Hvordan øke snapscore raskt på 9 måter (2023)

Du kan se noe på Snapchat -profilen din kalt en Snapchat -poengsum, eller Snap -poengsum.Hva pokker er denne tingen?Kort sagt, det er en måte å måle hvor ofte du bruker appen.

Men hvordan finner Snapchat ut poengsummen din, og er det noen raske måter å heve den på?Er det noen grunn til å prøve å forbedre SNAP -poengsummen din?Vi skal snakke om alt du trenger å vite om Snapchat -score akkurat nå.Vi skal snakke om hva de mener, hvordan du finner dem, og hvordan du kan forbedre din egen poengsum.Mot slutten vil du vite alt det er å vite om Snap -butikker.La oss komme i gang!

Hva er Snapchats poengsum og hvordan fungerer det?

Ingen vet de nøyaktige trinnene eller faktorene som får Snapchat til å fungere, eller selv om den bruker en algoritme.Folk har sagt at det å sende og motta snaps eller legge ut historier på appen vil hjelpe deg med å få en høyere poengsum.Det vil være andre ting tatt i betraktning som Snapchat har valgt å ikke fortelle brukerne sine om.

Det er mange måter å få en høy poengsum på, men Snapchat ønsker ikke å dele en liste over dem fordi de ønsker å holde spillets regler hemmelig.Selv definisjonen av "Snapchat-poengsum" på nettstedet deres sier at det er en superhemmelig ligning som påvirkes av mange forskjellige ting.

Hvordan finne ut din Snapchat -poengsum

På dinSnapchatProfil, du kan se SNAP -poengsummen din.Åpne Snapchat og trykk på profilikonet ditt eller Bitmoji, som er i øverste venstre hjørne.Dette vil åpne en side om deg selv.Under profilnavnet og Snapcode er det et tredje nummer på siden.Det er poengsummen din på Snapchat.Hvis du vil se hvor mange snaps du har sendt og mottatt, kan du trykke på det.

Hvordan øke Snapchat -poengsummen min raskt

For å øke SNAP -poengsummen din, bør du sende snaps til vennene dine regelmessig og oppmuntre dem til å gjøre det samme.Her er noen strategier du kan bruke for å forbedre SNAP -rangeringen.

#1 bli venner med flere mennesker.

Selv om du ikke tror det, kan det å legge til venner på Snapchat få poengsummen din til å gå opp.Hvis du ikke finner en venn på Snapchat, kan du prøve Quick Add -funksjonen eller en av de mange subreddittene som kan hjelpe deg med å få kontakt med andre Snapchat -brukere.Du vil ikke bare forbedre SNAP -poengsummen din, men du vil også møte nye mennesker.

Du kan også legge til Snapchat -profilene til dine favorittkjendiser eller påvirkere til kontoen din ved å søke etter kontoene deres på Snapchat.

#2 Send flere snaps

Den beste måten å raskt øke SNAP -poengsummen er å sende flere og flere snaps.Finn venner som raskt vil øke SNAP -poengsummen, akkurat som deg, og send dem flere snaps.

Verken gruppemeldinger eller chat -meldinger vil fungere.Så send snaps til folk hvis du vil at snapscore skal gå opp raskt.

#3 Send snaps til flere venner samtidig

Som allerede ble sagt, er det viktig å sende mange snaps hver dag, og du må sende mer enn ett snap til mer enn en venn.

Så hvis du tar et morsomt bilde, kan du ikke sende alle det samme bildet.Det hjelper deg ikke å få en høyere snapscore, og snaps må være annerledes for at hver av vennene dine blir bedt om å svare.

#4 lange Snapchat -streker

Å holde Snapchat -streken i gang i lang tid er en annen rask måte å få flere SNAP -score på.Strekningen er hvor mange dager du og vennen din har tatt bilder sammen uten å ta en pause.

SNAP -poengsummen vil gå opp hvis streken varer lenger.Så hvis du vil vite hvordan du får en høyere poengsum raskt på Snap, er det dette du bør gjøre.

#5 Se Discover -videoer

Hvis du ikke vil sende snaps, gå til Discover -delen, som ligger rett under historiene dine.Du vil se mange kule videoer laget av forskjellige mennesker som er relatert til det du liker.Du får et raskt poengsum uten å måtte gjøre mye.Bare se alle disse videoene på rad.

#6 Legg ut historier

Du kan også raskt heve SNAP -poengsummen din ved å legge til snaps som "historien din" eller "vår historie."Du får ett poeng for hver historie du forteller i begge tilfeller.

#7 Ikke send en tekst

SNAP -poengsummen din vil ikke gå opp hvis du sender tekstmeldinger.Så hvis du vil at Snap -poengsummen din skal gå opp raskt, bør du unngå å sende tekst og be vennene dine gjøre det samme.

#8 Åpne snaps

En annen rask måte å øke SNAP -poengsummen din er å åpne hver snap du får.Når noen sender deg et snap, må du sørge for at du åpner det og svarer.

SNAP -poengsummen din går opp når du sender og mottar snaps.Så hvis du vil at poengsummen din skal gå opp, må du huske å sjekke og åpne snaps.

#9 tar en pause

Å ta en pause kan få deg til å lure på hvordan du raskt kan øke SNAP -poengsummen.Hvis du er opptatt, trofeer, bør du ikke forvente å kunne få tilgang til de når du har nådd en viss SNAP -poengsum.I Snapchat kan du tjene trofeer ved å gjøre ting som å lage en snap -video uten å bruke stemmen din eller bruke et bestemt filter.

Hva er de tingene som ikke påvirker SNAP -poengsummen min

Du bør også vite at følgende ting ikke hjelper deg med å få en høyere SNAP -poengsum: så det ville være best å ikke kaste bort tid på å prøve å forbedre Snapchat -poengsummen din ved å gjøre disse.

  • Få eller sender en normal tekst
  • Ser hva vennene dine har å si
  • Mange tror at det å sende snaps i en gruppe ikke hjelper poengsummen din, men andre tror det gjør det.Du må prøve denne metoden selv for å se om den fungerer eller ikke.

Hva er fordeler med SNAP -poengsum?

Etter å ha hørt så mye om hvordan du kan heve Snapchat -poengsummen din, lurer du kanskje på hva poenget er.

Folk vil bli imponert og vil sjekke ut kontoen din hvis du har en høy Snapchat -poengsum.En høy SNAP -poengsum betyr enda mer for bedriftskontoer.Bedrifter bruker Snapchat for å markedsføre merkevaren deres og få flere til å se det.Og hvis du forbedrer Snapchat -poengsummen nok til å bli en influencer, vil du kunne få markedsføringsmuligheter.

Hvordan fikse en Snapchat -poengsum som ikke oppdateres

Snapchat -poengsummen din endres ikke så snart du sender eller mottar et snap, så det tar tid før poengsummen din endres.Gi det litt tid, og hvis det ikke endres, kan du kontakte Snapchats supportteam slik at de kan hjelpe deg med dette problemet.

Hva du skal gjøre når SNAP -poengsum ikke oppdaterer eller øker

Hvis du ikke snakker med vennene dine på Snapchat ofte, kan poengsummen din forbli den samme.Enda verre er det at poengsummen kanskje ikke går opp når du gjør disse tingene igjen.Men ikke bekymre deg, det er en enkel måte å få din Snapchat -poengsum til å gå opp igjen: logg ut av appen og deretter logge inn igjen.

Følg trinnene nedenfor for å logge ut av Snapchat og logg inn. Men før du drar, må du sørge for at alle bildene i minnene dine er sikkerhetskopiert.Hvis ikke, kan du miste bilder og videoer som er viktige for deg.

  • Hvis du har en Android- eller iOS -enhet, kan du åpne Snapchat og trykke påProfilIkon eller avatar i øverste venstre hjørne.
  • Trykk på girikonet i øverste høyre hjørne for å åpne Snapchat'sInnstillingerMeny.
  • Bla til bunnen av innstillingsmenyen og klikk "Logg ut. ”
  • Du kan få en melding som forteller deg at det er minner som ikke er sikkerhetskopiert ennå.Velg sikkerhetskopi nå for å lagre bilder og videoer slik at du ikke mister dem.Hvis ikke, velg “Logg ut uansett”For å fortsette.
  • Forsikre deg om at alle snapsene dine er lagret i “Minner”Før du logger deg ut av Snapchat.Hvis du ikke gjør dette, kan snapene slettes fra enheten din.
  • Lukk og åpnet igjenSnapchat, logg på kontoen din og gjør ting som kan hjelpe poengsummen din.

Kan jeg heve min Snapchat -poengsum på nettet?

Det er mange nettsteder som sier at de kan øke Snapchat -poengsummen din med hundretusener av poeng.De gir løfter som høres for gode til å være sanne og lover at Snapchat -poengsummen din vil gå opp i løpet av få minutter.

Ikke fall for det!Alle disse appene og nettstedene er falske.

Snapchat -poengsummen din kan ikke endres av apper eller nettsteder som ikke er Snapchat.Du kan bare heve Snapchat -poengsummen din ved å bruke appen.Det er ingen snarveier eller juksekoder for denne funksjonen.

Hvor høy kan Snapchat -poengsummen din gå?

Gitt hvor populær Snapchat er, er det sannsynligvis ikke en overraskelse at mange brukere har score i hundretusener.Dette tigger imidlertid spørsmålet: Vil du ha en systematisk måte å spore hvor mye tid du har kastet bort på denne appen?

Som alle andre sosiale medierverktøy, vil du sannsynligvis få mest mulig ut av Snapchat hvis du bruker det til å snakke med vennene dine.Dere har alle mye moro ved å bruke de morsomme filtrene, og poengsummen din vil gå opp med nesten ikke noe arbeid fra din side.

Hvordan tjener jeg Snapchat -trofeer?

I de første dagene av Snapchat, hvis du fikk en høy nok poengsum, kan du låse opp trofeer.Som i spillet SNAP -poengsum, gjorde ikke disse trofeene noe nyttig, men du kunne vise dem frem.

Siden den gang har Snapchat byttet fra pokaler til sjarm.Disse sjarmene er på vennskapsprofilen din og viser hvor mye du og vennen din er like.For eksempel, hvis du og personen du liker begge har samme stjernetegn, vil det være litt sjarm.Sjarm endres hele tiden og er en annen "bare for morsom" funksjon som ikke gjør noe nyttig.

FAQ er i økning i Snapchat

Hva betyr en høy SNAP -poengsum?

De fleste sier at en Snapchat -bruker med mer enn 200 000 SNAP -score er en høy skårer, men det er ingen offisielle tall for dette.I det minste bruker noen med den poengsummen at sosiale medier mer enn den gjennomsnittlige brukeren.

Kan du miste snapscore?

Nei, score på Snap går ikke ned.I streng forstand kan det bare gå opp.Så du kan ikke miste poengsummen du jobbet hardt for å få.

Men hvis SNAP -poengsummen din går ned, bør du klikke på Snapchats lenke "Rapporter et problem" for å få hjelp med problemet.

Hvordan øker du SNAP -poengsummen din raskt?

Snapchat deler ikke sin algoritme, så ingen vet hvordan plattformen finner ut SNAP -poengsum.Men du kan gjøre mer hvis du sender snaps til vennene dine hver dag og holder Snapchat -strekene dine i lang tid.Hvis du vil vite hvordan du raskt kan forbedre SNAP -poengsummen din, er dette den beste måten å gjøre det på.

Konklusjon

Du trenger ikke å annonsere og markedsføre deg selv på Snapchat, men du kan bruke den til å markedsføre virksomheten din.Det kan hjelpe deg med å bygge merkevaren din og få folk til å vite det bedre.Hvis du vil nå folk mellom 18 og 25 år, kan Snapchat være den beste plattformen.

For markedsføring på Snapchat for å jobbe, trenger du bare å holde rede på Snapchat -poengsummen og prøve å heve den regelmessig.Hvis du vil vite mer om Snapchat -poengsummen, kan du skrive til oss i kommentarene.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Annamae Dooley

Last Updated: 11/01/2024

Views: 5755

Rating: 4.4 / 5 (65 voted)

Reviews: 88% of readers found this page helpful

Author information

Name: Annamae Dooley

Birthday: 2001-07-26

Address: 9687 Tambra Meadow, Bradleyhaven, TN 53219

Phone: +9316045904039

Job: Future Coordinator

Hobby: Archery, Couponing, Poi, Kite flying, Knitting, Rappelling, Baseball

Introduction: My name is Annamae Dooley, I am a witty, quaint, lovely, clever, rich, sparkling, powerful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.