ЗОРА оферти от 299,99 лв. ≫ Актуални брошури и продукти онлайн (2024)

Разгледайте най-новата брошура на ЗОРА сега: Брошурата е валидна до: 12-09-24 · 17 страници
  • Покажи всички магазини на ЗОРА
  • Актуални брошури на ЗОРА
  • Покажи всички магазини на ЗОРА в Видин
Предложения и брошури на ЗОРА
  • Отново на училище с оферти от ЗОРА до 12.09.2024 брошура – 17 страници Брошурата важи до: 12-09-24
  • Уред за почистване на прозорци Finlux J2Fenster цена само 299,99 лв. Офертата важи до: 31-08-24 На разстояние: 36,59 km Само за ограничено време! Интелигентен робот за почистване на прозорци FINLUX J2FensterРоботът е оборудван с жироскоп и навигация, с възможност за движение във форма "Z" и "N". Двустраннотт пулверизиращо пръскане на вода осигурява винаги добра влажност на мопа и по-добро почистване. Вградените сензори помагат за разпознаването на границите на почистваните повърхности и регулират посоката автоматично.Вградената батерия с капацитет 650 mAh подсигурява работата на робота и завършването на почистването, дори при прекъсване на ел.захране към робота. 10 метра осигурително въже(включено в комплекта) е допълнителната защита за критични ситуации.Всукателната мощност от 2500Pa е осигурява равномерно и правилно почистване на цялата повърхност. Управлението на робота е посредством дистанционно управление или чрез връзка с приложение чрез Bluetooth. Уредът е съвместим с Tuya / Smart Life App.Допълнителна информация:Материал: ПласмасаЦвят: БялМодел: J2FensterБатерия: 650mAhЗахранване: 72WНапрежение: 24VНиво на шума: 65dBРазмери: 216 x 216 x 68 mm
    Можете да намерите в:
    ЗОРА
  • Телевизор Daewoo 50DM73UA ANDROID TV , LED , 50 inch, 127 см, 3840x2160 UHD-4K , Smart TV , Android цена само 629,99 лв. оферта вече не е актуална Изтекла валидност на: 30-08-24 На разстояние: 36,59 km Само за ограничено време! Запознайте се с новото измерение на забавлението с Телевизор Daewoo 50DM73UA ANDROID TV, където всяка картина оживява пред очите ви. С размер на екрана от 50 инча (127 см) и резолюция 3840x2160 UHD-4K, този телевизор е истинско технологично чудо, което ще преобрази вашето пространство в луксозен киносалон.Със своя елегантен дизайн и тънък профил, този LED Smart TV от Daewoo е не просто устройство за гледане на телевизия, а стилен акцент във всяко помещение. Съвременните технологии за качество на изображението, като HDR (HDR10, HLG), DYNAMIC CONTRAST и Dolby Vision, гарантират, че ще се насладите на изключително детайлни и реалистични картини, докато DIGITAL NOISE REDUCTION премахва всички нежелани шумове.Звукът не отстъпва по качество на изображението, благодарение на аудио технологиите Dolby Atmos и DTS Virtual X + DTS X, които осигуряват обгръщащ и мощен аудио опит. С обща мощност на вградените говорители от 20W, всяка сцена звучи така, сякаш сте част от нея.Смарт функциите на този телевизор са подсилени от операционната система Android, която ви дава достъп до множество приложения и видеоплатформи като NETFLIX 4K, Prime Video и YouTube. Вграденият Wi-Fi и Bluetooth улесняват свързването с други устройства и интернет, докато HDMI и USB портовете позволяват лесно свързване на външни източници.Този телевизор е идеален за съвременните потребители, които ценят високото качество на картината и звука, както и удобството на смарт функциите. Независимо дали сте млад професионалист, който иска да се отпусне след напрегнат ден, или семейство, търсещо универсално развлечение, Daewoo 50DM73UA е перфектният избор за вас.С енергиен клас E, този телевизор е създаден с мисъл за ефективността, като гарантира ниска годишна енергийна консумация от 54 kWh/1000h. Размерите му със и без стойка са съответно 1130 x 244 x 725 мм и 1130 x 82 x 656 мм, което го прави лесен за интегриране във всяко пространство, а VESA съвместимостта улеснява монтажа на стената.За да разгледате и други Телевизори и да откриете още от висококачествените продукти на Daewoo, посетете нашия онлайн магазин. Ако търсите специфично Телевизори Daewoo, ние предлагаме разнообразие от модели, които да отговорят на вашите нужди и предпочитания.Изживейте неповторимото удоволствие от гледането на любимите си филми и сериали с качество, което превъзхожда очакванията. Телевизор Daewoo 50DM73UA ANDROID TV е тук, за да промени начина, по който възприемате домашното забавление. Насладете се на всяка сцена с дълбочина и яснота, като се потопите в света на високата дефиниция и смарт технологии.
  • Слушалки с микрофон Hama 186007 uRage Soundz Essential , ОТВОРЕН цена само 32,90 лв. оферта вече не е актуална Изтекла валидност на: 30-08-24 На разстояние: 36,59 km Само за ограничено време! Геймърските слушалки uRage SoundZ 100 са поредното дoпълнение към богатата гама oт слушалки с микрофон на uRage.Те покриват цялото ухо, като доставят уникално звучене и брилянтен бас благодарение на 40мм говорители.Имат кожени наушници и лесна за настройване рамка. Снабдени са с микрофон и контрол на звука, интегрирани в кабела. Свързване: 2x 3.5 mm жакДизайн: Over the head Диаметър на говорителите: 40mmЧестотен диапазон на слушалките: 20 Hz - 20 kHzЧестотен диапазон на микрофона:50Hz-10kHzЧувствителност на микрофона:-42 dB +/-3 dBЧувствителност на слушалките:108 dB +/-3 dBДължина на кабела: 2.2 mКонтрол силата на звука: ДаИмпеданс слушалки: 32 ΩИмпеданс микрофон: 2200 ΩГаранция: 24 месец(а)
  • Смарт часовник Huawei WATCH GT 4 Phoinix GRAY 46mm B19M 55020BGU , 1.43 цена само 649,99 лв. оферта вече не е актуална Изтекла валидност на: 30-08-24 На разстояние: 36,59 km Само за ограничено време! Изящество и интелигентност се срещат в новия Смарт часовник Huawei WATCH GT 4 Phoenix Gray 46mm B19M 55020BGU, 1.43".Ключови характеристики на Huawei WATCH GT 4 Phoenix Gray 46mm B19M 55020BGU, 1.43":Дизайн: С диаметър на циферблата от 46 мм, този часовник е идеален за тези, които предпочитат забележим аксесоар на китката. Цветът Phoenix Gray придава стилен и професионален вид, докато изисканата метална верижка е универсално допълнение към всякакви стилове. Класическият дизайн е допълнен с физически бутони за лесна навигация.Дисплей: С 1.43" AMOLED сензорен дисплей, часовникът осигурява ясни и живи визуализации. Аналоговият стил на циферблата е обогатен с дигитални елементи, включително индикатор за живота на батерията и допълнителни функции.Съвместимост: Съвместимостта с устройства iOS и Android гарантира широк спектър от възможности за свързване.Функционалност: Способностите за проследяване на здравето и фитнес активностите са подсилени от наличието на индикатор за живота на батерията, който може да сигнализира за продължителността на проследяването на активността или здравето. Вероятно включва и стандартни функции на смарт часовник като известия, съобщения и обаждания.За точни спецификации, живот на батерията, водоустойчивост, сензори и други интелигентни функции, е необходимо да се консултирате с официалните технически характеристики на продукта.Създаден за динамичния и модерен индивид, който цени технологиите и стила, Huawei WATCH GT 4 е идеален за мъже и жени с активен начин на живот, които търсят устройство, съчетаващо функционалност и елегантност. Независимо дали сте на работа, в залата или на разходка сред природата, този смарт часовник ще бъде вашият надежден спътник.
  • -6% Смартфон Samsung GALAXY A55 5G 128/8 LEMON SM-A556BZYA , 128 GB, 8 GB цена само 659,99 лв. вместо 699,99 лв. оферта вече не е актуална Изтекла валидност на: 30-08-24 На разстояние: 36,59 km С отстъпка: -6% Само за ограничено време!
  • Слушалки Philips TAH4205WT/00 , OVER-EAR , Bluetooth цена само 64,99 лв. оферта вече не е актуална Изтекла валидност на: 30-08-24 На разстояние: 36,59 km Само за ограничено време! Изпитайте свободата на звука със Слушалки Philips TAH4205WT/00, които пренасят аудио изживяването на ново ниво. Създадени за любителите на музиката, тези слушалки са идеалният избор за всеки, който цени качествения звук и комфорт.Слушалки Philips се отличават с безжична Bluetooth връзка, което ви дава свободата да се движите без ограничения, докато слушате любимите си песни. Адаптивната конструкция с регулируема лента за глава осигурява удобно прилягане към различни размери глави.Стилът OVER-EAR на тези слушалки гарантира поглъщане на околните шумове и предоставя изключително потапящо звуково преживяване. Логото на Philips е видимо разположено върху лентата за глава, което подчертава марковата идентичност на продукта.Интегрираните бутони за управление на слушалките улесняват регулирането на звука и управлението на възпроизвеждането, без да се налага да търсите свързаното устройство. Предлагани в елегантен бял цвят, тези слушалки добавят модерен и стилен акцент към вашия ежедневен образ.Предимствата на този продукт включват неограничена свобода на движение благодарение на отсъствието на кабели. Персонализираното прилягане гарантира, че слушалките ще останат удобни дори и при дълги периоди на слушане. OVER-EAR дизайнът помага да се изолирате от външния свят и да се фокусирате върху аудио съдържанието, което възпроизвеждате.Удобството за потребителя се подобрява с лесното регулиране на звука и управлението на възпроизвеждането директно от слушалките. Този продукт съчетава стил с функционалност, осигурявайки комфортно и удобно аудио изживяване за носителя.С Слушалки Philips TAH4205WT/00 получавате и впечатляваща издръжливост на батерията - до 29 часа непрекъснато слушане. Шумоподтискането е още една характеристика, която допринася за непрекъснатото удоволствие от музиката, без да бъдете притеснявани от околните звуци.Ако сте геймър, блогър или просто обичате да се наслаждавате на музика в движение, тези слушалки ще задоволят високите ви изисквания за качество и удобство. Съвместими са с множество устройства, което ги прави перфектния аксесоар за вашия смартфон или гейминг конзола.Искате ли да разгледате още продукти от същата категория и марка? Посетете нашия уебсайт и вижте богатата колекция от Слушалки Philips, които предлагаме.За още разнообразие от висококачествени Слушалки, разгледайте нашия каталог. Открийте идеалния звуков акомпанимент за вашия активен начин на живот сега!
  • Съдомиялна машина за вграждане Bosch SMV4HCX19E. , 14 комплекта, D , 600 Ш, мм цена само 1 169,99 лв. оферта вече не е актуална Изтекла валидност на: 30-08-24 На разстояние: 36,59 km Само за ограничено време! Открийте новия измерения на чистотата с иновативната съдомиялна машина за вграждане Bosch SMV4HCX19E, която превръща ежедневното миене на съдове в истинско удоволствие. Със своята впечатляваща вместимост от 14 комплекта, този уред е идеален за семейства, които ценят комфорта и искат да оптимизират времето си, посветено на домакински задължения.Съчетавайки функционалност и стил, Bosch представя модел, който се вписва перфектно във всяка модерна кухня. С широчина от 600 мм, тази съдомиялна машина е създадена да се интегрира безпроблемно в пространството ви, като същевременно предлага достатъчно място за всички вашите съдове.Иновативните технологии на Bosch са в основата на този уред, включително Home Connect, който ви позволява да контролирате и настройвате вашата съдомиялна машина от разстояние. Представете си удобството да стартирате миенето на съдовете докато сте на път за вкъщи. С функции като HygienePlus и Silence on demand, можете да сте сигурни, че вашите съдове ще бъдат не само безупречно чисти, но и миенето ще протече тихо, без да нарушава домашния ви мир.Със своите 6 програми за миене и 4 температурни настройки, тази съдомиялна машина е готова да се справи с всякакви замърсявания, от най-упоритите до най-чувствителните повърхности. Инверторният мотор гарантира дълготрайност и тиха работа, а системата Aqua Stop предпазва от нежелани изтичания и наводнения.Не на последно място, енергиен клас D осигурява ефективност и устойчивост, като намалява консумацията на вода и електроенергия. Със своето ExtraDry изсушаване, тази съдомиялна машина гарантира, че дори и пластмасовите съдове ще излязат сухи и готови за употреба.За тези, които обичат да имат всичко под ръка, трикошничната система предлага гъвкавост и удобство при подреждането на съдовете. Регулируемата горна кошница и сгъваемите стелажи осигуряват, че дори и най-големите тенджери и тигани ще намерят своето място.Светлинната индикация на пода ви информира за етапа на програмата, така че винаги ще знаете кога вашите съдове са готови. А таймерът за отложен старт ви дава свободата да настроите миенето според вашето ежедневие, без да се притеснявате за нищо.Открийте Съдомиялни машини Bosch и се насладете на безупречна чистота без усилие. Защото в края на деня, времето, прекарано с близките, е безценно, а Bosch знае как да ви помогне да го оползотворите максимално.Изберете съдомиялната машина Bosch SMV4HCX19E и превърнете задължението по миенето на съдове в лесна и приятна задача, оставяйки повече време за вас и вашето семейство. Верига магазини ЗОРА ви предлага технологии, които обогатяват ежедневието и ви освобождават от домакинските грижи.
  • Пералня Finlux FXN 107T2 S , 1200 об./мин., 7.00 kg, D , Silver цена само 479,99 лв. оферта вече не е актуална Изтекла валидност на: 30-08-24 На разстояние: 36,59 km Само за ограничено време! Искате ли перфектната пералня, която съчетава стил, ефективност и иновативни функции? Представяме ви Пералня Finlux FXN 107T2 S, която превръща прането в изкуство. Със своите 1200 оборота в минута и капацитет от 7 кг, този модел е идеалният избор за съвременното домакинство.С енергиен клас D, пералнята осигурява отлична ефективност, като същевременно пести енергия и намалява разходите за електричество. Изборът на програма никога не е бил по-лесен, благодарение на 15 различни програми за пране, включително специализирани такива като Антиалергична, ЕКО и програма за Вълна. Освен това, функцията за бърза 15-минутна програма е идеална за заетите хора, които искат да освежат дрехите си бързо и ефективно.За допълнително удобство, този модел предлага таймер за отложен старт, позволяващ ви да настроите началото на прането в удобно за вас време. Стилният сребрист цвят и компактните размери (850x600x530 мм) позволяват на пералнята да се впише идеално във всяка баня или кухня, докато големият удобен люк улеснява зареждането и изваждането на прането.С LED дисплея контролирате всички настройки на пералнята с лекота, а регулирането на оборотите ви дава пълен контрол върху процеса на центрофугиране. Не на последно място, консумацията на вода е само 45 литра на цикъл, което е икономично и екологично.За тези, които се грижат за спортните си екипи и деликатни тъкани, функциите SPORT и Ръчно пране са наистина ценни. Нивото на шум при центрофугиране е 78 dB, което гарантира, че пералнята работи тихо и не нарушава домашния ви мир.Ако търсите уред, който да отговори на нуждите на съвременното домакинство, Пералня Finlux FXN 107T2 S е вашето решение. Идеална за семейства, които ценят качеството и функционалността, този модел предлага всичко необходимо за ефективно и икономично пране. Открийте повече отлични предложения на Перални и разгледайте разнообразието от модели, които ще удовлетворят всяко ваше изискване.За тези, които предпочитат същият бранд, можете да разгледате още Перални Finlux, които предлагат същото качество и иновации. Независимо дали сте младо семейство или живеете сами, този уред ще ви помогне да поддържате вашия гардероб в безупречно състояние, без да правите компромис с времето и енергията си.Изберете Пералня Finlux FXN 107T2 S и превърнете ежедневната задача на прането в лесна и приятна дейност. С този модел, вие не само ще имате чисти и свежи дрехи, но и ще се насладите на повече свободно време и спокойствие в дома си.
  • Сешоар Remington AC9140 PROluxe Dryer 2400W цена само 125,99 лв. оферта вече не е актуална Изтекла валидност на: 30-08-24 На разстояние: 36,59 km Само за ограничено време! Защо да се задоволите с обикновен сешоар, когато можете да имате професионално изживяване у дома? Представяме ви Сешоар Remington AC9140 PROluxe Dryer 2400W - вашият нов съюзник в битката за перфектната прическа.Създаден от водещата марка Remington, този сешоар е истинско технологично чудо. С мощността си от 2400W, той гарантира бързо и ефективно сушене, без да уврежда косата. Автоматичната система Optiheat осигурява равномерно разпределение на топлината, което защитава косата ви и поддържа стила ви за по-дълго време.Със своята йонизираща система, Сешоар Remington AC9140 PROluxe намалява наелектризирането и оставя косата ви гладка и блестяща. Студената струя е идеалната финална стъпка за фиксиране на прическата, а подвижната решетка улеснява почистването и поддържането на уреда.Комплектът включва два концентратора с размери 7 и 11 мм, които ви позволяват да насочвате въздушния поток с прецизност, както и дифузер за обемни и естествено изглеждащи къдрици. Дължината на кабела от 3 метра ви дава свободата да се движите удобно, докато сушите косата си.С гаранция от 60 месеца, Сешоар Remington AC9140 PROluxe е инвестиция във вашата красота и самочувствие. Мощният АС мотор обещава дълготрайност и професионални резултати всеки път, когато го използвате.Ако сте съвременна жена или мъж, който цени времето си и не прави компромис с качеството, този сешоар е създаден за вас. Той е идеалният избор за заетите професионалисти, които искат бързи и издръжливи резултати, без да посещават салон за красота.Не позволявайте на нищо да стои между вас и вашата идеална прическа. Открийте как Сешоар Remington AC9140 PROluxe може да преобрази ежедневието ви и да ви даде увереността, която заслужавате. Разгледайте и други Сешоари Remington и изберете най-подходящия за вашите нужди.За още повече варианти и модели, посетете нашата секция с Сешоари, където ще откриете широка гама от продукти, отговарящи на всяко желание и изискване.С Сешоар Remington AC9140 PROluxe, вие сте само на една стъпка от прическата, която винаги сте искали. Защото всяка детайл от вашия външен вид заслужава професионално внимание - и сега това е по-достъпно от всякога.
  • Пасатор Tefal HB95LD38*** , 1200 W цена само 249,99 лв. оферта вече не е актуална Изтекла валидност на: 30-08-24 На разстояние: 36,59 km Само за ограничено време! Запознайте се с върховния помощник в кухнята - Пасатор Tefal HB95LD38, който превръща готвенето в изкуство! Със своята изключителна мощност от 1200W, този пасатор е създаден да улесни всеки кулинарен процес и да ви спести ценно време.Изработен от висококачествени материали, Пасатор Tefal HB95LD38 е синоним на дълготрайност и надеждност. С двугодишната си гаранция, той е инвестиция, която гарантира безпроблемна работа и високи резултати в кухнята. Със своите разнообразни приставки, включително мерителна купа, чопър, тел за разбиване и приставка за пюре, той е идеалният избор за всеки, който цени мултифункционалността и удобството.С Пасатор Tefal HB95LD38 можете да настъргвате, разбивате и пюрирате с лекота. Пригответе си здравословни смутита, кремообразни супи или нежни пюрета без усилие. Той е перфектният избор за заетите родители, които искат да осигурят на своите семейства балансирано и здравословно хранене, без да прекарват часове в кухнята.Интуитивното управление и лесната поддръжка правят Пасатор Tefal HB95LD38 предпочитан избор за всеки, независимо от възрастта и опита в кухнята. Лесно разглобяемите части са подходящи за миене в съдомиялна машина, което означава, че почистването след всяко готвене е бързо и безпроблемно.Ако сте в търсене на качествен и надежден Миксер, който да отговори на всичките ви нужди в кухнята, Пасатор Tefal HB95LD38 е идеалният избор. Той не само ще ви помогне да приготвите вкусни и здравословни ястия, но и ще добави стил и модерност към вашия кухненски арсенал.Открийте още много възможности за вашата кухня с Миксер Tefal и дайте воля на своето кулинарно въображение. С Пасатор Tefal HB95LD38 всяко хранене може да се превърне в празник за сетивата, а вие - в майстор на кулинарните изкушения.Независимо дали сте начинаещ в кухнята или опитен готвач, този пасатор е създаден да ви вдъхновява и да направи готвенето ви по-лесно и приятно. С Пасатор Tefal HB95LD38, всяка ваша кулинарна идея може да бъде реализирана с лекота и стил. Подарете си удоволствието от готвене с инструмент, който превръща всяко хранене в шедьовър.
  • Bluetooth колонка Sony SRSXG300B цена само 599,99 лв. оферта вече не е актуална Изтекла валидност на: 30-08-24 На разстояние: 36,59 km Само за ограничено време! Запознайте се с новото измерение на звука, което ви предлага Bluetooth колонка Sony SRS-XG300B. Създадена за истинските ценители на качествената музика, тази колонка е идеалният спътник за всеки ваш момент.С гаранция от 24 месеца, Sony ви дава сигурност и доверие в продукта, който избирате. Благодарение на своята Bluetooth функционалност, колонката осигурява безжична връзка и ви позволява да се наслаждавате на любимите си песни без неприятните кабели. С възможност за регулиране силата на звука, вие сте тези, които контролират атмосферата.Не просто музикален аксесоар, а истински устойчив на вода и прах уред с клас на влагозащитеност IP67. С Sony SRS-XG300B може да се наслаждавате на музика до 25 часа с едно зареждане, където и да сте. И с обхват до 30 метра, тя е перфектна за всяко събиране на открито или в дома.За тези, които предпочитат класическите връзки, колонката разполага и с AUX-IN вход. Така може да свържете любимия си плейър и да потопите в мелодии, които оживяват пространството.Изборът на Тонколони е важен за хората, които искат да обогатят своето аудио преживяване. Независимо дали сте млад човек, търсещ качествен звук за своите партита, или по-зрял меломан, който цени фините нюанси на звука, Sony SRS-XG300B е създадена да отговори на вашите нужди.За тези, които обичат да се наслаждават на музиката си навсякъде, тази колонка е перфектният избор. Благодарение на своята портативност и издръжливост, тя е подходяща за всеки животен стил. От плажа до планината, от градината до гаража, музиката ви винаги ще бъде с вас.И ако искате да разширите своята колекция, разгледайте и другите Тонколони Sony, които предлагаме. Или ако сте любопитни да видите разнообразието от Тонколони, които Верига магазини ЗОРА предлага, не се колебайте да разгледате нашия каталог.С Bluetooth колонка Sony SRS-XG300B, вие не просто купувате продукт, вие инвестирате в преживяване, което ще ви съпровожда във всеки един момент. Изживейте музиката така, както тя е била създадена да бъде чута - с пълнота, дълбочина и яснота, които само Sony може да предложи.
  • Колонки Hama 186093 Urage BLAST-R 200 2.0 цена само 49,99 лв. оферта вече не е актуална Изтекла валидност на: 30-08-24 На разстояние: 36,59 km Само за ограничено време! Започнете своето музикално пътешествие с невероятната чистота на звука, която предлагат Колонки Hama 186093 Urage BLAST-R 200 2.0. Представяме ви перфектния избор за всеки, който търси качествен аудио аксесоар за своя лаптоп или компютър.С гаранция от 24 месеца, тези тонколони от марката Hama са създадени да издържат и да предоставят непрекъснато аудио удоволствие. Стилният им дизайн с подсветка не само че добавя модерен акцент към вашия работен плот, но и създава уютна атмосфера, която превръща всяко слушане на музика в истинско преживяване.Иновативната 2.0 система на тонколоните гарантира кристално чист звук, който оживява във всяка една нота. Регулирането на силата на звука е улеснено, така че да можете да се наслаждавате на музиката си точно с тази интензивност, която предпочитате. Това прави колонките идеални за домашни кино вечери, слушане на любимите ви песни или дори за подобряване на звука при онлайн срещи.Ако сте меломан или просто цените висококачествения звук, тези тонколони ще задоволят вашите нужди. Те са също така перфектния избор за геймъри, които искат да се потопят изцяло в света на игрите с неподправен аудио реализъм. Независимо дали сте студент, работещ професионалист или геймър, Колонки Hama 186093 Urage BLAST-R 200 2.0 ще ви осигурят незабравимо аудио изживяване.За тези, които търсят да обогатят своята аудио система с още качествени продукти, предлагаме да разгледате и другите Тонколони Hama, които са налични в нашия асортимент. Всеки продукт е селектиран с мисъл за вас и вашите изисквания за качество и производителност.Покупката на тонколони може да бъде предизвикателство, но с Колонки Hama 186093 Urage BLAST-R 200 2.0 вие правите инвестиция в дълготрайност и качество. Те са създадени да устоят на ежедневната употреба и да предоставят непрекъснато удоволствие от слушането на музика. Независимо от вашия възраст, пол или семейно положение, ако обичате музиката и цените качествения звук, тези колонки са за вас.Не пропускайте да разгледате и другите Тонколони, които предлагаме, за да намерите най-подходящия за вас продукт. Верига магазини ЗОРА е тук, за да ви помогне да направите информиран избор, като предоставя всички необходими детайли и спецификации за продуктите, които предлагаме.С Колонки Hama 186093 Urage BLAST-R 200 2.0, вие не просто купувате тонколони, вие инвестирате в изживяване, което ще преобрази начина, по който изпитвате музика и звук. Открийте нови измерения на аудио пространството с този изключителен продукт, който съчетава в себе си стил, функционалност и непреходно качество.
  • Пералня Samsung WW80T534DAX/S7 , 1400 об./мин., 8.00 kg, B , Inox цена само 1 139 лв. оферта вече не е актуална Изтекла валидност на: 30-08-24 На разстояние: 36,59 km Само за ограничено време! Изживейте удоволствието от перфектно изпраните дрехи с новата пералня Samsung WW80T534DAX/S7, която съчетава модерен дизайн, иновативни технологии и енергийна ефективност. Този елегантен уред в цвят inox ще се превърне в незаменим помощник в ежедневието на всяко домакинство.С капацитет за пране от 8 кг и максимални обороти на центрофугата 1400 об./мин., тази пералня е идеален избор за семейства, които ценят времето и комфорта. Енергиен клас B гарантира, че уредът е енергоспестяващ, което означава по-ниски сметки за електричество и по-малко въздействие върху околната среда.Технологията Eco Bubble осигурява дълбоко проникване на препарата в тъканите, благодарение на което дрехите се изпират ефективно дори и при ниски температури. Добавете към това и иновативната функция за хигиенизиране с пара, която премахва до 99.9% от бактериите и алергените, и получавате пералня, която се грижи не само за чистотата, но и за здравето на вашето семейство.Уникалната опция за автоматичен дозатор на препарат позволява на машината сама да определи необходимото количество препарат за всяко пране, което води до икономия и предотвратява излишното изразходване на моющи средства. А с таймера за отложен старт можете да настроите началото на прането така, че то да завърши точно когато ви е удобно.Инверторният мотор на Samsung е създаден да работи тихо и ефективно, като за неговата издръжливост и надеждност говори 20-годишната гаранция. Това е пералня, която обещава дълготрайност и безпроблемна работа. Защитата от преливане и защитата от деца са само част от допълнителните функции, които правят уреда безопасен и подходящ за домове с малки деца.Цифровият дисплей осигурява лесно и интуитивно управление на всички програми и функции, а сред тях ще откриете и кратка програма, която справя с прането само за 15 минути. Това е идеално решение за забързаното ежедневие, когато времето е ценно.Размерите на пералнята (850/600/550 мм) я правят подходяща за почти всяко помещение, а нейният съвременен дизайн ще допринесе за модерния вид на вашата баня или перално помещение. Нивото на шум при центрофугиране е само 72 dB, което е сравнимо с нормален разговор, така че пералнята може да работи дори когато в дома е нужна тишина.За тези, които търсят уред, който да отговаря на високите изисквания за качество, функционалност и естетика, Перални Samsung са перфектният избор. Разгледайте разнообразието от модели и намерете перфектната пералня за вашия дом тук.Ако желаете да разгледате още Перални, Верига магазини ЗОРА предлага богат избор от висококачествени уреди, които ще удовлетворят всяко едно от вашите изисквания и предпочитания.Изберете пералнята Samsung WW80T534DAX/S7 и се насладете на комфорта и удобството, които тя предлага, докато създавате повече свободно време за вас и вашето семейство. Това е инвестиция в качеството на живот, която си заслужава всяка стотинка.
  • Кафеавтомат Philips EP2224/10 , 15 Bar, 1500 W цена само 559 лв. оферта вече не е актуална Изтекла валидност на: 30-08-24 На разстояние: 36,59 km Само за ограничено време! Започнете деня си с перфектната чаша кафе, приготвена у дома с изключителната прецизност и стил на Кафеавтомат Philips EP2224/10. Този висококачествен кафеавтомат от Philips е създаден да задоволи и най-взискателните любители на кафето.С мощност от 1500W и 15 Bar налягане на помпата, този уред гарантира максимално извличане на аромата от кафените зърна. Интегрираната керамична кафемелачка с 12 степени на смилане позволява на потребителя да намери идеалния размер на смляно кафе за всякакви предпочитания. Освен това, капацитетът на контейнера за вода е 1.80 литра, а контейнерът за кафе побира до 275 грама, което осигурява удобство и ефективност при употреба.Сред ключовите характеристики на Кафеавтомат Philips EP2224/10 се открояват лесният за използване сензорен интерфейс с ясни икони, класическата дюза за пяна, известна като "Pannarello", и възможността за приготвяне на две чаши кафе едновременно. Функцията AquaClean филтър обещава до 5000 чаши без необходимост от обезкаменяване, а частите на машината са лесно достъпни за почистване.Съвременният дизайн на Кафеавтомат Philips EP2224/10 с компактни размери и елегантни черни с метални акценти, се вписва безпроблемно във всяка кухня, като предлага бързо и лесно приготвяне на кафе с качеството на бариста.Ако сте млад професионалист или двойка, която цени качествените моменти у дома, този кафеавтомат е идеалният избор за вас. Той не само ще улесни ежедневието ви, но и ще се превърне в незаменим помощник за приготвянето на любимите ви кафе напитки. Независимо дали предпочитате силно еспресо сутрин или кремообразно капучино следобед, Кафеавтомат Philips EP2224/10 предлага персонализация на всяка чаша според вашите предпочитания.Разгледайте и другите Кафеавтомати Philips, за да откриете уреда, който най-добре отговаря на вашите нужди. Или ако желаете да разширите избора си, можете да разглеждате разнообразието от Кафеавтомати в нашия онлайн магазин.Изживейте удоволствието от превъзходно кафе всеки ден с Кафеавтомат Philips EP2224/10. Той е не просто уред, а ваш партньор в търсенето на перфектния вкус и аромат, които да направят всяка ваша пауза за кафе незабравима.

Намерете друг магазин на ЗОРА

  • Магазини на ЗОРА в Смолян
  • Магазини на ЗОРА в Пазарджик
  • Магазини на ЗОРА в Карлово
  • Магазини на ЗОРА в Сливен
  • Магазини на ЗОРА в Христо Смирненски
  • Магазини на ЗОРА в Сухата река
  • Магазини на ЗОРА в Свобода
  • Магазини на ЗОРА в Враждебна
  • Магазини на ЗОРА в Сандански
  • Магазини на ЗОРА в Химик
  • Магазини на ЗОРА в Гоце Делчев
  • Магазини на ЗОРА в Ботевград
  • Магазини на ЗОРА в Шумен
  • Магазини на ЗОРА в Запад 3
  • Магазини на ЗОРА в Добрич
  • Магазини на ЗОРА в Жерави
  • Магазини на ЗОРА в Враца
  • Магазини на ЗОРА в Плевен
  • Магазини на ЗОРА в Кърджали
  • Магазини на ЗОРА в София

Намерете ЗОРА в други градове

  • ЗОРА в Плевен
  • ЗОРА в Русе
  • ЗОРА в Севлиево
  • ЗОРА в Видин
  • ЗОРА в Враца
  • ЗОРА в Монтана
  • ЗОРА в Търговище
  • ЗОРА в Гоце Делчев
  • ЗОРА в Дупница
  • ЗОРА в Сандански
  • ЗОРА в Столична община
  • ЗОРА в Бургас
  • ЗОРА в Сливен
  • ЗОРА в Карлово
  • ЗОРА в Кърджали
  • ЗОРА в Пазарджик
  • ЗОРА в Свиленград
  • ЗОРА в Смолян
  • ЗОРА в Стара Загора
  • ЗОРА в Хасково
ЗОРА оферти от 299,99 лв. ≫ Актуални брошури и продукти онлайн (2024)
Top Articles
Skinny Chocolate Mousse Recipe | Simple Nourished Living
Keto Peppermint Patties Recipe (Less Than 1 Net Carb & Even Better Than the Real Thing!)
Craigslist Livingston Montana
Enrique Espinosa Melendez Obituary
Craigslist Cars Augusta Ga
Rabbits Foot Osrs
How to change your Android phone's default Google account
St Als Elm Clinic
Geodis Logistic Joliet/Topco
Stl Craiglist
Richard Sambade Obituary
Hay day: Top 6 tips, tricks, and cheats to save cash and grow your farm fast!
Western Razor David Angelo Net Worth
Does Pappadeaux Pay Weekly
Zoebaby222
Unit 1 Lesson 5 Practice Problems Answer Key
Degreeworks Sbu
Bros Movie Wiki
Accuradio Unblocked
All Buttons In Blox Fruits
What is Cyber Big Game Hunting? - CrowdStrike
Craiglist Galveston
VMware’s Partner Connect Program: an evolution of opportunities
House Of Budz Michigan
Midlife Crisis F95Zone
Who called you from +19192464227 (9192464227): 5 reviews
Cta Bus Tracker 77
VERHUURD: Barentszstraat 12 in 'S-Gravenhage 2518 XG: Woonhuis.
Ou Class Nav
How to Make Ghee - How We Flourish
Jeff Nippard Push Pull Program Pdf
Wrights Camper & Auto Sales Llc
Great ATV Riding Tips for Beginners
Aes Salt Lake City Showdown
Pokemon Inflamed Red Cheats
Co10 Unr
Tripcheck Oregon Map
Ryujinx Firmware 15
Metro By T Mobile Sign In
Los Amigos Taquería Kalona Menu
Federal Student Aid
Snohomish Hairmasters
Blackwolf Run Pro Shop
Electronic Music Duo Daft Punk Announces Split After Nearly 3 Decades
VPN Free - Betternet Unlimited VPN Proxy - Chrome Web Store
'The Night Agent' Star Luciane Buchanan's Dating Life Is a Mystery
'The Nun II' Ending Explained: Does the Immortal Valak Die This Time?
844 386 9815
Keci News
17 of the best things to do in Bozeman, Montana
Access One Ummc
Acellus Grading Scale
Latest Posts
Article information

Author: Madonna Wisozk

Last Updated:

Views: 6334

Rating: 4.8 / 5 (48 voted)

Reviews: 95% of readers found this page helpful

Author information

Name: Madonna Wisozk

Birthday: 2001-02-23

Address: 656 Gerhold Summit, Sidneyberg, FL 78179-2512

Phone: +6742282696652

Job: Customer Banking Liaison

Hobby: Flower arranging, Yo-yoing, Tai chi, Rowing, Macrame, Urban exploration, Knife making

Introduction: My name is Madonna Wisozk, I am a attractive, healthy, thoughtful, faithful, open, vivacious, zany person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.