Slik reposter du på TikTok i 2023 (enkel guide) (2024)

Hvis du leter etter en ny måte å krydre TikTok-innholdet ditt på og nå ut til flere potensielle kunder, kan det være lurt å prøve å legge ut på nytt.

Tenk på det: TikTok får enhøyere engasjement per post (5,69 %)enn Twitter, Meta og Instagram. Hvis vanlige TikTok-videoer kan gi deg det nivået av engasjement, hvorfor ikke repostert TikTok-innhold?

Men før du begynner å reposte på TikTok som om livet ditt (eller virksomheten) var avhengig av det, må du sørge for at du gjør det riktig.

Hvordan reposter du på TikTok? Er det noen beste fremgangsmåter du må følge? Hva bør du unngå?

Fortsett å lese for å finne ut.

 • Fordeler med å publisere på nytt på TikTok
 • Slik reposter du på TikTok
 • Hvordan se det du har lagt ut på nytt på TikTok
 • Alternative måter å "reposte" på TikTok
 • Beste praksis å følge når du legger ut på nytt på TikTok
 • Siste ord
Here’s How to Repost on TikTok in 2023 (easy guide) (1)

TikTok-administrasjonsverktøy for team

Planlegg TikToks og administrer TikTok-kommentarer (organiske og annonser) fra ett sted – med et alt-i-ett verktøy for sosiale medier designet for team.

Prøv NapoleonCat gratis

14 dagers prøveperiode. Ingen kredittkort kreves.

Fordeler med å publisere på nytt på TikTok

Når durepost på TikTok, tar du i hovedsak andres innhold og legger det foran følgerne dine. Den opprinnelige brukeren av innholdet vil bli kreditert med innlegget, ettersom brukernavnet ditt vises ved siden av brukernavnet.

Som jeg er sikker på at du er klar over, kan repostering på TikTok være til fordel for merkevaren din på mange måter. For å høste disse fordelene, hjelper det å vite hva de er.

Her erde viktigste fordelene med å legge ut på nytt på TikTok.

Bruk mindre tid på å lage ditt eget innhold, men forbli fortsatt synlig

Ikke misforstå. Hvis du ønsker å få merkevaren din ut der og nå flere potensielle kunder, er å lage ditt eget TikTok-innhold den beste måten å gjøre det på.

Imidlertid kan det daglige arbeidet med å lage TikTok-innhold, fra idédugnad om innholdsideer til å spille inn videoene og deretter produsere videoene selv, ta mye av tiden din.

Ved å legge til reposterte Tiktok-videoer i innholdsmiksen din, kan du gi deg selv en sårt tiltrengt hvile fra den daglige masen av innholdsskaping (og produksjon) mens du fortsatt er synlig for målgruppen din.

Vis frem ulike aspekter ved din nisje eller merkevare

Ved å reposte TikTok-innhold som er relevant for din nisje eller merkevare, kan du vise publikum forskjellige vinkler og perspektiver på emnet eller produktet ditt.

Dessuten bidrar repostering av innhold på TikTok til å diversifisere opplevelsen du leverer til publikum, for ikke å snakke om å overraske og glede dem med noe uventet eller nytt. Hvis du for eksempel er et reisemerke, kan du legge ut en TikTok-video på nytt som viser hvordan den opprinnelige skaperen likte turen ved å bruke tjenesten din.

Etabler troverdighet og tillit hos publikummet ditt

Du kjenner til ordtaket "Du er det du legger ut"? Jeg skal gjøre deg en bedre: Du er det du reposter.

Når du legger ut innhold fra TikTok-skapere eller influencere som allerede har bygd opp en tilhengerskare, vil publikum stole mer på merkevaren din. Hver gang en følger ser deg publisere innhold fra noen de stoler på og beundrer, vil denne tilliten og beundring overføres til merkevaren din.

For la oss innse det, vi dømmer alle mennesker etter assosiasjon (på godt og vondt). Hvilken bedre måte å etablere troverdighet og tillit enn årepost innhold fra TikTokinfluencere som allerede har det?

Starbucks er allerede en stor merkevare, men kan fortsatt bygge mer troverdighet ved å reposte TikTok-innhold fra livsstils- og matvloggeren @jessiecontantino.

Here’s How to Repost on TikTok in 2023 (easy guide) (3)

Bygg et forhold til andre TikTok-skapere og påvirkere

Nettverk er en viktig del av å vokse en bedrift, og det gjelder også TikTok-verdenen.

Når du reposter innhold fra andre skapere eller påvirkere på TikTok, viser du dem din takknemlighet for deres harde arbeid. Den typen gest kan gå langt når det gjelder å bygge relasjoner med andre skapere og påvirkere.

Ved å bygge relasjoner kan dere samarbeide om innhold, krysspromotere hverandres arbeid og nå ut til flere potensielle kunder. Hvem vet? Kanskje du kan slå gull og få gjøre en av dinedrømme TikTok-samarbeiden dag.

TikTok-stjernen og sangeren Bella Poarch og hudpleieproduktet EOS slår seg sammen for å lage en kampanjevideo som fanger essensen av den langvarige gløden og nærende fordelene med skjønnhetsmerkets 24-timers bodylotion. TikTok-videoen har nå 3,7 millioner likerklikk.

Here’s How to Repost on TikTok in 2023 (easy guide) (4)

Øk livstidsverdien til TikTok-innholdet ditt

Hvem sier at du ikke kanrepost din egen TikTok videoer?

Ved å reposte ditt eget innhold kan du øke livstidsverdien og vise det til følgere som kanskje har gått glipp av det første gang. Dessuten kan gjenbruk av gammelt TikTok-innhold være en god måte å engasjere publikum på nytt.

@SabrinaMcGrealfant det i følgende tweet:

Here’s How to Repost on TikTok in 2023 (easy guide) (5)

Her er en rettferdig advarsel: Du kan ikke reposte ditt eget (eller din klients) TikTok-innhold siden du ikke får en repost-knapp på videoer du publiserte selv. Men du kan alltid laste ned videoen og publisere den på nytt. Bare gi den et nytt spinn, kanskje legg til noen nye hashtags, og du er i gang!

(Bare vær forsiktig så du ikke legger ut den samme videoen for ofte, da dette kan føre til at følgere kjeder seg eller slutter å følge deg.)

Slik reposter du på TikTok

Nå vet du hvorforreposting på TikToker en god idé. La oss nå se på "hvordan".

Slik reposter du på TikTok:

 1. Åpne TikTok-appen og finn videoen du vil legge ut på nytt.
 2. Trykk på deleikonet (finn høyre pil) på høyre side av videoen.
 3. Trykk på Repost øverst på Del til-menyen.
 4. Eventuelt kan du legge til en kommentar eller en synlig kommentar til reposten din.
Here’s How to Repost on TikTok in 2023 (easy guide) (6)

Og du er ferdig!

Hvordan se det du har lagt ut på nytt på TikTok

Merkelig nok tilbyr plattformen ikke et alternativ for å se TikTok-videoen du la ut på nytt. Heldigvis finnes det løsninger. Du kan gjøre ett av følgende:

 • Søk etter skaperen som opprinnelig la ut videoen etter brukernavn, og sjekk deretter profilsiden deres (kan ta litt tid hvis skaperen la ut videoen langt tilbake).
 • Gå til seerloggen din og finn videoen du la ut på nytt. (For å gjøre dette: Trykk på profilikonet i nedre høyre hjørne. Trykk på de tre horisontale linjene i øverste høyre hjørne. Trykk på Seerlogg og rull deretter ned for å finne videoen du la ut på nytt.)
 • Lik eller bokmerk hver TikTok-video du legger ut på nytt. På denne måten kan du enkelt finne dem i likte eller lagrede videoer.

Alternative måter å "reposte" på TikTok

Det er mange måter årepost TikTok-videoenuten å bruke den offisielle repost-funksjonen. La oss se på noen av dem. Hver av dem kan ha forskjellige resultater og innvirkning, så du må bestemme hvilken som fungerer best for dine spesifikke mål.

Del videoen i en annen app

Du kan dele videoen på andre apper, for eksempel Instagram, Facebook og Twitter. For å gjøre dette, gjør følgende:

 1. Åpne TikTok-appen og finn videoen du vil legge ut på nytt.
 2. Trykk på deleikonet på høyre side av videoen.
 3. Kopier lenken til TikTok-videoen.
 4. Lim inn lenken på den valgte plattformen.
Here’s How to Repost on TikTok in 2023 (easy guide) (7)

Ved å reposte til andre plattformer kan du generere engasjement med ulike målgrupper og vise frem hva merkevaren din handler om.

Last ned en video og last den opp på nytt på profilen din eller andre plattformer

Eller du kan ganske enkelt laste ned videoen og laste den opp på nytt på TikTok-profilen din eller andre plattformer. Bare sørg for å kreditere den opprinnelige innholdsskaperen og merke brukernavnet for å unngå opphavsrettsproblemer.

Fremgangsmåten er:
 • Finn TikTok-videoen du vil legge ut på nytt.
 • Trykk på deleikonet på høyre side av videoen.
 • Trykk på "Lagre video" for å laste den ned.
 • Lag en original bildetekst og last opp videoen på nytt på profilen din eller andre plattformer.

Og du er ferdig.

Her er et pro-tips: Legg gjerne til en ny vri eller del ditt eget perspektiv på videoen. Ved å gjøre dette vil innholdet bli mye mer interessant og unikt.

For å gjøre dette, trykk på Stitch eller Duet (rett etter å ha trykket på deleikonet). Du kan deretter spille inn din egen video ved siden av eller etter den originale videoen. Du kan velge et oppsett, legge til filtre, voiceover, klistremerker og hva som helst for å gjøre den «reposterte» TikTok-videoen til din egen.

Beste praksis å følge når du legger ut på nytt på TikTok

Samtidig somreposting på TikTokkan gjøre underverker for merkevaren din (og salget), er det beste praksis du må følge slik at innsatsen din stemmer overens medsosiale medier strategi.

Kreditt den opprinnelige skaperen

Dette er allerede nevnt, men jeg vil understreke det her fordi det er så viktig.

Gi alltid kreditt til den opprinnelige skaperen og tagg brukernavnet deres. På denne måten kan den opprinnelige skaperen finne ut at du har lagt ut innholdet på nytt og engasjere seg med det som et resultat. Dette øker ikke bare engasjementet, men bidrar også til å skape et forhold (eller til og med et mulig samarbeid) med den skaperen.

Dessuten er det den riktige tingen å gi kreditt der den skal. Og som det eksplisitt står i TikToks retningslinjer for immaterielle rettigheter, "TikTok respekterer andres immaterielle rettigheter, og vi forventer at du gjør det samme."

Repost TikTok-innhold som stemmer overens med merkevaren din

Før du reposter den ene TikTok-videoen som fikk deg til å rulle i latter, stopp og tenk: Stemmer den med merkevaren min? Vil seeren assosiere merket mitt med den videoen?

Det er lett å la seg rive med når du legger ut innhold på nytt. Det er imidlertid viktig å huske at alt du reposter gjenspeiler merkevaren din og kan farge folks oppfatning av den.

Du synes kanskje den TikTok-videoen av en kvinne som gjorde en tilbakevending, men endte opp med å lande på ansiktet hennes sykelig morsom, men vil du at DET skal være assosiert med merkevaren din?

Så hvis du ikke allerede har gjort det, definer merkevarens stemme og tone. Gjør ditt beste for å holde deg til det når du legger ut innhold på nytt, og målgruppen din vil elske deg for det.

Velg de beste tidspunktene for å reposte TikTok-innhold

Naturligvis vil du detrepost TikTok-videoernår følgerne dine er mest aktive.

De beste tidspunktene for å reposte (eller gjøre vanlige innlegg, for den saks skyld) på TikTok avhenger av publikum, plassering, innholdstype og mål. For å finne ut når TikTok-følgerne dine er mest engasjerte, gå gjennom dininnsiktsside.

Hvis du føler deg fast, kan du sjekke veiledningen vår for hvordan du finnerden beste tiden å legge ut på TikTok.

Planlegg TikToksmed NapoleonCat

NapoleonCats utgiverfunksjonen er perfekt for å planlegge TikTok-innlegg og samarbeide om innholdsskaping. Det forenkler planlegging, lar brukere legge ut TikTok-innhold på optimale tidspunkter, og forenkler sømløst samarbeid. Med NapoleonCat kan brukere planlegge TikTok-innholdet sitt effektivt og samarbeide effektivt.

Here’s How to Repost on TikTok in 2023 (easy guide) (8)
Here’s How to Repost on TikTok in 2023 (easy guide) (9)

TikTok-administrasjonsverktøy for team

Planlegg TikToks og administrer TikTok-kommentarer (organiske og annonser) fra ett sted – med et alt-i-ett verktøy for sosiale medier designet for team.

Prøv NapoleonCat gratis

14 dagers prøveperiode. Ingen kredittkort kreves.

Legg til din egen kommentar eller perspektiv til den reposterte TikTok-videoen

Å legge til ditt eget perspektiv i bildetekstene dine kan gjøre reposten din mer engasjerende og personlig for publikum. De fulgte deg av en grunn, og det er for å få en unik opplevelse fra merkevaren din.

Så legg gjerne til dine to øre. Gi det et humoristisk inntrykk, eller del ideer som presenterer det reposterte innholdet i et nytt lys.

Ved å gjøre dette tilfører du mer verdi til enhver TikTok-video du reposter og gir folk en grunn til å fortsette å engasjere seg med merkevaren din.

Siste ord

Å legge ut TikToks på nytt er en fin måte å engasjere publikum og få flere visninger, men det er viktig å følge de beste fremgangsmåtene diskutert ovenfor. Med litt strategisk tenkning kan du få mest mulig ut avreposting av TikTok-videoeruten at det går på bekostning av merkevareintegriteten.

Så fortsett og begynn å kuratere innhold som resonerer med publikummet ditt, og la følgerne komme din vei. Lykke til!

Du vil kanskje også like:

 • Her er den beste tiden å legge ut på TikTok
 • Hva er en TikTok Shadowban, og hvordan bli kvitt den?
 • Alt du trenger å vite om TikTok Affiliate Marketing
 • TikTok's Secret Emojis: En fullstendig liste og hvordan du bruker dem
 • Hvordan tjene penger på TikTok: Nyttig veiledning for nybegynnere
 • Hvordan redigere TikTok-videoer – enkel veiledning
 • En rask, men kjøttfull guide til TikTok-kommentarer
 • Slik legger du til en lenke til Tiktok-biografien din: En trinn-for-trinn-veiledning
 • Slik bruker du TikTok-lyder for å øke engasjementet – Full guide
 • TikTok Stories: En omfattende guide
 • Slik slår du på kommentarer på TikTok – En hurtigveiledning
 • Hvordan skjule kommentarer på TikTok Live
 • Hvordan begrense kommentarer på TikTok
 • Slik går du live på TikTok: En hurtigveiledning
 • Hvordan feste kommentarer på TikTok: En hurtigveiledning
Slik reposter du på TikTok i 2023 (enkel guide) (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Moshe Kshlerin

Last Updated:

Views: 6579

Rating: 4.7 / 5 (77 voted)

Reviews: 84% of readers found this page helpful

Author information

Name: Moshe Kshlerin

Birthday: 1994-01-25

Address: Suite 609 315 Lupita Unions, Ronnieburgh, MI 62697

Phone: +2424755286529

Job: District Education Designer

Hobby: Yoga, Gunsmithing, Singing, 3D printing, Nordic skating, Soapmaking, Juggling

Introduction: My name is Moshe Kshlerin, I am a gleaming, attractive, outstanding, pleasant, delightful, outstanding, famous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.