Hvordan du tilbakestiller iPhone XR hvis du glemte passord (2024)

Trenger du en tilbakestilling på iPhone uten passord?Dette innlegget kan hjelpe.

How to Reset iPhone XR If You Forgot Passcode (1)

Robin SwiftOppdatert 21. juni 2023 14:27

  • Pinterest
  • Reddit
  • E -post

Det er utrolig frustrerende når du skal tilbakestille iPhone før du selger den ut, men du glemmer passordet: låseskjermen dukker opp, du har lagt inn noen digitale kombinasjoner, og du får ingenting annet enn en melding som sier at iPhone utilgjengelig elleriPhone er deaktivert.Hva bør du gjøre for å løse dette problemet?Ofte er løsningen enkel.Vi har satt sammen noen metoder for å hjelpe deg med å låse opp den funksjonshemmede iPhone XR for å tilbakestille den uten pasning.

How to Reset iPhone XR If You Forgot Passcode (2)

Du vil tilbakestille en iPhone XR som du skal selge, men passordet er ikke husket.Forhåpentligvis er det noen nyttige metoder kan hjelpe deg.

Hva er en tilbakestilling av fabrikken på iPhone?

Før vi kommer i gang med å få en tilbakestilling på iPhone XR, er det nødvendig å vite hva en tilbakestilling av fabrikken er.Å tilbakestille en enhet betyr å tørke den ren og ta deg tilbake til det første oppsettingsstadiet som den nettopp er produsert fra en fabrikk.Derfor, i anledningen til at du skal overlate den gamle iPhone XR til en ny eier, er det ingenting bedre enn å tilbakestille iPhone for å holde dataene dine trygge.

Hvordan tilbakestille en iPhone XR uten passord

Enten du selger iPhone XR eller vil låse den opp uten passordet, vil dette innlegget hjelpe deg med å forstå prosessen og nå målene dine på et øyeblikk.Her er tre måter å slette iPhone uten passord nedenfor:

  • Alternativ 1: Tilbakestill iPhone XR uten passord via gjenopprettingsmodus i iTunes eller Finder
  • Alternativ 2: Bruk et verktøy som heteriPhone Unlockerå gjøre en tilbakestilling på iPhone XR uten pasningskode
  • Alternativ 3: Hvordan tilbakestille iPhone XR med iCloud hvis du glemte passordet

Merk: Hvis du er i en situasjon der du glemte passordet til iPhone XR, uansett, går alle data ikke tapt så lenge du støttet den tidligere.

Tilbakestill iPhone XR uten passord via gjenopprettingsmodus i iTunes eller Finder

Utføre en tilbakestilling av fabrikken påUtilgjengelig iPhoneUisng iTunes eller Finder er en veldig grei metode som Apple -tjenestemenn har nevnt.Alt du trenger å forberede er en datamaskin, en USB -kabel og din låste iPhone XR.Sett deretter enheten i gjenopprettingsmodus for å fjerne den glemte passordet.

Følg disse trinnene for å gjøre det:

Åpne iTunes eller Finder på datamaskinen din.(Hvis du bruker en Mac Catalina eller nyere, åpner du Finder. Hvis du bruker en PC eller en MacOS 10.14 eller tidligere, vil du starte iTunes i stedet.) Men ikke koble iPhone til datamaskinen.

Det du må gjøre nå er å sette iPhone i gjenopprettingsmodus.Trykk på sideknappen og volumet opp eller volum ned -knappen for å slå av iPhone XR.Dra glidebryteren så snart strømmen av glidebryteren dukker opp.Trykk på sideknappen og koble iPhone XR til datamaskinen.Fortsett deretter å holde sideknappen til du ser skjermen for gjenopprettingsmodus.Dette bringer deg til en skjerm som ser slik ut:

How to Reset iPhone XR If You Forgot Passcode (3)

Sett iPhone i gjenopprettingsmodus for å tilbakestille den når du glemte passordet.

Etter at du har sett gjenopprettingsmodus, er det på tide å fjerne det glemte passordet.I Finder, velg iPhone -navnet i venstre sidefelt.Hvis du bruker iTunes, trykker du på iPhone-ikonet i øvre venstre hjørne.Den gjenkjenner iPhone XR og dukker opp et vindu som ber deg om å oppdatere eller gjenopprette.Velg Gjenopprett for å fortsette.

How to Reset iPhone XR If You Forgot Passcode (4)

Nå lastes iOS -programvaren lastet ned for din iPhone.Når prosessen med nedlastingen er ferdig, blir du pålagt å gå gjennom oppsett-og-konfigurasjonsprosessen.Når du har gjort alle disse, kan du få tilgangen tilbake til iPhone.

Se også:Hvordan overføre musikk fra PC til iPhone uten iTunes

Bruk et verktøy som heter iPhone -unlocker for å gjøre en tilbakestilling på iPhone XR uten passord

Hvis du finner at iTunes ikke fungerer, er det på tide å vurdere et tredjepartsverktøy som heteriPhone Unlockerfra Appgeeker som kan hjelpe deg med å tilbakestille den låste iPhone XR.I denne delen viser vi hvordan iPhone -unlocker fungerer på iPhone.

iPhone -unlocker er en slags programvare som fungerer godt.Det er nyttig for å fjerne skjermkode for skjerm, omgå iCloud -aktiveringslås og fjerne skjermtidskode på skjerm på iPhone, iPad eller iPod.

Last ned nå!

for vinduer|for macOS

Det du trenger å gjøre:

Klikk på lenken over for å installere programvaren på datamaskinen din.Forbered en USB -kabel for å koble enheten til datamaskinen.

Dobbeltklikk på denne programvaren for å starte den.Du vil bli vist et grensesnitt som følgende bilde.Velg Tørkpasskode, og klikk deretter Begynn for å fortsette til neste trinn.

How to Reset iPhone XR If You Forgot Passcode (5)

Når programvaren gjenkjenner enheten din, vil den aktuelle informasjonen bli vist på skjermen.Hvis ikke, må du sette enheten din i gjenopprettingsmodus for å la programvaren oppdage den nøyaktig.

Trinn inn i gjenopprettingsmodus: Trykk og slipp volum -knappen, trykk deretter og slipp volum ned -knappen, trykk deretter og hold på sideknappen til du ser Apple -logoen.Trykk og hold på sideknappen og ikke slippes før du ser skjermen for gjenopprettingsmodus.

How to Reset iPhone XR If You Forgot Passcode (6)

Når du har bestemt at all informasjonen er riktig, klikker du på Start -knappen.Følgende skjermbilde tar deg til å laste ned iOS -firmwarepakken.Dette kan ta litt tid.Vær tålmodig.

How to Reset iPhone XR If You Forgot Passcode (7)

Etter noen minutter har firmware -pakken nedlasting av prosesssuksesser.Du bør bli møtt av en skjerm som gir deg en advarsel.Skriv 0000 for å bekrefte at du kommer til å tilbakestille og tørke enheten.

How to Reset iPhone XR If You Forgot Passcode (8)

På poenget med å fullføre tilbakestillingsprosessen vil programvaren bringe deg til en skjerm som informerer om suksessen din med å låse opp enheten.Gå videre for å sette opp iPhone XR ved å følge instruksjonene på skjermen.

How to Reset iPhone XR If You Forgot Passcode (9)

Hvordan tilbakestille iPhone XR med iCloud hvis du glemmer passkodene

Forutsatt at alle disse mislykkes, kan du også prøve Apples Find My.Til tross for at denne funksjonen er designet for å finne iPhone når du ikke kan huske hvor den er, kan den også brukes til å slette iPhone som har vært utilgjengelig.Alternativt kan du også bruke Finn iPhone -appen min i stedet.

Åpne en nettleser på telefonen eller datamaskinen din, og besøk dette nettstedet:icloud.com/find.I henhold til meldingen på skjermen, legg inn Apple ID og passordet du vil legge inn. Dette viser en liste over enheter som er din, inkludert iPhone XR.Velg det.

How to Reset iPhone XR If You Forgot Passcode (10)

Velg enheten du vil slette.

Naviger deretter til detaljer, velg Slett iPhone.

How to Reset iPhone XR If You Forgot Passcode (11)

På dette tidspunktet vises en bekreftelsesboks på skjermen.Velg Slett for å bekrefte for å fullføre det siste trinnet.Når du er ferdig, vil iPhone slette.

How to Reset iPhone XR If You Forgot Passcode (12)

Gjør en bekreftelse på at du skal tørke enheten din.

Når du har tilbakestilt iPhone XR, er du i en god posisjon til å starte enheten på nytt.Selve tiden som din iPhone starter på nytt, må du konfigurere den akkurat som du gjorde da du først fikk den.

Konklusjon

Vil du ikke ha adrenalin som går gjennom venene dine mens du glemte passordet til iPhone?Så gjør en innsats for å huske passordet ditt!

Du vil kanskje også like

Overfør en video fra iPhone til datamaskin
Hvordan låse opp iPhone hvis glemt passord
Gjenopprette slettet MS Word -filer
Tilbakestill glemt iPhone 8 passord

relaterte artikler

Hvordan overføre bilder på bærbar PC til iPhone

iPhone lommelykt fungerer ikke?Prøv disse løsningen

Hvordan omgå 'iPhone utilgjengelig' melding på iPhone XR

Hvordan du kan låse opp iPhone 12 når den sier ikke tilgjengelig

Hvordan du tilbakestiller iPhone XR hvis du glemte passord (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Chrissy Homenick

Last Updated:

Views: 5933

Rating: 4.3 / 5 (74 voted)

Reviews: 81% of readers found this page helpful

Author information

Name: Chrissy Homenick

Birthday: 2001-10-22

Address: 611 Kuhn Oval, Feltonbury, NY 02783-3818

Phone: +96619177651654

Job: Mining Representative

Hobby: amateur radio, Sculling, Knife making, Gardening, Watching movies, Gunsmithing, Video gaming

Introduction: My name is Chrissy Homenick, I am a tender, funny, determined, tender, glorious, fancy, enthusiastic person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.