Hvordan tilbakestiller jeg iPhone XR uten passord eller datamaskin? (2024)

Hvis du har glemt passordet for iPhone XR og ikke har tilgang til en datamaskin, kan du fremdeles tilbakestille enheten uten å måtte oppgi passordet.Dette kan gjøres ved å legge inn gjenopprettingsmodus og gjenopprette telefonen til de opprinnelige fabrikkinnstillingene.

For å gå inn på gjenopprettingsmodus, begynn med å slå av telefonen ved å trykke og holde søvn/våkne -knappen til den skyves av dukker av vises.Trykk og hold deretter på sideknappen til skjermbildet for gjenopprettingsmodus vises (merk: Hvis Apple -logoen vises, har du holdt sideknappen for lenge og må starte på nytt).

Når skjermen for gjenopprettingsmodus vises, kobler du iPhone XR til iTunes på en annen enhet eller TV -apparatet ditt.Du blir bedt om å gjenopprette enheten din, og du bør bekrefte gjenopprettingsprosessen.Når den er fullført, vil iPhone XR bli tilbakestilt uten behov for passord.

Bare husk at dette vil resultere i sletting av alle data som er lagret på enheten, så det er viktig å sørge for at alle data er sikkerhetskopiert på forhånd om mulig.

Hvordan tilbakestiller du en iPhone XR som har et passord?

For å kunne tilbakestille en iPhone XR som har en passord, må du gjøre følgende:

1. Forsikre deg om at iPhone XR er slått av.

2. Trykk og hold på sideknappen sammen med enten volumet opp eller volum ned -knappen til ‘Slide to Power Off’ vises på skjermen.Skyv strømikonet for å slå av telefonen.

3. Trykk samtidig og hold sideknappen sammen med enten volumet opp eller volum ned -knappen til "Koble til iTunes" -bildet vises på skjermen.

4. Koble iPhone XR til datamaskinen.

5. Åpne iTunes på datamaskinen og velg enheten.

6. Velg ‘Gjenopprett’ fra hovedmenyen og klikk på ‘Start på nytt på iPhone XR.

7. Skriv inn passordet ditt når du blir bedt om det, og klikk ‘Gjenopprett’ på iTunes -vinduet.Dette vil tilbakestille din iPhone XR.

Til slu*tt, følg instruksjonene på skjermen for å konfigurere iPhone XR.

Hvilken kode kan låse opp hvilken som helst iPhone?

Ettersom forskjellige iPhones har forskjellige sikkerhetsnivåer og kan kreve forskjellige koder for å låse opp.Generelt låses iPhones ved å legge inn et nettverksopplåsningskode eller ved å bruke en tredjeparts opplåsingstjeneste.

Nettverkslåsekoder er vanligvis 8 eller 16 sifre, og kan legges inn manuelt i en bestemt telefon for å låse den opp. Tredjeparts opplåsingstjenester er vanligvis mer kompliserte, ettersom de vanligvis involverer tjenester som er autorisert av en trådløs leverandør til å låse opp iPhones.

I tillegg kan noen iPhones låses opp bare ved å koble dem til en datamaskin eller ved å utføre en tilbakestilling av fabrikken.Til syvende og sist er den beste måten å bestemme hvilke koder eller tjenester som er nødvendige for å låse opp en spesifikk iPhone er å kontakte den trådløse leverandøren eller kontakte en autorisert opplåsingstjeneste.

Hvordan kan jeg komme inn i en låst iPhone?

For å komme inn i en låst iPhone, må du først finne ut hvilken type lås som er aktivert på enheten. Hvis du har aktivert et firesifret passord, må du angi koden riktig for å få tilgang.

Hvis du har aktivert berørings -ID og/eller ansikts -ID, må du bruke biometrisk autentisering for å få tilgang til enheten.

Hvis du har glemt passordet eller biometrisk autentisering ikke er i stand til å brukes, kan det hende du må tilbakestille enheten og opprette en ny passord.For å gjøre dette, må du koble enheten til en datamaskin og starte iTunes, og følg deretter instruksjonene på skjermen for å gjenopprette enhetens innstillinger.

Før du begynner, bør du være sikker på å ta en sikkerhetskopi av enheten, ellers blir alle data på enheten slettet.

Når enheten er gjenopprettet, oppretter du en ny passord for å få tilgang til enheten.I tillegg kan du også ha muligheten til å sette opp biometrisk autentisering som skal brukes i stedet for en passord.

Etter å ha satt opp den nye passordet og/eller biometrisk autentisering, skal enheten nå låses opp og tilgjengelig.

Hvordan låser du opp telefonen når du glemmer passordet ditt?

Hvis du har glemt opplåsingspassordet eller mønsteret for å få tilgang til telefonen din, er den raskeste og enkleste måten å få tilgang på igjen å bruke Google-kontoen din. Avhengig av smarttelefonen kan du kanskje bruke funksjonen "Glemt mønster" eller "Glemt passord" for å tilbakestille låsen på telefonen.

Denne funksjonen er ofte plassert på låseskjermen til mange Android-enheter. Når du velger dette alternativet, vil det ta deg til en side der du blir bedt om å angi legitimasjon for Google-kontoen.

Hvis du ikke får tilgang til funksjonen "Glemt mønster" eller "Glemt passord", må du tilbakestille telefonen til fabrikkstandard. Dette vil fjerne alle dataene som er lagret på telefonen og returnere den til de opprinnelige innstillingene.

Fabrikkinnstilling kan gjøres gjennom telefonens innstillinger, eller ved å bruke maskinvaretastene.

Til slu*tt, hvis metodene ovenfor ikke fungerer, må du kontakte produsenten av telefonen for ekstra hjelp og støtte.De vil kunne gi deg veibeskrivelse om hvordan du kan låse opp telefonen din, og kan være i stand til å gi en erstatningsopplåsekode om nødvendig.

Hvordan låser du opp en deaktivert iPhone uten iTunes eller icloud eller datamaskin gratis?

Dessverre er det ikke en gratis prosess å låse opp en deaktivert iPhone uten å bruke iTunes, iCloud eller en datamaskin.Hvis enheten er låst på grunn av glemt passord eller en ødelagt låseknapp, må den gjenopprettes ved hjelp av iTunes eller iCloud.

Avhengig av enhetstypen og iOS -versjonen din, kan det hende du kan låse opp enheten ved å koble den til en datamaskin og bruke iTunes.Du kan også låse opp en iPhone med Finn appen min ved å logge på iCloud.

Hvis du ikke har tilgang til en datamaskin som har iTunes installert, eller som ikke har tilgang til iCloud, kan det hende du må kontakte Apple Support for ytterligere hjelp.

Hvordan tilbakestiller jeg iPhone til fabrikkstandard med knapper?

For å utføre en fabrikktilbakestilling på iPhone med knapper, må du få tilgang til enhetens Innstillinger-app. For å gjøre dette, trykk og hold inne Hjem-knappen og Sleep/Wake-knappen (vanligvis på toppen eller siden av enheten) til du ser Apple-logoen.

Når Apple -logoen vises, slipper du hjem- og søvn-/vekkeknappene.Du blir deretter ført til enhetens startskjerm.Trykk på Innstillingsikonet og bla nedover og velg Generelt.Deretter blar du ned og velger tilbakestilling, velg deretter Slett alt innhold og innstillinger.

Du kan bli bedt om å oppgi passordet ditt;Når du har gjort det, vil iPhone begynne fabrikkens tilbakestillingsprosess.

Når prosessen er fullført, vil iPhone starte på nytt, og du må fullføre de første oppsettstrinnene. Sørg for å skrive ned Apple-ID-en og passordet ditt, siden du trenger dem senere for å tilbakestille enheten.

Når oppsettet er fullført, har du fabrikkens tilbakestilling av iPhone med knapper.

Hvordan får jeg iPhone ut av deaktivert modus?

Hvis iPhone er i deaktivert modus, kan du bruke følgende trinn for å få den ut:

1. Koble iPhone til en datamaskin med den nyeste versjonen av iTunes installert.

2. Start iTunes og vent på at den kjenner igjen iPhone.

3. Når den gjør det, vises en melding på datamaskinens skjerm.Klikk "Gjenopprett" for å starte prosessen med å gjenopprette iPhone -en tilbake til den opprinnelige tilstanden.

4. Etter at gjenopprettingsprosessen er fullført, vil iPhone bli tilbakestilt til fabrikkinnstillingene, og du vil bli presentert med muligheten til å sette den opp som en ny enhet eller gjenopprette den fra en sikkerhetskopi.

5. Hvis du velger å gjenopprette iPhone fra en sikkerhetskopi, vil alle dataene, innstillingene, appene og passordene bli beholdt.Ellers må du starte på nytt med et nytt oppsett.

6. Når du har fullført konfigurasjonsprosessen, skal iPhone være ute av deaktivert modus og fungere igjen.

Hvordan låser du opp en deaktivert iPhone som ikke kobles til iTunes?

Hvis iPhone -en din har blitt deaktivert og ikke vil koble til iTunes, er den beste måten å prøve å låse opp den først å forsøke en styrke på nytt.For å gjøre dette på en iPhone 8 eller senere, trykk og slipp raskt opp volumknappen, trykk deretter og slipper raskt volum ned -knappen, og trykk deretter på sideknappen (eller toppknappen på en iPhone SE) til Apple -logoenvises.

Hvis dette ikke fungerer, vil du sannsynligvis måtte utføre en tilbakestilling av fabrikken, som vil slette alle dataene på enheten din og gjenopprette dem til de opprinnelige innstillingene.Før du prøver en tilbakestilling av fabrikken, må du sørge for å sikkerhetskopiere alle dataene dine på en annen enhet, siden den vil bli slettet permanent etter at du har tilbakestilt iPhone.

For å utføre en tilbakestilling av fabrikken, gå til Innstillinger på iPhone, velg Generelt, velg Tilbakestill, og velg deretter Slett alt innhold og innstillinger.

Kan du låse opp en deaktivert iPhone XR?

Ja, det er mulig å låse opp en deaktivert iPhone XR. Hvis du har glemt passordet ditt, eller har låst deg ute av iPhone XR, er det noen forskjellige metoder du kan bruke for å låse den opp. Du kan prøve å bruke "Finn min iPhone"-appen eller iCloud-nettstedet, eller ved å tilbakestille iPhone XR ved hjelp av iTunes.

Du kan også bruke en tredjeparts opplåsingstjeneste, men dette kan føre til tap av telefondata, så bør bare brukes som en siste utvei.Hvis du trenger ekstra hjelp, kan du alltid kontakte Apple Support.

Hvordan fjerner jeg en deaktivert iPhone fra XR?

Fjerning av en deaktivert iPhone fra XR krever at du først låser den opp. Dette kan gjøres hvis du har passordet, passordet eller biometrisk identifikasjon, avhengig av type autentisering du har satt opp.

Når telefonen er låst opp, kan du åpne Innstillinger-appen og velge alternativet "Generelt". Derfra kan du bla ned til 'Tilbakestill'-menyen, velge 'Slett alt innhold og innstillinger', og bekrefte prosessen ved å velge 'Slett nå'.

Dette vil fjerne alle data fra telefonen og tilbakestille den til fabrikkinnstillinger.

Til slu*tt, for å fjerne telefonen fra XR -kontoen, kan du gå til delen "Kontoer og innstillinger" i XR og velge alternativet "Delete Device".Dette vil tørke enheten fra XR og gjøre den ugjenkjennelig.

Når enheten er fjernet og tilbakestilt, kan den slettes og selges eller gis bort.

Hvordan fikser du en iPhone som er deaktivert?

Hvis iPhone er deaktivert, er det noen få trinn du kan ta for å fikse den.

1. Hvis enheten din har blitt deaktivert fordi du har tatt feil av passordet flere ganger, er det første å gjøre å bare prøve igjen.Hvis du nylig har endret passordet ditt, må du sørge for at du kommer inn på den nye riktig.

2. Hvis du fortsatt har problemer, kan du prøve å koble iPhone til datamaskinen din med en USB -kabel og bruke iTunes for å låse opp iPhone.

3. Hvis du ikke kan låse opp iPhone ved hjelp av iTunes, eller du aldri har synkronisert iPhone med en datamaskin, må du slette iPhone og gjenopprette enheten fra en nylig sikkerhetskopi. For å gjøre dette, sett først iPhone i gjenopprettingsmodus, som lar deg slette alle data og innstillinger på enheten.

Du må kanskje bruke et tredjepartsprogram for å sette iPhone i gjenopprettingsmodus. Når du er i gjenopprettingsmodus, kan du gjenopprette enheten fra en nylig sikkerhetskopi ved hjelp av enten iTunes eller iCloud.

4. Hvis du ikke har en sikkerhetskopi, eller du ikke kan sette iPhone i gjenopprettingsmodus, vil det beste alternativet være å kontakte Apple -støtte.De kan være i stand til å veilede deg gjennom prosessen med å slette enheten og gjenopprette den til standardtilstanden.

Dette er trinnene for å fikse en deaktivert iPhone.Hvis du har ytterligere spørsmål, kan du kontakte Apple Support for å få hjelp.

Hva skjer når iPhone er deaktivert?

Når en iPhone er deaktivert, blir den ubrukelig til den er tilbakestilt eller gjenopprettet. Dette kan skje hvis enheten er låst med et glemt passord eller hvis et skadelig program er installert på enheten som kan gjøre den ubrukelig.

De typiske symptomene på at en iPhone blir deaktivert inkluderer skjermen som viser en tom skjerm eller en "iPhone er deaktivert"-melding, enheten vil ikke svare på noen inndata fra knappene eller berøringsskjermen, og forsøk på å bruke iPhone vil resultere i en feilmelding indikerer at enheten ikke er tilgjengelig.

For å tilbakestille enheten, må den sikkerhetskopieres og operativsystemet returnerer enheten til fabrikkinnstillinger.Når enheten er tilbakestilt, vil den bli aktivert på nytt og eventuelle kontoer og data som tidligere ble installert på enheten, må lastes på nytt.

I tillegg, av sikkerhetshensyn, anbefales det å opprette et nytt passord for å sikre at enheten ikke kan deaktiveres igjen.

Hvor lenge varer iPhone deaktivert?

Hvor lang tid iPhone er deaktivert vil avhenge av den spesifikke omstendigheten som forårsaket funksjonshemmede.

Hvis for eksempel feil passord legges inn for mange ganger, vil iPhone bli deaktivert for gradvis lengre tidsintervaller etter hvert mislykket forsøk.De første fem forsøkene vil føre til en 1-minutters funksjonshemming, deretter en 5-minutters deaktivering, etterfulgt av en 15-minutters deaktivering, og til slu*tt en 60-minutters deaktivering.

Etter det vil iPhone forbli deaktivert til den vellykket er låst opp med riktig passord.

Hvis finner min iPhone er aktivert, kan en iPhone bli deaktivert og forbli deaktivert til Apple ID -passordet er lagt inn for å aktivere enheten på nytt.

Til slu*tt, hvis batteriet i en iPhone har tappet helt og det ikke er i stand til å slå på igjen og starte opp, vil iPhone forbli deaktivert før den er koblet til en strømkilde og er i stand til å motta en lading.

Hvordan tvinger jeg iPad til å låse opp?

For å tvinge iPad til å låse opp, kan du prøve noen få forskjellige teknikker.Først kan du trykke på og raskt slippe strømknappen øverst til høyre på iPad.Hvis det ikke fungerer, kan du utføre en tvungen omstart.

For å gjøre dette, trykk og hold inne både strømknappen og hjemknappen (plassert nederst på iPad) i ti sekunder eller til Apple-logoen vises. Du kan også prøve å tilbakestille iPad-innstillingene.

For å gjøre dette, gå til Innstillinger> Generelt> Tilbakestill, og velg deretter "Tilbakestill alle innstillinger".Dette bør tilbakestille innstillinger som kan forhindre at du låser opp enheten.Til slu*tt, hvis ingen av de ovennevnte trinnene fungerer, kan det hende du må tilbakestille iPad -fabrikken.

For å gjøre dette, gå til Innstillinger> Generelt> Tilbakestill, og velg deretter “Slett alt innhold og innstillinger”.Vær oppmerksom på at dette vil slette alle dataene dine.Hvis ingen av disse trinnene løser problemet, kan det hende du må kontakte Apple -støtte for ytterligere hjelp.

Er det mulig å låse opp en låst iPad?

Ja, det er mulig å låse opp en låst iPad. Avhengig av type lås, er det flere måter å gjøre dette på. Hvis iPad-en din er deaktivert på grunn av feil kodeoppføring, kan du koble den til en datamaskin med iTunes og forsøke å gjenopprette enheten.

Dette vil slette alt innholdet og innstillingene dine, så det er viktig å sikkerhetskopiere dataene dine før du fortsetter.Hvis iPad -en din er låst av en iCloud -lås, kan du låse den opp ved å legge inn riktig Apple -ID og passord.

Til slu*tt, hvis du har glemt din iPad-passord, kan du også fjerne den ved å gjenopprette enheten eller bruke tredjeparts låseopplåingsprogramvare.Uansett hvilken metode du velger, er det viktig å sørge for at enheten er din eller at du har riktige tillatelser til å låse den opp.

Kan du komme inn i en iPad uten passordet?

Nei, det er ikke mulig å komme inn i en iPad uten passord.Kortkoden brukes til å sikre enheten og beskytte den mot uautorisert tilgang.Hvis iPad kjører iOS 8 eller senere, i tillegg til passordet, må brukerne også legge inn Apple -ID og passord som ble brukt til å sette opp iPad.

Hvis iPad er låst og du har glemt passordet, er den eneste måten å få tilgang til enheten å utføre en tilbakestilling av fabrikken, som vil slette alle dataene som er lagret på iPad.

Kan du tilbakestille en iPad du fant?

Ja, du kan tilbakestille en iPad du fant hvis du har Apple ID og passord som iPad er assosiert med.Hvis du har disse detaljene, kan du gå til innstillingsappen og velge Generelt> Reset> Slett alt innhold og innstillinger.

Hvis du ikke har Apple -ID og passord, må du sette iPad i gjenopprettingsmodus.Dette vil slette enheten og la deg konfigurere den som en ny iPad.Hvis du vil legge inn gjenopprettingsmodus, trykk og hold HOME -knappen og søvn/våkne -knappen samtidig.

Når "Koble til iTunes" -logoen vises på iPad -skjermen, slipper du knappene, og kobler deretter iPad til en datamaskin med den nyeste versjonen av iTunes installert.Etter noen minutter vil iTunes fortelle deg at den har oppdaget en iPad i gjenopprettingsmodus.

Velg alternativet "Gjenopprett" i iTunes for å tilbakestille iPad. Etter at tilbakestillingsprosessen er fullført, vil iPad være klar til å konfigureres som en ny enhet.

Hva skjer etter 10 mislykkede passordforsøk iPad?

Etter 10 mislykkede passordforsøk på en iPad, vil noen iPad -er bli deaktivert i en time før et annet passordforsøk kan gjøres.I tillegg, hvis passordforsøkene fortsetter å mislykkes, vil iPad til slu*tt kreve at brukeren blir logget inn på den opprinnelige iCloud -kontoen for å tilbakestille enheten.

Hvis iCloud-kontoinformasjonen ikke er tilgjengelig, kan iPad-en bli ubrukelig og kreve en fullstendig gjenoppretting via iTunes eller å gå til en Apple Store.

Hvordan tilbakestiller jeg iPhone XR uten passord eller datamaskin? (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Allyn Kozey

Last Updated:

Views: 5605

Rating: 4.2 / 5 (63 voted)

Reviews: 94% of readers found this page helpful

Author information

Name: Allyn Kozey

Birthday: 1993-12-21

Address: Suite 454 40343 Larson Union, Port Melia, TX 16164

Phone: +2456904400762

Job: Investor Administrator

Hobby: Sketching, Puzzles, Pet, Mountaineering, Skydiving, Dowsing, Sports

Introduction: My name is Allyn Kozey, I am a outstanding, colorful, adventurous, encouraging, zealous, tender, helpful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.