Hvordan få snap -poengsummen din raskere 2023 (hva du skal gjøre for å øke den) (2023)

Hvis du har lurt på hvordan du kanØk SNAP -poengsummen din på Snapchatraskere?Vel, vi fikk det rette svaret på spørsmålet.

Snap Score -arbeid med Snapchat ved å bruke forskjellige faktorer for å bestemme hvordan du kan øke poengsummen din, har vi skrevethvordan det fungerer.

Nå vil vi vise deg hvordan du kan få opp SNAP -poengsummen din slik at du får 100 000 snapscore, det er hvis du vil.

I denne artikkelen lærer duHvordan øke SNAP -poengsummen raskere enn normalt.Du vet også hvordan du kan utnytte andre mennesker til å gjøre jobben for deg.

Les også:Hvordan fungerer SNAP -poengsummen på Snapchat?(Dette er hvordan)

Innholdsfortegnelse

Hvordan SNAP -poengsum øker

Hvis du lurer på hvordan en SNAP -poengsum øker, er du vel ikke den eneste som stiller dette spørsmålet.

Poengsummen beregnes ved å bruke forskjellige aktiviteter i appen som bidrar til poengpoengene dine.

Sende og mottar snaps

Det første som bidrar til å beregne Snapchat -poengsummen er å sende og motta snaps.

Hvis du sender et snap til vennene dine, vil poengpoengene dine gå opp, og når du mottar et snap, og du ser på at poengsummen din også vil gå opp.

Det er den første faktoren, sier Snapchat at den øker SNAP -poengsummen din, se de andre nedenfor.

Historier du legger ut

Snap score fungerer på Snapchat hvis du er en vanlig historieplakat.Er også beskrevet av Snapchat som en av faktorene.

Hvis du legger ut på Snapchat -historien din, vil poengsummen din også øke, dette er en av faktorene som bidrar til SNAP -poengsum.

Opprettholde snap -streker

Hvis du følger med vennene dine og opprettholder streken og knipser lenge, vil dette også bidra til din SNAP -poengsum.

Bonuspoeng

Hvis du ikke har brukt Snapchat på en stund, og du bare logger deg på Snapchat -kontoen din, vil poengsummen din øke som et bonuspoeng for å komme tilbake til appen.

Andre forskjellige faktorer

Med alle faktorene og mange andre liker interaksjon, innhold og generell brukeraktivitet, bidrar forskjellige faktorer til SNAP -poengsum, som bare er kjent for dem.

Les også:Min Snapchat er låst?Hvordan låse opp Snapchat -kontoen din (løst)

Hvordan øke Snapchat -poengsummen raskt

Hvis du leter etter hvordan du kan få en høyere poengsum på Snapchat, har vi listet opp hvordan du kan øke SNAP -poengsummen din.

Husk at det erNei jukse for å økeSnapchat -poengsummen din, hvis du ikke bruker appen hver dag og sender snaps, øker ikke poengsummen din raskt.

Her har vi skrevetraskestMåten du kan forbedre poengsummen din på Snapchat.

Sende snaps til vennene dine

Hvis du vil øke Snapchat -poengsummen raskere, må du gjøre detFortsetteSende snaps til vennene dine i appen.

Send mange snaps, så ser du poengsummen din klatre høyt.Dette er bare et av de anbefalte tipsene for å øke poengsummen av Snapchat [det er basert på en av faktorene deres].

Så for å få flere poeng, kan du sende snaps til forskjellige mennesker, og du vil se poengsummen øke.

Jeg har sett dette fra første hånd at en venn alltid sender meg snaps gjentatte ganger, hver dag, og hans SNAP -poengsum er 298,125.Det høyeste jeg noensinne har sett.

Så fortsett å sende snaps hver dag, og poengsummen vil øke raskere enn du vet.Ikke send tekstmeldinger eller videoer, det teller ikke stort sett, men vet vi, nei, det gjør vi ikke.

Åpne mottar snaps

Hvis dumottattEt snap godt, du vil helt sikkert få en økning i SNAP -poengsummen din.Jeg kan si om denne at jeg er den.

Helt siden jeg begynte i Snapchat, har jeg aldri sendt et eneste snap, men poengsummen min øker på grunn av vennene mine som alltid sender snaps hver dag, åpner jeg bare noen få av dem.

Og helt siden jeg ikke en gang har åpnet nok.Så hvis du vil øke Snapchat -poengsummen, må du åpne snaps vennene dine som sendes.

[For å utnytte vennene dine], be dem fortsette å sende deg snaps daglig, og du kan bare se og returnere favør.Dette vil telle mot din SNAP -poengsum.

Les også:Hvordan låse opp sommerfuglene på Snapchat (Step-by-Step Guide)

Legger til venner på Snapchat

Venner er en avgrunnerSnapchat -poengsummen din kan øke, forestill deg om de fleste av vennene dine sender deg til å knipse hver dag og du ser på dem, vel, du får poeng.

Å legge til venner kan bidra til Snapchat -poengsummen din.Personen trenger å være vennen din først før du ser en økning.Hvis de ikke godtar venneforespørselen din, vil du ikke se noen økning.

Legger ut historiene dine

Som en av faktorene som bidrar til å øke SNAP -poengsummen din, vil du ta hensyn til dette.Å legge ut historier øker også Snapchat -poengsummen din raskt.

Hvis du regelmessig legger ut, vil du sikkert se en økning i SNAP -poengsummen din.Fortsett å legge ut, og poengsummen din vil passere 10.000 eller mer.

Opprettholde snap -streker

Snapchat nevnte ikke dette som en av deres faktorer som avgjør hva som bidrar til SNAP -poengsum, men de sier også at det inkluderer andre faktorer.

Vel, som en av faktoren, tror vi å opprettholde en snap -strek med vennene dine også bidra til å bygge opp snap -poengsummen din.

Les også:Snapchat fungerer ikke?10 måter å løse problemet (løst)

Snapchat score hacks

Hvis du lurer på om du kan betale noen for å øke Snapchat -poengsummen, kan du vel, men du vil bli svindlet av noen eller blokkert av Snapchat.

Det er ingen snarvei for å øke SNAP -poengsummen raskere.Ethvert nettsted du ser, eller verktøy som hevder at de kan forbedre poengsummen din, det er falskt.

Det er ikke mulig, du kan ikke slå algoritmen hvis du ikke bruker Snapchat -appen hver dag.

Siden vi bare vet lite om faktoren som får poengsummen til å fungere, kan du bare bruke guiden for å øke poengsummen din på Snapchat.

Hvis du planlegger å få en, anbefaler vi ikke det, bortsett fra om du vil falle for en svindel med sosiale medier.

Og ikke bruk noen tredjepartsapp som hevder å øke SNAP-poengsummen din, å gjøre det vil få dinSnapchat -konto låst.

Hvis den er permanent låst, vil du ikke kunne få det tilbake.Så vær forsiktig og bare følg guiden over for å øke Snapchat -poengsummen raskt.Det er den eneste måten du kan.

Les også:Hva betyr "ignorert fra lagt meg" på Snapchat?(Forklart)

Konklusjon

Snapchat -poengsum er funksjonen de fleste brukere er mest fascinert av, og de vil vite hvordan det fungerer, og bruker den også til å øke poengsummen.

Snapchat -poengsummen kan bare øke ved å gjøre et visst antall ting på Snapchat -appen.Hvis du ikke gjør det, øker ikke poengsummen din uansett hvor hardt du prøver.

For å øke SNAP -poengsummen din, sørg for at du sender snaps til forskjellige mennesker hver dag, hvilken som helst snap du fikk fra vennene dine ser på det.Det teller til poengsummen din.

Hvis du legger ut til historien din, vil poengsummen din også øke på Snapchat -appen.Å se på videoer kan også bidra [som en av de skjulte faktorene].

Å få venner på Snapchat bidrar også til å øke SNAP -poengsummen din, og ikke miste snap -streken.

Bortsett fra alle disse måtene å få opp poengsummen din, er det ingen annen måte å gjøre det på.Ikke bruk tredjepartsapper eller programvare for å øke poengsummen.

Det fungerer ikke, algoritmen deres kan ikke bli lurt.Og hvis du bruker den, kan du bli svindlet eller miste Snapchat-kontoen din, fordi Snapchat ikke tillater noen tredjepartsapp.

Hvis du har gjort alt og poengsummen din ikke ser ut til å øke, kan det hende du må oppdatere Snapchat -appen din.

ofte stilte spørsmål

Hvorfor går ikke Snapchat -poengsummen din opp?

Hvis Snapchat -poengsummen ikke går opp, er det fordi Snapchat ikke har oppdatert poengsummen ennå.Du må gi det tid, minst en uke siden det er tiden Snapchat tar for å oppdatere score.

Hvordan skjule Snapchat -score for vennene dine?

Hvis du vil skjule Snapchat -poengsummen din for vennene dine, må du uvennlig dem.Det er den eneste måten, bortsett fra selvfølgelig vil du blokkere dem.

Hva er den høyeste Snapchat -poengsummen man kan score?

Det er ingen grense for å score noen kan score, jo mer du bruker appen og sender og mottar snaps, jo mer øker poengsummen.Den høyeste jeg har sett er 298,125.Fyren knipser mye og sender meg snaps hver eneste dag.

Hvorfor kan du ikke se vennens Snapchat -poengsum?

Hvis du ikke kan se vennens Snapchat -poengsum, betyr det at personen ikke lenger er din venn på Snapchat.Dette fordi du bare kan se snapscore til vennen din, hvis du ikke kan det, betyr det at personen ikke er din venn igjen.

Kan Snapchats poengsum gå ned?

Nei, din Snapchat -poengsum kan ikke gå ned, du kan ikke miste poengsummen når du allerede har det.SNAP -poengsummen går bare opp så lenge du fortsetter å motta og sende snaps.

Hva er den beste måten å øke SNAP -poengsummen din?

Den beste måten er å sende snaps til vennene dine, og når du mottar noen snaps fra dem, må du åpne og se dem.Dette er fordi et snap sendt eller mottar bidrar med 1 poeng hver til SNAP -poengsummen din.Hvis du legger ut til historiene dine, får du poeng også.

How To Get Your Snap Score Up Faster 2023 (What To Do To Increase It) (1)

Timothy Mark

Som en erfaren innholdsforfatter med 4+ års erfaring innen forbrukerteknologi, har Timothy vært en dedikert forfatter og redaktør på TechVocast.com siden oppstarten.Spesialiserer seg med å adressere brukerens bekymringer, og hans artikler tilbyr effektive løsninger for Android, iOS, Windows og MAC-relaterte problemer.Timothys ekspertise strekker seg også til å lage innhold om sosiale medier og forskjellige applikasjoner.Gjennom sine daglige artikler hjelper han konsekvent brukere med å overvinne deres teknologiutfordringer.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Kareem Mueller DO

Last Updated: 31/12/2023

Views: 5757

Rating: 4.6 / 5 (66 voted)

Reviews: 89% of readers found this page helpful

Author information

Name: Kareem Mueller DO

Birthday: 1997-01-04

Address: Apt. 156 12935 Runolfsdottir Mission, Greenfort, MN 74384-6749

Phone: +16704982844747

Job: Corporate Administration Planner

Hobby: Mountain biking, Jewelry making, Stone skipping, Lacemaking, Knife making, Scrapbooking, Letterboxing

Introduction: My name is Kareem Mueller DO, I am a vivacious, super, thoughtful, excited, handsome, beautiful, combative person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.