Top 10 websites om AI -portret te genereren |AI Art (2023)

Inhoudsopgave

1. Wat is een AI -portret?

2. AI in video: Verbeter de videokwaliteit exponentieel met DVDFAB -vergroting AI

3. Eindoordeel

==

Kunstmatige intelligentie (AI) en de gebruiksscenario's die worden ontwikkeld en gebruikt, zijn momenteel veel meer dan wat we zelfs tien jaar geleden zouden kunnen bedenken. Het definieert het tempo van ontwikkelingen in dit meedogenloze veld. Op dit moment kunnen we AI gebruiken om kunst, muziek, dans, stem, foto's en datavisualisaties te produceren. Eerlijk gezegd zijn use cases van AI talloze, en ze zijn steeds meer in een onrealistisch tempo.

Vandaag We'zal enkele van de beste AI -portretgeneratoren verkennen, Websites en apps, om fantastische kunst van uw foto's te maken, in de volksmond bekend als AI -portretten. Deze vorm van AI-gecreëerde kunst is tegenwoordig voorkomend en vooral die fascinerende AI-portretten. Dus, zonder verder na te denken, doe je mee op deze fantastische reis.

Misschien wilt u ook lezen:

Beste Netflix -video -downloaders in 2022

Top 10 Blu-ray Decrypters om BD Copy Protections te verwijderen

Hoe video's te downloaden van Disney Plus

1. Wat is een AI -portret?

Wat is een AI -portret? Over het algemeen staat een artistieke vorm van uw foto die is ontwikkeld met moderne AI-aangedreven technologie bekend als een AI-portret geproduceerd door AI Portrait Generator Waar al het harde werk autonoom wordt gedaan door de technologie. Voor een leek, een portret AI is een digitaal getekend schilderij van je foto. AI-gecreëerde kunst kan dramatisch variëren, afhankelijk van de set filters en toegepaste technieken.

Bijvoorbeeld, sommige van de AI -kunstmakers zijn vervaardigd om de mooiste klassieke 15e-eeuwse schilderijen van uw foto's te genereren, terwijl sommige zijn ontworpen om moderne kunst- en pastelportretten te combineren. Deze AI Portretgeneratoren zijn uitgerust met tientallen filters en sjablonen om van uw foto's binnen enkele seconden een door AI gegenereerd meesterwerk te veranderen.

Het leuke is dat je niet veel hoeft te doen, naast het klikken op een verbluffende foto van jezelf of het uploaden van een bestaande. Laten’S begin gewoon en bekijk de tien beste websites/apps om uw volgende fascinerende AI -portret te genereren.

Top 10 websites/apps om AI -portret te genereren

1. Deep Dream Generator

als jij'Ve is nooit van AI -portret dingen geweest, dan zal Deep Dream Generator je echt verbazen met heel veel diepe en dunne stijlen, waaronder sterrenhemel, olieverf, mozaïek en E.Munch (Scream) zijn populaire om uit te kiezen. Wanneer je'opnieuw gedaan met behulp van stijlen uit deze twee secties, er is een diepe droomsectie voor jou die een geheel nieuwe horizon van kunst opent.

Top 10 websites om AI -portret te genereren |AI Art (1)

==

Je kunt net zoveel met de Deep Dream spelen als je wilt, zoals het veranderen van de gevestigde diepte, het tweaken van droomtypen en neurale netwerktypen. Het verkennen van diepere niveaus van diepe dromen is geweldig met deze AI-aangedreven Deep Dream Generator. als jij'Ik ben bekend met het Google Deep Dream Computer -algoritme, je kunt dit een beetje relateren.

Het AI Portrait Maker -platform is ook geweldig om nieuwe kunstvormen en trending stijlen te verkennen waar je de beste filters en topdromers kunt verkennen en er één kunt worden.

2. Ai gahaku


Deze site portretteert dat Ai Gahaku de kunstenaar is achter portretten die hier zijn gegenereerd en als het het geval is, is het bedreven in het schilderen! Als je eenmaal'VE heeft uw foto geüpload, u kunt elke stijl zoals Renaissance, Pop Art, Expressionism, enz. Toevoegen die u graag uw meesterwerk kunt maken. Het is moeiteloos om uzelf over te geven aan deze AI -kunstgenerator.

Top 10 websites om AI -portret te genereren |AI Art (2)

Vergeleken met het Deep Dream AI -portret Generator, u zult merken dat deze AI -portrettengenerator iets comfortabeler is om te gebruiken. U hoeft alleen maar een foto te uploaden en de stijl te selecteren. Het is echter minder flexibel tegelijkertijd dan het schakelen van stijlen van beginners naar maestro; Je kunt hier nauwelijks dingen aanpassen. Je moet het eens proberen als je snel een eigen schilderij wilt maken zonder veel moeite te doen.

Misschien ben je ook geïnteresseerd in DVDFAB -video -enhancer AI.

Top 10 websites om AI -portret te genereren |AI Art (3)

DVDFAB Video Enhancer AI is een AI-gebaseerd hulpmiddel voor verbetering en resolutie van videokwaliteit uitbreiding. Met AI-modellen die worden getraind door een neuraal netwerk plus superresolutietechnologie, verbeteren ze automatisch video's of films met een slechte beeldkwaliteit en lage resolutie. Gratis download

==

==

3. Artbrieler


ArtBreeder is een fantastisch AI-aangedreven hulpmiddel om een ​​willekeurig aantal afbeeldingen te fokken en een kunstwerk te vormen dat ongelooflijk adembenemend is. Het is zo'n hulpmiddel dat zonder enige moeite uw uren en uren kan opeten. Zodra je je comfortabel voelt met het maken van kunst, zou je niet te stoppen zijn. In tegenstelling tot Deep Dream Generator is ArtBreeder in staat om meerdere afbeeldingen en hun kenmerken in één afbeelding te mengen, waardoor u er bovenaan aanpassingen krijgt.

==

Top 10 websites om AI -portret te genereren |AI Art (4)

==

De manier waarop het naadloos meerdere foto's in één combineert, is op zichzelf een adembenemende vorm van kunst. Mix-matching is hier leuk, en eenmaal je'Ve Cross-Multiplied Images, je kunt ze veranderen en ze ook met andere mixen. Het is niet alleen een plek om gezichten te combineren, en je kunt proberen alles te mengen, de resultaten zullen geweldig zijn.

==

4. Deepart.io


Deepart.io AI Art Generator is een ander uitstekend hulpmiddel om twee afbeeldingen te kruisen en er een perfecte mix van te maken.Het wordt vaker gebruikt om een ​​kunst van je gezicht te creëren, vergelijkbaar met een ander kunstwerk en doet het werk redelijk goed. In plaats daarvan kunt u het gebruiken om twee afbeeldingen feilloos te mengen, ongeacht wat het is. De kunstvorm gemaakt door deze AI -kunstgenerator is meestal afhankelijk van de foto's die u selecteert.

Top 10 websites om AI -portret te genereren |AI Art (5)

Het is vrijwel eenvoudig om prachtige kunstwerken van deze website te maken in slechts drie stappen. Upload de foto, selecteer elke beschikbare stijl die u leuk vindt of upload er zelf een en wacht. Het nadeel van deze tool is dat u niet onmiddellijk uitvoer krijgt, zoals andere AI -portretgeneratoren die er zijn. De verwachte wachttijd is tien minuten, en het zou het beste zijn om een ​​e -mail te zoeken wanneer uw kunst klaar is.

5. AiporTraits.org


Onze volgende AI -portrettengenerator staat bekend om de beste selfie -portretten en artistieke schilderfilters en -effecten. Jij'Ik vind tonnen ongelooflijke stijlen om uit te kiezen en ze toe te passen om je eigen creatieve beeld te maken met dat filter. Het AI -algoritme is goed genoeg om ook afbeeldingen met achtergronden te verwerken. Het verwijdert de achtergrond soepel van uw foto en brengt het filter strak toe.

Top 10 websites om AI -portret te genereren |AI Art (6)

Een ander fantastisch ding aan deze AI -portretgenerator is dat je zelfs de iOS- of Android -app naar je apparaat kunt downloaden om een ​​betere ervaring te hebben als je er de neiging om eraan te raken. De stijlen en ontwerpen van deze AI -kunstgenerator zijn verleidelijk. als jij'Re een selfie-toning onderweg, dan moet je overwegen deze uit te proberen.

6. Visionist


De volgende vermelding op onze lijst met beste AI -portretten Creator is gereserveerd door Visionist, die is uitgerust met AI -algoritmen die werken op neurale netwerken om prachtige AI -portretten uit uw afbeeldingen te maken. Omdat het een app is, kunt u intuïtieve aanpassingen en bewerkingsfaciliteiten binnen handbereik verwachten. Er zijn drie abstracte niveaus in elke stijl en het is in staat om een ​​hoogwaardige output tot 4K-resolutie te produceren.

Top 10 websites om AI -portret te genereren |AI Art (7)

Voor sommigen is het bewerken en aanpassen van sommige aanpassingen van vitaal belang, en zonder hen voelt het onvolledig. Deze app biedt u de kracht van het bewerken van uw AI -portretten en u kunt zelfs de sterkte van het geselecteerde filter aanpassen. Daar echter'is een vangst. Deze app is alleen beschikbaar voor iOS -gebruikers en er is voorlopig geen nieuws over de Android -versie.

7. Goart


Volgende in onze lijst met top AI -portretgeneratoren is Gart AI Photo Effects Generator die prachtige schilderijen van uw afbeeldingen met eenvoud maakt. Goart is competent genoeg om afbeeldingen van printkwaliteit te verwerken en uit te voeren. Het wordt veel gebruikt voor landschapsfoto's, maar presteert ook goed met portretfoto's. Sommige populaire filters waartoe je toegang krijgt, zijn Van Gigh, Monet, Expressionism, Structuralism en Pastel.

Top 10 websites om AI -portret te genereren |AI Art (8)

Het heeft creatieve en klassieke filters, zodat u de moderne of klassieke effecten voor uw foto kunt kiezen. Goart belooft ook twee nieuwe filters in de app per week voor hun gebruikers toe te voegen. Goart heeft het voordeel van verschillende platformbeschikbaarheid, omdat u het ook op zijn website kunt gebruiken, en het heeft ook een iOS, evenals Android-app die gebruiksvriendelijker is dan de webversie.

8. Nachtkastje


NightCafe is een uitstekende AI-aangedreven online kunst die web-app genereert die de overdrachtstechniek van neurale stijl implementeert om gestileerde versies van onze geüploade afbeelding te ontwikkelen.Het heeft een ongelooflijk vervaardigde set filters en stijlen om je imago in een mum van tijd in een meesterwerk te mengen.

Top 10 websites om AI -portret te genereren |AI Art (9)

NightCafe is dus een ander snelle AI -portretgenerator -tool met een bizarre set filters, stijlen en functies met alle nieuwe en verbeterde interface. De enige reden waarom we ervoor kiezen om het een beetje lager in onze lijst op te nemen, is dat het nodig is om je aan te melden en een account aan te maken om kunst te maken en je bent beperkt om vier artistieke foto's per dag maximaal te produceren.

Over het algemeen, als u niet overweegt om een ​​onregelmatig volume artistieke stukken te produceren, is deze tool misschien meer dan genoeg voor u. Aangezien NightCafe een progressieve webtoepassing (PWA) is, kunt u deze gebruiken als een native app voor elk platform dat Chrome uitvoert.

9. Picas


In combinatie met diepe neurale netwerken en kunstmatige intelligentie is Picas een AI -maker van portretten Die refactoren bestaande beelden in de vorm van beroemde kunstwerken. Het biedt een reeks ingebouwde filters en is gratis te gebruiken. Picas is eenvoudig te gebruiken en heeft meer dan 50 filters om uit te kiezen om uw gepersonaliseerde artistieke beeld te maken.

Top 10 websites om AI -portret te genereren |AI Art (10)

Picas heeft een schone gebruikersinterface waarmee je snel artistieke afbeeldingen kunt maken zonder registratie of inloggen en een snelle sociale aandelenknoppen biedt; Je kunt dus binnen een minuut een foto bewerken en delen. Het is gratis beschikbaar voor gebruik voor Android-, iOS- en webplatforms. Over het algemeen is dit ook een van de tools waar u binnen een minuut direct kunst kunt maken. Overweeg om dit een bladwijzer te geven als u'Ik heb altijd haast.

In vergelijking met de webversie krijgt u echter meer controle over het bewerken in de mobiele app, dus overweeg deze te gebruiken als u die perfectie wilt.

10. Diepe kunsteffecten


De uiteindelijke hybride AI -portretten -generator in onze lijst zijn diepe kunsteffecten. Deze specifieke diepe AI-kunstgenerator kan worden beschouwd als een professionele tool. Daarom is het niet helemaal gratis te gebruiken. Met deze tool is het zelfs mogelijk om de resolutie van het oorspronkelijke beeld vier keer op een verliesloze manier te vergroten met behulp van AI. De AI-aangedreven technieken zijn ook in staat om oude zwart-witte foto's autonoom te kleuren.

Top 10 websites om AI -portret te genereren |AI Art (11)

De elegante maar intuïtieve interface stelt u in staat om artistieke vormen van afbeeldingen moeiteloos te maken en te bewerken en geeft u de kracht van het bewerken van de kunst die u de voorkeur geeft. Voor innovatieve ontwikkelaars biedt het ook een API met uitgebreide filters en beeldtechnologieën zodat deze kan worden geïntegreerd voor zakelijke doeleinden.

Deze fantastische Professional-grade AI-portretmaker is beschikbaar voor gebruikers van iOS en Android Device, evenals voor desktopgebruikers.

3. AI in video: Verbeter de videokwaliteit exponentieel met DVDFAB -vergroting AI

Voordat we verder gaan om vandaag te concluderen'Het onderwerp van AI-gerelateerde kunst, laten we duiken in een ander boeiend gebruik van AI. Wij'Over het gesproken over AI in de video, en gebruikmaken van diepe leermogelijkheden van kunstmatige intelligentie, het is nu mogelijk om de resolutie van bestaande video's tot vier keer te schalen, d.w.z. van 480p tot 1080p en van 1080p tot 4K.

Dvdfab vergroting ai is de eerste van zijn vriendelijke zelfstandige video-upscaler die een professionele videolesolutie biedt toenemende software. Met behulp van neurale netwerken herkent deze tool voornamelijk de bestaande pixelkaart en processen vereiste aanvullende pixels aangrenzen. Na deze procedure verhoogt DVDFAB de resolutie van de originele video tot 300% en maakt deze scherper zonder vervormingen of zichtbare korrels.

Top 10 websites om AI -portret te genereren |AI Art (12)

Via het rigoureuze algoritme verbetert de vergroting AI nauwkeurig de details van het beeld en behoudt hij originele kleuren in de video. Het handhaaft ook verzadiging, contrast en helderheid, binnen een perfect evenwicht zodat er geen waarneembare kleurveranderingen zijn.

Hier hebben we ook de Beste 13 AI gezichtsherkenning apps of software voor jou om de magie van AI -technologie te ervaren!

4. Eindoordeel


Daarom kwamen we tot een einde van deze spannende reis van het verkennen van use cases van AI in kunst, met name bij het bewerken van afbeeldingen en video. Om te beginnen hebben we de huidige top tien AI -portretgeneratorwebsites/apps voor u beoordeeld na het testen van bijna een dozijn daarvan. We zijn getuige hoe AI, Deep Learning en Neural Network Technologies worden geïmplementeerd om adembenemende klassieke of moderne gestileerde portretten uit elk beeld te produceren.

Ten slotte hebben we gezien hoe AI de verbetering van videolesolutie mogelijk maakt met behulp van diep leren. DVDFAB -vergroting heeft de techniek ontworpen om de videoresolutie exponentieel te verhogen door pixels toe te voegen aan de aangrenzende pixels in de video.Het tempo waarin ontwikkelingen in AI plaatsvinden en hoe we getuige zijn van een onregelmatig aantal nieuwe gebruiksgevallen van AI elke dag geeft weer dat de toekomst volledig onvoorspelbaar is!

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Lidia Grady

Last Updated: 09/09/2023

Views: 5435

Rating: 4.4 / 5 (65 voted)

Reviews: 88% of readers found this page helpful

Author information

Name: Lidia Grady

Birthday: 1992-01-22

Address: Suite 493 356 Dale Fall, New Wanda, RI 52485

Phone: +29914464387516

Job: Customer Engineer

Hobby: Cryptography, Writing, Dowsing, Stand-up comedy, Calligraphy, Web surfing, Ghost hunting

Introduction: My name is Lidia Grady, I am a thankful, fine, glamorous, lucky, lively, pleasant, shiny person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.