Hvordan flate ut PDF-dokumenter og -skjemaer (trinn-for-trinn-veiledning) | Blekk (2024)

Hvis du genererer PDF-dokumenter fra Adobe InDesign eller til og med Photoshop, har du kanskje innsett at PDF-ene dine inneholder flere lag.

Enten du vil flate ut PDF-skjemaene dine slik at innholdet i blir slått sammen til ett, eller bare ønsker å organisere PDF-dokumentene dine bedre, har du kommet til rett sted.

Avhengig av dine profesjonelle behov og utskriftsbehov, kan filutjevning utføres for å tjene ulike formål, enten det er informasjons-, utskrifts- eller sikkerhetsmessig.

Det kan være en praktisk måte å begrense brukerinteraksjon eller redigering på skjemafelt, fjerne eventuelle gjennomsiktighetseffekter, samt slå sammen ulike lag og dimensjoner til ett enkelt lag.

Så for å hjelpe deg med å lære hvordan du kan flate ut PDF-dokumenter eller skjemaer på riktig måte, her er det vi skal dekke nedenfor:

  • Hva skjer når du flater ut PDF
  • Når du skal flate ut PDF-dokumenter
  • Hvordan flate ut PDF-filer ved hjelp av PDFelement Pro
  • Hvordan flate ut PDF-filer med Adobe Acrobat
  • Hvordan flate ut PDF-filer ved hjelp av Bluebeam
  • Hvordan flate ut PDF-filer ved hjelp av Foxit PDF Editor

Hva skjer når du flater ut PDF

Så, hva betyr dette, nøyaktig?

Når du flater ut en PDF, konverterer du den til å sikre et dokument ved å eliminere muligheten for brukeren eller mottakeren til å lageredigeringerellerendringer.

I motsetning til standard PDF-filer eller skannede dokumenter, forhindrer sammenslåtte PDF-filer manipulering av filer slik at endringer ikke kan gjøres.

Den utfyllbare PDF-en presenterer alternativer for brukerinteraksjon på flere plattformer med skjemafelt somavmerkingsbokser,tekstbokser,radionøkler,miste-nedturersamt lange bokser for redigering av verdier som finnes i et standard PDF-dokument.

Ved å gjennomføre undersøkelser og samle inn data på plattformer som nettsteder og applikasjoner der mottakeren kan bli bedt om å legge inn sårt nødvendige data i systemet, kan en utfyllbar PDF være nyttig.

Likevel, uavhengig av de mange fordelene, har den sineulempersom i stor grad kan forhindres ved å bruke en sammenslått PDF-fil i stedet.

Her er hva som skjer når du flater ut en PDF:

  • Endringer kan ikke lenger utføres på interaktive elementer (lag) i et dokument.
  • Merknader konverteres til opprinnelige tekster for å fjerne gjennomsiktighetseffekter.
  • Lag eller tilleggselementer som tekster, bilder og overskriftsstiler slås sammen til ett enkelt lag for å redusere filstørrelsen.

Når du skal flate ut PDF-dokumenter

Hvis du jobber med PDF-er regelmessig, bør du vite når du skal flate ut dokumentene dine før du deler dem.

Her er noen brukstilfeller:

  • For å begrense brukere fra å endre dokumentene: Når utfyllbare skjemaer er flate av sikkerhetshensyn, kan ikke uautoriserte endringer eller redigeringer gjøres. Dokumentets natur forblir konstant, og eliminerer dermed mulighetene for internettsvindel og svindel, fordi dokumentet allerede er sikkert og nøyaktig.
  • For å opprettholde den opprinnelige strukturen til filen på trykk:For at dokumentskapere skal unngå trykkfeil og andre problemer som oppstår i utskriftsprosessen, er det viktig å låse innholdet i dokumentet. På denne måten forblir elementene som fonter, tekstfarge og stil statiske og kompromissløse. Dokumenter med mange lag kan kanskje ikke skrives ut som tiltenkt, og derfor må det flate ut.
  • Øk lastehastigheten og reduser filstørrelsen:kjølvannet av å flate ut et dokument gjør det forenklet ettersom dokumentstørrelsen reduseres uten at det går på bekostning av kvaliteten. Gjengivelseshastigheten blir raskere å åpne på enheter som bærbare datamaskiner, PC-er eller smarttelefoner. Dette tillater også å vise PDF-lesere.

Adobe Acrobat PRO tilbyr en 7-dagers prøveperiode for brukere med nye kontoer. Når prøveperioden utløper, må du betale en avgift for å abonnere på de innebygde funksjonene.

Du kan flate ut dokumenter med de flestePDF-verktøy, online eller offline, som vi skal vise deg nedenfor. Eller flat ut bare bestemte sider.

Hvordan flate ut PDF-filer ved hjelp av PDFelement Pro

PDFelement Pro er en mangefasettert PDF-editor som kan brukes til å vise, redigere og kryptere PDF-filer av dokumentskaperen.

Denne programvaren er tilgjengelig for brukere av ulike enheter og kan enkelt komprimere utfyllbare PDF-skjemaer med bare noen få klikk.

  1. Åpne PDF-utflatningsverktøyet på enheten din og importer PDF-filen ved å bruke "Åpne filer”-knappen på programvarens hjemmeside eller dra et filikon inn i grensesnittet med musen.
  2. Klikk på "Verktøy"-fanen, og velg deretter alternativet gitt til "Flat fil". PDF-filen din vil bli flatet kort og vises som en forhåndsvisning i en ny fane på PDFelement. De utfyllbare elementene vil slu*tte å eksistere i dokumentet ditt.
  3. Til slu*tt, klikk "Fil” > “Lagre som" for å gjøre endringer i filnavnet og trykk deretter "Lagre” etter at du har gitt nytt navn til den sammenslåtte PDF-filen.

How to Flatten PDF Documents and Forms (Step-by-Step Guide) | Inkit (1)

Hvordan flate ut PDF-filer med Adobe Acrobat

PDF-dokumenter kan også flate sammen med Adobe Acrobat-verktøy ved å bruke disse to metodene;

Metode 1: Lage en sammenslått PDF i Adobe Acrobat i utskriftsproduksjon.

  1. Åpne Adobe acrobat på din PC eller bærbare, importer PDF-filen ved å velge "Fil”-alternativet øverst til venstre på skjermen og Åpne.
  2. Rull ned menyen til verktøyene og klikk på funksjonen som heter "Trykk produksjon", vil den vises i et nytt vindu.

How to Flatten PDF Documents and Forms (Step-by-Step Guide) | Inkit (2)

3. På høyre side av verktøylinjen velger du alternativet som sierForhåndsvisning av flattenerog klikk deretter på det, det åpner Flattener Preview-vinduet med avanserte redigeringsalternativer som;

  • Alternativer for å justere gjennomsiktighetsflateren fra høy til lav oppløsning og Raster/Vektor-balanse om nødvendig.
  • Kompresjonsalternativfor genererte bilder.
  • Juster dokumentgjennomsiktigheten for fargerom.

How to Flatten PDF Documents and Forms (Step-by-Step Guide) | Inkit (3)

4. Etter at nødvendige justeringer er gjort, er det viktig å aktivere sidenummereringen i PDF-dokumentet. Velg foretrukket nummerering fra venstre side av vinduet ved å klikke på alternativer, alle sider, gjeldende sider eller ved å velge området manuelt.

5. KlikkSøke omfor å flate ut PDF, vil en dialogboks vises og deretter klikke påJa.

Metode to: Lage en sammenslått PDF i Adobe Acrobat med snarvei.

  1. Sikkerhetskopier PDF-filene dine for å tillate mulige endringer i fremtiden.
  2. Gå tilFil> Åpnefor å importere PDF-filen til Adobe. Klikk deretter på "Ctrl + P” for å åpne skriveren i Adobe Acrobat Pro DC
  3. Sjekk det nye vinduet for å velge egendefinert skala i sidestørrelse og -håndtering, og aktiver deretter Auto i orientering.
  4. Klikk påAvansertalternativer, så kan du gjøre justeringer av "Forhåndsinnstilling av transparent flattener" og "Raster/vektor balanse”om nødvendig ved å klikke på alternativet for å endre oppløsningsnivåer fra høy til lav.
  5. Klikk påOKog lagre den sammenslåtte PDF-filen ved å velge "Skrive utr" og klikke på det. Åpne den viste listen og velg Adobe PDF. For å avslu*tte det hele, klikk på "Gjennomt”. Et vindu vil dukke opp for å lagre PDF-filen, du kan endre navn på den og klikke på "OK

How to Flatten PDF Documents and Forms (Step-by-Step Guide) | Inkit (4)

Trenger du mer informasjon om hvordan du administrerer PDF-dokumentene dine med Adobe?

Sørg også for å sjekke ut:

  • Hvordan rotere PDF-sider og -filer i Adobe (online eller offline)
  • Endre uthevingsfarge i Adobe Acrobat
  • Slik sletter du sider fra en PDF-fil

Hvordan flate ut PDF-filer ved hjelp av Bluebeam

Utfør følgende trinn for å flate ut alle valgte sider på en PDF-fil samtidig.

  1. Gå til "Dokument >Flaten Markupseller som en snarvei, trykk "CTRL+SHIFT+M”, vises dialogboksen Flatten Markups umiddelbart.
  2. Velg alle markeringer og eventuelle utjevningsinnstillinger.
  3. Trinn tre: for å flate ut markeringene på bestemte sider i PDF-filen, velg ett av følgende fra rullegardinlisten Sider:
  • Alle sider: for å angi rekkevidden til alle sider
  • Nåværende: setter siden bare på én side med gjeldende nummer i parentes.
  • Valgt: dette setter området til gjeldende brukervalg. Dette alternativet vises bare hvis sider ble valgt før kommandoen ble startet
  • Tilpasset: setter området til egendefinert verdi. Når dette alternativet er valgt, blir listen en tekstboks.

4. Klikk "Flate ut

How to Flatten PDF Documents and Forms (Step-by-Step Guide) | Inkit (5)

Hvordan flate ut PDF-filer ved hjelp av Foxit PDF Editor

  1. Åpne PDF-dokumentet i Foxit PDF Editor.
  2. Klikk påOrganiser> Flatt ut.
  3. Angi sideområdet (alle sider, gjeldende sider, egendefinerte sider og valgte sider i dialogboksen Flatt sider).
  4. KlikkOK.

Konklusjon

Så, som du kan se, er det enkelt å flate ut en PDF, og du kan gjøre det med flere PDF-administrasjonsverktøy.

I profesjonelle og forretningsmessige områder i dag bruker datainnsamlere sammenflatede PDF-er for å gjennomføre undersøkelser og vurderinger.

Gjennom trinn-for-trinnene gitt ovenfor, bør du kunne bruke de nettbaserte ressursene som dekkes for å flate ut eller konvertere dokumentene dine fra utfyllbare dokumenter til sammenslåtte filer.

I et forsøk på å sikre dokumentene dine og utføre utskriftsoppgavene dine, kan en sammenslått fil være et flott daglig kontorverktøy for deg.

Hvordan flate ut PDF-dokumenter og -skjemaer (trinn-for-trinn-veiledning) | Blekk (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Edmund Hettinger DC

Last Updated:

Views: 5341

Rating: 4.8 / 5 (58 voted)

Reviews: 89% of readers found this page helpful

Author information

Name: Edmund Hettinger DC

Birthday: 1994-08-17

Address: 2033 Gerhold Pine, Port Jocelyn, VA 12101-5654

Phone: +8524399971620

Job: Central Manufacturing Supervisor

Hobby: Jogging, Metalworking, Tai chi, Shopping, Puzzles, Rock climbing, Crocheting

Introduction: My name is Edmund Hettinger DC, I am a adventurous, colorful, gifted, determined, precious, open, colorful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.