome/beta/.Betaversjonen er oppdatert ukentlig, og du kan forhåndsvise nye funksjoner.Dessuten kan du gi tilbakemeldingene dine.

Hvis du ikke vil installere beta -versjonen og vil bruke nye og eksperimentelle funksjoner i den normale og stabile versjonen, kan du aktivere flagg.

Merk:Kromflagg er ustabile og eksperimentelle funksjoner, og påvirker dermed programfunksjonaliteten.Det kan hende du må kompromittere sikkerheten og personvernet ditt ved å aktivere flaggene.Du kan også miste (sjeldne sjanser) nettleserdataene dine som historie, informasjonskapsler og hurtigbuffer.Legg også merke til at nettleseren kan krasje eller viser noen feil etter å ha aktivert den.Men du kan tilbakestille og deaktivere flaggene når som helst.

Les også -Beste kantflagg

Hvordan aktiverer du kromflagg på Windows og Mac?

For å aktivere kromflaggene, må du åpne Flags -menyen som er skjult som standard.Trinnene er gitt nedenfor for å åpne menyen.Legg også merke til at trinnene er de samme for Chrome for Windows og Mac OS.

Trinn for å få tilgang til menyen:

  1. Åpne Chrome -nettleser på Windows eller Mac Machine.
  2. Klikk på adressefeltet (Omnibox) og skrivkrom: // flaggellerom: // flaggi adressefeltet.Trykk på Enter -tasten.Chrome Flags – How to Access, Enable, and List of Best Flags - oTechWorld (3)
  3. Du ser menyskjermen med listen over funksjoner.

Etter å ha åpnet menyen, viser Chrome advarselsmeldingen “Ved å aktivere disse funksjonene, kan du miste nettleserdata eller kompromittere sikkerheten eller personvernet ditt.Aktiverte funksjoner gjelder alle brukere av denne nettleseren. ”på toppen.

På menysiden ser du de tilgjengelige og utilgjengelige fanene.Som standard vil den tilgjengelige fanen åpnes og viser funksjonene som er tilgjengelige for din PC eller plattform.På den utilgjengelige fanen vil du se funksjonene som ikke er tilgjengelige på plattformen din på grunn av maskinvare eller andre begrensninger.Du kan ikke aktivere noe fra den utilgjengelige fanen.

Trinn for å aktivere og deaktivere flaggene:

  1. Etter å ha åpnet menyen, vil du se alle funksjonene du kan aktivere eller deaktivere.
  2. Finn funksjonen/funksjonen ved å rulle eller søke.
  3. På høyre side av funksjonen ser du rullegardinmeny-knappen for å endre tilstanden.Som standard er knappen på"Misligholde"eller"Funksjonshemmet" stat.Du kan klikke på“Aktivert”knapp for å aktivere funksjonen eller funksjonen.Chrome Flags – How to Access, Enable, and List of Best Flags - oTechWorld (4)
  4. Etter å ha valgt det aktiverte eller deaktiverte alternativet, viser nettleseren“Relansering”knapp.Klikk på den for å starte nettleseren på nytt for å se endringene.

Nå vet du å aktivere og deaktivere disse tilleggsfunksjonene.Vel, det er sjanser for at du har noen problemer.Du kan ganske enkelt deaktivere det aktiverte flagget som forårsaker problemet.Men i tilfelle du glemmer hvilken funksjon du aktiverer, må du tilbakestille flaggene.

Åpne menyen og klikk på"Tilbakestill alt"Knapp fra øverste til høyre og lanser nettleseren på nytt.Dette vil tilbakestille alle funksjoner til sin opprinnelige og standardtilstand.

Beste kromflagg å aktivere på PC

Du vil se mer enn to hundre funksjoner i menyen for å utvide kromfunksjonaliteten.Du kan finne de beste og mest passende funksjonene for deg selv.Men få funksjoner er nyttige som alle kan bruke.Så listen er gitt nedenfor.

La oss komme i gang.

1. Aktiver lesermodus

I dag er de fleste nettsteder og websider lastet med mange annonser og popup-vinduer.Annonser er imidlertid nødvendige for å kjøre et hvilket som helst nettsted.Men for mange annonser og popups legger forstyrrelse mens du leser.Så det kan være vanskelig å lese innleggene fra en irriterende webside.

Så du kan se forenklede websider ved å aktivere denne funksjonen.På en forenklet webside vil det ikke være noen annonser, pop -up eller bannere.Dessuten kan du endre tekstfarge, bakgrunn og skrifter.Dette vil øke leseopplevelsen din.

#Enable-Reader-Mode

2. Roligere varslingstillatelse

I dag bruker alle nettsteder og blogger en varslingstjeneste for nettet.Når du åpner en webside, ber den om dialogboksen Notification for å aktivere tjenesten.Hvis du er lei av den uønskede dialogboksen, kan du bruke denne funksjonen.

Ved å aktivere roligere varslingstillatelse, blir modal -dialogen erstattet med den roligere versjonen for nettstedet som ønsker å vise varsler.

#Still-notifisering-prompts

3. Vis Autofill -spådommer

Når du fyller ut nettskjemaene på nettet, må du legge inn grunnleggende informasjon igjen og igjen i feltene.Nettlesere er imidlertid smarte nok til å lagre informasjonen din mens du fyller ut skjemaet, og neste gang viser prediksjonen.

Men når du aktiverer showet Autofill -spådommer, merker det skjemaene med Autofill -felttype -spådommer som plasseringstekst.

Så det kan automatisk automatisk automatisk.Du trenger bare å bekrefte informasjonen din.

#Show-Autofill-type-prediksjoner

4. Parallell nedlasting

Laster du regelmessig ned filene på PCen din?Vel, hvis ja, bør du aktivere dette flagget.Dette vil øke og akselerere nedlastingshastigheten.

De fleste PC -brukere bruker IDM (Internet Download Manager) -app for å akselerere nedlastingshastigheten.Du kan være glad for å vite at dette flagget eller funksjonen fungerer som det samme som IDM.

Den delte seg eller bryter ned enkeltfilen i flere biter/deler og laster ned alle deler samtidig.Når du laster ned, lagres alle delene midlertidig.Til slutt ble den sammen med filen til en enkelt.

#Aktiver-parallell nedlasting

5. Aktiver lat bildebelastning

Dette er den beste funksjonen for å lagre data eller båndbredde.En enkelt webside inneholder HTML, CSS -filer, JavaScript -filer og bilder.Som standard, når du åpner en webside, laster nettleseren alle filer fra serveren.Vel, bilder bruker mer båndbredde, hvis en webside inneholder flere bilder.

Så aktiver lat bildebelastningsfunksjon definerer bilder utenfor skjermen til siden ruller ned til de nærmeste dem.Nettleseren laster bildene når du blar.

Det hjelper med å øke hastigheten på websiden og lagre dataene dine.Det hjelper også til å redusere serverbelastningen.

I dag muliggjorde de fleste bloggene og nettstedene denne funksjonen fra serveren.Men du kan aktivere denne funksjonen for alle nettsteder fra Chrome -nettleseren.

#Aktiver-latbilde-belastning

6. Tung annonseinngrep

Å vise annonser er den vanligste måten å generere inntekter fra nettsteder.Men hvis nettstedet/websiden viser mange annonser, påvirker det brukerens nettleseropplevelse.

En webside med tunge annonser tar mer tid å laste og bruker for mange PC -ressurser.Det er derfor du kan se etterslep mens du ruller.

Så du kan bruke den tunge annonseintervensjonsfunksjonen til å losse annonsene som bruker for mange PC -ressurser.Dette vil bidra til å forbedre nettleseropplevelsen din.

Legg merke til at funksjonen ikke losser alle annonsene.Det losser bare annonsene som spiser opp for mange ressurser.Du kan imidlertid installere utvidelser for å blokkere annonsene.

#Enable-Heavy-Ad-Intervention

7. Autodark -modus for nettinnhold

Nå som bruker Auto Dark Mode for nettinnholdsflagg, kan du gjengi alt nettinnhold ved hjelp av et mørkt tema.Så du kan se websidene i det mørke temaet.

Du kan også endre nettleserens temafarge fra utseendeinnstillingene.Men denne funksjonen er annerledes.Nettleser -temaet endrer brukergrensesnittfargen.Men denne funksjonen endrer temaet for nettinnhold.

Det hjelper til med å redusere belastningen på øynene mens du leser innholdet om natten på en PC.Du kan også aktivere “Web Platform Controls Dark Mode” for å gjengi skjemaer kontroller og rullefelt med et mørkt tema.

#Aktiver-Force-Dark

8. Les senere

Les senere muliggjør den nye funksjonaliteten til nettleseren.Som standard kan du lagre en fane eller lenke ved å bokmerke siden.Men det lar deg lagre faner for senere.

Etter aktivering vil en ny knapp og meny bli lagt til Chrome.Du kan lagre en hvilken som helst fan ved å klikke på Les senere -knappen.Du kan også få tilgang til de lagrede fanene dine fra menyen.

#LES-LATER

9. Aktiver delingsside via QR -kode

Du kan enkelt dele nettadresser på nettet på Internett.Men det er vanskelig å dele lange nettadresser på aviser, plakater eller andre steder der brukerne trenger å skrive URL manuelt.

Så du kan bruke "Aktiver delingsside via QR -kode" -funksjonen for å generere en QR -kode for å dele nettadressen til websiden.Du kan laste ned QR -koden og sende den til hvem som helst eller skrive den ut på papir.

Brukeren kan åpne nettadressen ved å skanne QR -koden fra en smarttelefon eller PC.

#Sharing-QR-kodegenerator

10. Siste stabile JavaScript -funksjoner

Stort sett bruker alle nettsteder JavaScript.Det er et programmeringsspråk som gjør websider interaktivt og gjør det mulig å legge til mer funksjonalitet.

Noen nettsteder bruker arv eller ikke-standard JS-utvidelser som er i konflikt med de nyeste JS.Denne funksjonen deaktiverer støtten fra ikke-standard JavaScript og muliggjør nye og stabile JS-funksjoner.

#Disable-JavaScript-Harmony-Shipping

11. Forhåndsvisning av NoScript

En vanlig webside inneholder mange filer, dvs. HTML, CSS, JavaScript, bilder og andre.Korrupte og dårlig kodede JavaScript -filer, eller på sakte internett kan påvirke opplevelsen din.Nettleseren kan hylle eller krasje på grunn av feil JS.

Så hvis du har en langsom internettforbindelse eller tenker at nettstedet bruker ondsinnet JavaScript, kan du aktivere "NoScript Previews" for å slå av eller deaktivere JavaScript på noen websider.

#Enable-NoScript-PREVIEWS

12. Glatt rulling

En webside kan henge etter mens du blar på grunn av mange grunner.Når du åpner en webside som har for mye innhold, kan du møte et rulleforsinkelsesproblem.

Hvis du står overfor noe problem mens du ruller innhold av side, bør du aktivere en jevn rullefunksjon eller flagg.Det gir deg en jevn rulleopplevelse.

#glatt-rulle

13. Kjør videoopptakstjeneste i nettleseren

Ved å aktivere dette flagget, kan du kjøre en videoopptakstjeneste i nettleseren ved hjelp av API.Så du kan spille inn videoer i en nettleser.

Capture -tjenesten vil kjøre i Chrome nettlesertjenester.Du kan se tjenesten i Task Manager ved å trykke på Shift + ESC fra tastaturet.Funksjonen er bare tilgjengelig for Windows -plattformer.

#Run-Video-capture-Service-in-Browser

14. Forhåndsvisninger tillatt

På internett kan lenker med falsk ankertekst føre deg til ondsinnede nettsteder.Forhåndsvisninger tillatte funksjoner kan forhindre at du klikker på disse koblingene.

Vel, etter at du har aktivert det, ser du miniatyrbildet på websiden når du holder musen på lenken.Imidlertid kan det konsumere dataene dine, men forhindre at du går til feil side.

Funksjonen kan også brukes som en Kill Switch for å slå av alle forhåndsvisningstyper.

#Tillat-forbehold

15. Maskinvare-akselerert video

Du kan se den høye CPU -bruken i Task Manager når du spiller videoen og spiller spillene på nettet.Du kan redusere CPU-bruken ved å aktivere den maskinvarelakserte videofunksjonen.Dette vil også redusere CPU -kraften.

Dette flagget tvinger grafikken/skjermkortet for å kode eller avkode videoen.Du kan aktivere/deaktivere funksjonen separat for både å kode eller avkode videoen.Vel, begge funksjonene øker kodings- og avkodingsytelsen i H.264 AVC og HEVC -kodeker.

#Disable-Accelerated-Video-Decode

#Disable-Accelerated-Video-Encode

16. Fyll passord på kontoen

Dette vil gjøre det mulig å fylle passordene når kontoen er valgt av brukeren i stedet for automatisk fylling av legitimasjon på sidebelastning.

Dette vil hjelpe deg når du bruker flere kontoer for samme nettsted eller tjeneste.Du kan velge kontoen for pålogging.Etter å ha valgt kontoen, fyller nettleseren automatisk inn passordet.

#Fill-on-Account-Select

17. Passordimport

Google Chrome har allerede tilbudt eksport passordfunksjonalitet.Men hvis du vil importere passordene fra andre tjenester, må du aktivere passordimport.

Hvis du kom fra en annen nettleser, til å begynne med, kan det hende du må importere dine eksisterende passord.Så med denne funksjonen kan du legge til det eksisterende passordet ditt til Chrome trygt.

Etter å ha aktivert, åpne innstillinger> Passord> Flere alternativer (tre prikker) fra det lagrede passordet, og åpne alternativet "Importer passord" fra hurtigmenyen.

#PasswordImport

18. Behandle risikofylte nedlastinger over usikre tilkoblinger

Hvis PC -en din brukes av noen som ikke har mye kunnskap om Internett, kan du bruke "Treat Risky Downloads over Insecure Connections som Active Mixed Content" -funksjonen.Dette vil forhindre nedlastinger av utrygge filer.

Usikre filer er de filene som kan utføre og kan være skadelige for enheten din.Den blokkerer også nedlastinger fra et usikkert opphav.

I dag er det vanlig at noen nettsteder for å vise popup-vinduer og tvinge oss til å laste ned ondsinnet programvare.Noen mennesker ved et uhell klikker på nedlastingsknappen og ondsinnet programvare kan kjøres automatisk.

#Treat-unsafe-downloads-as-active-content

19. Tabgrupper

Mens de surfer og jobber på nettet, åpner alle flere faner i nettleseren.For noen brukere kan det være vanskelig å finne en spesifikk fane.Så, fillegruppeflagget kan løse problemet ditt.

Det lar oss organisere faner i visuelt distinkte grupper, og vi kan sette en spesifikk farge for hver gruppe.

Du kan også bruke tabgrupper automatisk skaper, kollaps og kollapse frysefunksjoner.Auto-create oppretter automatisk grupper for brukere.Og kollaps gjør at en fane -gruppe kan sammenlegges og utvides.

#Tabgrupper

20. Tab Hover Cards

Som standard bruker Chrome en verktøytips for faner.Når du åpner flere faner, kan du ikke se fanetitlene.Du må sveve musen på en hvilken som helst fane og Chrome viser verktøytips med websiden -tittelen.

Tabs hoverkort erstatter verktøytips for faner og viser popup -kortene med tabinformasjon når du holder musen på fanene.

Du kan også aktivere “Tab Hover Card Images” for å se forhåndsvisningsbildet i Tab Hover -kortene.

#Tab-hover-kort

21. Pull-to-Refresh-gest

Vel, pull-to-resh-gesten brukes mest på smarttelefoner mens du surfer på Internett.Nå kommer det til bærbare brukere.

Nå kan du oppdatere eller laste inn websiden på nytt ved å sveipe ned på styreflaten.

#Pull-to-Refresh

22. Aktiver mediefeeds

Noen nettsteder tilbyr mediefôrfunksjoner og anbefaler videoer til brukerne.Nå tilbys funksjonen også av Chrome Browser.Så du kan aktivere alternativet Media Feeds til å hente mediemater fra nettsteder som ga denne funksjonen.

Du kan også hente innmatingene i bakgrunnen også.

#Aktiver-medie-fôr

23. Rediger passord i innstillinger

Google lar deg holde passordene dine trygge på Google -kontoen din.Du kan få tilgang til og gjøre endringene i passordet ditt ved å åpne Passwords.google.com URL.

Dette flagget lar deg redigere passordene direkte i krominnstillinger.Du må være logget på Google -kontoen din for å bruke denne funksjonen.

Så du trenger ikke å åpne passordet.google.com URL for å gjøre endringene i passord.

#Rediger-passwords-in-settings

24. Aktiver mediehistorie

Som standard lagrer Chrome Surwing History.Dette vil hjelpe deg å finne websidene du åpnet nylig.

Hvis du regelmessig spiller multimediafiler (musikk, podcaster og videoer), kan du bruke Aktiver mediehistorikkfunksjonen.Dette vil registrere medieavspillene dine.

Så du kan se historien til mediefiler som spilles av i nettleseren når som helst.

#Media-History

25. Passordets svakhetssjekk

Når det gjelder sikkerhet på nettet, er passord det viktigste.Svake passord fører til sikkerhetsrisiko og blir gjettet ved å utføre et brute-force-angrep.Så du må alltid bruke et sterkt passord.

Denne funksjonen gjør det mulig å sjekke passord for svakheter.Etter å ha aktivert denne funksjonen, gå til Innstillinger> Passord og klikk på sjekkpassordene.Chrome vil advare deg hvis noen svake passord blir funnet.

#Passord-svakhetssjekk

26. Aktiver incognito Desktop Sharcut

Incognito -modus lar deg bla privat.Chrome lagrer ikke nettleserhistorikken din, informasjonskapsler, nettsteddata og informasjonen du skrev inn i skjemaer.

Som standard kan du åpne et nytt Incognito -vindu på Chrome ved å trykke på Ctrl + Shift + N eller ved å klikke på de tre prikkene (tilpasse og kontrollere Google Chrome) fra øverst til høyre i vinduet.

Med dette kromflagget kan du opprette snarveien for å åpne et inkognitogindu direkte.

#Aktiver-incognito-Shortcut-on-Desktop

27. Bruk Windows OS stavekontroll

Windows 10 OS tilbyr språkpakker, og du kan legge til/installere et hvilket som helst språk fra innstillingene.Hver språkpakke kommer med et stavekontrollverktøy.

Nå kan du aktivere og bruke Windows OS -stavekontrollverktøyet i Chrome.For øyeblikket er funksjonen i testfasen, men du kan bruke den ved å aktivere den fra kromflagg.

# Vinn-bruk-native-stavkontroll

28. Behandle kraftfargeprofil

Denne funksjonen tvinger Google Chrome -nettleseren til å bruke en spesifikk fargeprofil.Det forhindrer fargen som er spesifisert av OS og nåværende skjerm.

Den tilgjengelige fargeprofilen er - SRGB, Display P3 D65, fargespinn med gamma 2.4, SCRGB lineær (HDR der tilgjengelig) og HDR10 (HDR der tilgjengelig).Merk at du etter valg av profilen ser alle websider i den valgte fargeprofilen.

#Force-Color-Profile

29. PDF -seeroppdatering

Chrome Browser kommer med en innebygd PDF -seer.Imidlertid er det begrensede funksjoner i det, men du kan legge til mer ved å oppdatere det.

For å bruke den oppdaterte seerversjonen, må du aktivere PDF Viewer -oppdateringsfunksjonen.Etter det vil du se den nye oppdaterte brukergrensesnittet, funksjonene og alternativene i den innebygde PDF -seeren.

#PDF-Viewer-Update

30. Kopier lenke til tekst

Dette er en fantastisk funksjon av Chrome.Nå kan du kopiere en lenke til siden med den valgte uthevede teksten.Nå trenger du ikke installere noen utvidelse for å bruke denne funksjonen.

Når du aktiverer kopibenken til tekst, ser du det nye alternativet i høyreklikk-hurtigmenyen.Etter det, når du velger teksten og klikker på alternativet, vil lenken bli kopiert.

Så når mottakeren eller du åpner lenken, vil nettleseren bla den valgte teksten og fremheve den i visning.

#COPY-LINK-TO-TEXT

31. Eksperimentell quic -protokoll

Chrome Flag Quic (Quick UDP Internet Connection) er en eksperimentell og ny kryptert transportlag nettverksprotokoll.Den støtter SET -multipleksede tilkoblinger over UDP.

Det er en transportprotokoll med lav latens som gjør HTTP-trafikk raskere.Så du kan øke netthastigheten.

#Aktiver-quic

32. Globale mediekontroller

Du kan legge til globale mediekontroller UI på verktøylinjen for å kontrollere medieavspillingen og lar deg spille, pause, fremover, bakover og endre sporalternativer.Det moderne brukergrensesnittet rulles også ut av Google.

Du kan også bruke mediekontroller rollebesetning og bilde-i-bilde.Du vil se kontrollene øverst til høyre i nettleseren.

#Global-Media-Controls-Modern-UI

Krominnstillinger vs kromflagg

Krominnstillinger og kromflagg er forskjellige.Innstillinger lar brukerne tilpasse nettleserfunksjonene.På den annen side lar flagg brukerne aktivere eller deaktivere eksperimentelle funksjoner.

Du kan få tilgang til Chrome -innstillingene etter Type Chrome: // Innstillinger/URL i Omnibox.Alternativt kan du klikke på tilpasset og kontrollere Google Chrome (tre prikker) -ikonet øverst til høyre i nettleseren og velg Innstillinger -alternativet fra listen.

ofte stilte spørsmål

1. Er det trygt å bruke kromflagg?

Vel, flagg er trygge å bruke, men du kan miste nettleserdataene dine.Du kan møte noen feil fordi disse funksjonene er underutvikling.Hvis du er bekymret for ditt privatliv og sikkerhet, må du holde deg unna det.

2. Jeg glemte flagg aktivert av meg, hva skal jeg gjøre?

Aktivert for mange flagg kan føre til uventede feil.Så du må deaktivere alle funksjoner som er aktivert av deg.Du kan tilbakestille alle flagg samtidig.Åpne krom: // flagg og klikk på tilbakestill alle -knappen.Det er det.

3. Påvirker noen funksjoner ytelse?

Ja, noen eksperimentelle funksjoner kan redusere nettleserens ytelse.For eksempel kan du se etterslepet ved å slå på kraftfargeprofilen.

Avsluttende ord

Nå kjenner duBeste kromflagg for å aktivere.Offisielle beta- og eksperimentelle funksjoner legges til i flagg.Men du kan også prøve betaversjonen for å få flere funksjoner under utviklingen.

Vel, du vet at du kan legge til ekstra funksjonalitet til Chrome med utvidelser og flagg.Det er mer enn to hundre flagg tilgjengelig på menyen.Jeg har listet opp de beste 30 du kan prøve.

Legg også merke til at disse funksjonene ikke er stabile.Chrome Developers -teamet gjør regelmessig endringer i alle eksperimentelle funksjoner.Det er derfor du kan se hyppige endringer i menyen.Du kan møte noen feil etter å ha aktivert for mange funksjoner.Men tilbakestillingsalternativet vil bidra til å løse problemet ditt.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Duane Harber

Last Updated: 14/12/2023

Views: 5567

Rating: 4 / 5 (51 voted)

Reviews: 90% of readers found this page helpful

Author information

Name: Duane Harber

Birthday: 1999-10-17

Address: Apt. 404 9899 Magnolia Roads, Port Royceville, ID 78186

Phone: +186911129794335

Job: Human Hospitality Planner

Hobby: Listening to music, Orienteering, Knapping, Dance, Mountain biking, Fishing, Pottery

Introduction: My name is Duane Harber, I am a modern, clever, handsome, fair, agreeable, inexpensive, beautiful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.