Screen Recorder Pro for Windows 10 (2024)

Leter du etter en gratis, men kraftig skjermopptaker til PC-en din? Vil du at skjermopptakeren skal ta opp ikke bare skjermen, men også webkameraet med lyd?Screen Recorder Pro for Windows 10er en flott app som er tilgjengelig eksklusivt for Windows-brukere. Skjermopptakeren er funksjonsrik for å oppfylle alle dine krav til en rekke skjermopptaksaktiviteter.

Applikasjonen er tilgjengelig gjennom Microsoft Stores, og den er kompatibel med Windows 10 og høyere versjoner. Appen har også en imponerende 4.1-rating som tydelig viser at brukerne er fornøyde med funksjonene og funksjonaliteten som er tilgjengelig. Men før du laster ned Screen Recorder Pro APK, her er en fullstendig gjennomgang du bør gå gjennom for å komme til en avgjørelse. Vi har også listet opp ulike alternativer som du kan prøve ut for bedre resultater.

Del 1. Bli kjent med Screen Recorder Pro

Del 2. Last ned og ta opp med Screen Recorder Pro

Del 3. Redaktørens anmeldelse

Del 4. Alternativer til Record Screen på Windows 10

Del 1. Bli kjent med Screen Recorder Pro

Screen Recorder Pro for Windows 10 er en helt gratis app for skjermopptak. Appen har ingen premiumtjeneste å oppgradere. Selv om det er tilgjengelig gratis, er funksjonene og funksjonalitetene nok for høykvalitets skjermopptaksaktivitet. Du kan ikke bare ta opp skjermaktivitetene, men også fra webkameraet. Dessuten kan du bare ta opp et valgt område av skjermen i stedet for hele skjermen. Her er listen over funksjoner Screen Recorder Pro har å tilby.

Nøkkelegenskaper -

  • Ta opp alle skjermaktiviteter på alle applikasjoner.

  • Ta opp skjermen med eller uten musepeker.

  • Ta opp hele skjermen eller et bestemt område og skjerm.

  • Fang klikk og tastetrykk effektivt.

  • Ta opp video fra webkamera med lyd.

  • Ta opp lyd fra mikrofon så vel som høyttalere.

  • Lagre i forskjellige formater som MP4, AVI og GIF.

  • Ta skjermbilder i stedet for videoer om nødvendig.

Del 2. Hvordan laste ned og ta opp med Screen Recorder Pro

Funksjonene til applikasjonen ser ut til å være flotte for å fange opp skjermaktiviteter. Dessuten er det forskjellige avanserte alternativer tilgjengelig, for eksempel ta opp spesifikke områder eller ta opp uten markør. Disse forhåndsalternativene er generelt tilgjengelige i premium-skjermopptakere, men du får dem gratis på Screen Recorder Pro. Derfor bør du definitivt laste ned applikasjonen på PC-en og bruke den til skjermopptak. Her er trinnene for å laste ned –

Trinn 1: Gå til Start-menyen og åpne Microsoft Store.

Trinn 2: Søk etter "screen recorder pro for win10".

Trinn 3: Velg den første appen fra søkeresultatsiden.

Screen Recorder Pro for Windows 10 (1)

Trinn 4: Klikk på Get-knappen for å laste ned og installere Screen Recorder Pro APK automatisk.

Når nedlastingen er fullført, kan du starte programmet fra Start-menyen.

Her er trinnene du må følge for å ta opp hvilken som helst skjerm på PC-en din.

Trinn 1: Start Screen Recorder Pro-applikasjonen fra Start-menyen.

Trinn 2: Du må konfigurere parametrene som videokoder, FPS, kvalitet, lydkilde og lignende.

Screen Recorder Pro for Windows 10 (2)

Trinn 3: Du må velge fullskjerm (skjermikon) eller egendefinert skjerm (områdeikon i ytterste høyre hjørne).

Screen Recorder Pro for Windows 10 (3)

Trinn 4: Til slu*tt klikker du på Record-knappen for å starte opptaket. For å ta skjermbilder, bør du klikke på kameraikonet ved siden av opptaksknappen.

Når opptaket er gjort, klikker du på den samme knappen (Stopp-ikonet) for å stoppe opptaket.

Del 3. Redaktørens anmeldelse

Nå er det på tide å gi deg vår endelige dom og ikke la det være mellom leppene og koppen.

Ytelse: Ytelsen til applikasjonen er jevn og feilfri. I motsetning til andre skjermopptakere, reduserer den ikke ytelsen til applikasjonen du tar opp skjermen til. Det tar imidlertid opp systemressurser, og for en gammel PC kan effekten være betydelig. Men for en moderne PC er det ikke noe problem. Derfor scorer den veldig bra når det gjelder ytelse.

Funksjoner: Som en frittstående skjermopptaker er appen perfekt fra alle aspekter. Fra å ta opp fullskjerm og tilpasset skjerm til opptak med og uten markør, er alle standardfunksjoner og noen avanserte funksjoner tilgjengelige. Du kan konfigurere innstillingene i henhold til kravene, og du kan ta skjermbilder og ta opp fra webkamera og mikrofon. Imidlertid er det ikke noe grunnleggende redigeringsalternativ tilgjengelig, noe som er en ulempe. Dessuten er applikasjonen ikke effektiv i opptak av spilling.

Videokvalitet: Videokvalitet er standard, men ikke avansert. Videokvaliteten kan ikke konkurrere med premium skjermopptaker. Du kan ikke ta opp 4K-videoer, og derfor er det egnet for grunnleggende opptak og ikke for profesjonelle opptak. Du kan ikke engang forbedre videokvaliteten med editor fordi den ikke kommer med noen editor, og det er strengt tatt en skjermopptaker. Alt i alt, hvis du vil ha profesjonell videokvalitet, må du se etter alternativer.

Del 4. Annet alternativ til opptaksskjerm på Windows 10

Hvis du ikke er fornøyd med videokvaliteten og visse funksjoner som Screen Recorder Pro for Windows 10 har å tilby, kan du velge bedre alternativer. Her er de beste alternativene for å ta opp skjermen på Windows 10.

Filmora

Wondershare Filmora er en profesjonellskjermopptakersom har en innebygd videoredigerer. Derfor trenger du ikke separate applikasjoner for å ta opp skjermen og redigere video som en proff. Dessuten er applikasjonen egnet for alle typer opptak, fra applikasjonsskjerm og webkamera til videospill og nettgrensesnitt.

Screen Recorder Pro for Windows 10 (4)

Det viktigste er at du kan ta opp med 4K-oppløsning, og du kan legge til voiceover hvis du vil. Når det gjelder redaktøren, kan du legge til lydeffekter, videoeffekter, overganger og filtre. Dessuten kan du sette inn bildetekster, tegninger og klistremerker, og du kan gjøre grønn skjermopptak. Derfor scorer Filmora over Screen Recorder Pro på ulike parametere. Her er listen over alle funksjonene Filmora tilbyr.

Nøkkelegenskaper -

  • Fang skjermaktivitet så vel som spilling.

  • Ta opp skjerm opp til 4K-oppløsning.

  • Ta opp webkamera med lyd så vel som fra mikrofon.

  • Legg til voiceover samt bruk greenscreen-teknologi.

  • Ta opp og marker musepekeren med klikklyd.

  • Legg til lyd- og videoeffekter for å forbedre kvaliteten.

  • Ulike interessante objekttilføyelser mulig.

  • Superenkelt å bruke grensesnitt for alle nivåer av brukere.

Prøv den gratis

For Win 7 eller nyere (64-bit)

Prøv den gratis

For macOS 10.12 eller nyere

OBS

Note Studioer en ekstremt populær programvare for skjermopptak, og den er spesielt populær blant videostreamere. Dette er fordi det er den beste plattformen der videoskapere deler live streaming av skjermene sine eller spill på Twitch og YouTube. Programvaren er kompatibel med Windows, macOS og Linux. Du kan ta opp skjermvideo av høy kvalitet, og du kan redigere videoen som en proff.

Screen Recorder Pro for Windows 10 (5)

Videoeffektene og overgangene er mange, og du kan stille inn filtre for å ta opp støyfri lyd. Det er forskjellige konfigurasjoner tilgjengelig for å eksperimentere med for bedre opptakskvalitet i henhold til kravene. Alt i alt, hvis du er ute etter skjermopptak av profesjonell kvalitet for å laste opp på forskjellige videostrømmeplattformer, er OBS Studio et godt valg.

Xbox Game Bar:

Hvis du ikke vil installere en tredjepartsapp og du foretrekker en Microsoft-app for skjermopptak, kommer Windows allerede med innebygd app kaltXbox Game Bar. Dette er et standard verktøy for skjermopptak som er ekstremt nyttig for å fange skjerm så vel som spilling. Det er helt gratis å bruke og du kan betjene det helt med hurtigtaster. Den holder seg i bakgrunnen og tar kontinuerlig opp det som er på skjermen.

Screen Recorder Pro for Windows 10 (6)

Det tar ikke opp for mye systemressurser, og det trekker ikke ned ytelsen til applikasjonen eller spillet hvis skjerm blir tatt opp. Du kan ta skjermbilder og ta opp lyd fra forskjellige kilder. Det er forskjellige konfigurasjonsinnstillinger tilgjengelig for å finjustere og ta opp skjermen i henhold til dine krav. Den forblir på skjermen som en widget med viktige alternativer for å utføre umiddelbart.

Bunnlinjen

Hvis du er forvirret om du skal installere Screen Recorder Pro for å ta opp skjermen din, vel, du bør gå for det siden alle standardfunksjonene og funksjonalitetene er tilgjengelige. Men hvis du er ute etter å fange gameplay, må du velge et alternativ som Wondershare Filmora. Men for grunnleggende skjermopptak trenger du ikke engang Screen Recorder Pro, da Xbox Game Bar vil være nok som kommer installert for Windows 10-brukere.

Screen Recorder Pro for Windows 10 (2024)

FAQs

How do I use screen recorder Pro on Windows 10? ›

5. Control keyboard shortcuts
  1. Windows key+G: Open Xbox Game Bar.
  2. Windows key+Alt+R: Start or stop recording.
  3. Windows key+ Alt+G: Record the last 30 seconds of screen activity.
  4. Windows key+Alt+B: Turn HDR on or off.
  5. Windows key+Alt+PrtScn: Take a static screenshot of your screen activity.
Feb 13, 2024

Is Windows 10 screen recorder available? ›

If your PC operating system is Windows, you can easily record your screen with a built-in screen recorder called Xbox Game Bar. This tool is available not only for Windows 10 but also for the recently launched Windows 11. Standard Disclaimer: There is a link to non-Microsoft websites.

Does Microsoft have a screen recorder? ›

Record your screen, create webcam videos, and add effects directly in Microsoft 365 with your work or school account! The Stream screen recorder is great for explainer videos, product demos, or quick webcam videos without leaving M365.

How to record screen in Windows 10 Pro without any software? ›

To record your screen in Windows 10:
  1. Press Windows + G to open the Game Bar.
  2. Click the Record button or press Windows key + Alt + R.
  3. Enable the microphone icon for audio recording.
  4. Click the Stop button or press Windows key + Alt + R to stop recording.
Sep 24, 2023

What is the best free screen recorder for PC? ›

OBS Studio is our pick for best free screen recorder and streaming software overall. After testing, we found not only can the open-source software record everything happening on your desktop, but also capture footage from your webcam and use it for picture-in-picture video, and even record audio from a microphone.

How do you screen record on PC for free? ›

ScreenRec is a free screen recorder with no watermark that lets you capture your desktop in one click and share instantly.
  1. Get started in 60 seconds.
  2. Record computer audio.
  3. Record your voice.
  4. Record your webcam.
  5. No watermarks or time limits.
  6. Lightweight screen recorder (no lag)
  7. Cloud Recording technology.

How long does Windows 10 screen record? ›

But you may wonder what is the maximum time for screen recording on Windows 10 or 11. The feature lets you save a screen recording length of 30 minutes and up to 4 hours and a single application at a time in Windows 10/11.

Where is recording devices Windows 10? ›

Select Start (Windows logo Start button) > Settings (Gear-shaped Settings icon) > System > Sound. In Sound settings, go to Input > Choose your input device, and then select the microphone or recording device you want to use.

How do I turn on screen recording? ›

Capture Video With Android's Screen Recorder

Pull down the notification shade from the top of the screen to view your quick settings options. Tap the Screen Recorder icon and give permission for the device to record the screen. Determine if you want sounds and screen touches recorded.

What is the minimum requirements for Windows 10 screen recorder? ›

What are the minimum system requirements for CyberLink Screen Recorder 3?
Operating SystemMicrosoft Windows 10, 8.1, 7 (Windows 10 64 bit OS recommended)
CPU ProcessorIntel Core™ i-series or AMD Phenom® II and above.
Graphics CardDesktop recording: 1GB VGA VRAM or higher Game recording: 3GB VGA VRAM or higher
5 more rows

Which free screen recorder has unlimited time? ›

CamStudio. Camstudio is another free unlimited screen recorder with no time limit or any watermarks. It's intuitive and very easy. While recording, the window is small and can be hidden.

What is the most trusted screen recorder? ›

  • Loom (Windows, Mac, Android, iPhone/iPad, Chrome)
  • Camtasia (Windows, Mac)
  • OBS Studio (Windows, Mac, Linux)
  • Movavi Screen Recorder (Windows, Mac)
  • Zappy (Mac)
  • ScreenPal (Windows, Mac, iOS, Android, Chrome)
Nov 20, 2023

What is the screen recorder key for Windows 10? ›

What is the Shortcut Key for Screen Recording in Windows 10? Here's how to screen record on Windows 10 using a shortcut key - simply hit the Windows Key + Alt + R.

Why is Windows Alt R not working? ›

Make sure Xbox Game Bar is enabled.

If Game Bar is disabled, you can press the keyboard shortcut Win + Alt + R to record your screen, but you won't find the recorded file afterwards. To enable Game Bar, press Win + i to open Settings, go to Gaming > Xbox Game Bar, and toggle on the feature.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Jamar Nader

Last Updated:

Views: 6255

Rating: 4.4 / 5 (75 voted)

Reviews: 82% of readers found this page helpful

Author information

Name: Jamar Nader

Birthday: 1995-02-28

Address: Apt. 536 6162 Reichel Greens, Port Zackaryside, CT 22682-9804

Phone: +9958384818317

Job: IT Representative

Hobby: Scrapbooking, Hiking, Hunting, Kite flying, Blacksmithing, Video gaming, Foraging

Introduction: My name is Jamar Nader, I am a fine, shiny, colorful, bright, nice, perfect, curious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.