Hvordan installere Kali Linux på virtuell maskin, USB og harddisk - MiniTool Partition Wizard (2024)

Hvordan installerer jeg Kali Linux på VirtualBox? Hvordan installerer jeg Kali Linux på Windows 10 (i dual boot)? Hvordan installerer jeg Kali Linux på USB? Hvordan installerer jeg Kali Linux på VMware? I dette innlegget,MiniTool-partisjonsveiviserviser deg detaljerte trinn.

Ting du må vite før du begynner å bruke Kali Linux

Hva er Kali Linux?

Kali Linux, vedlikeholdt og finansiert av Offensive Security Ltd., er en Linux-distribusjon basert på Debian, og den er designet for digital etterforskning og penetrasjonstesting. Kali Linux er bransjens ledende Linux-distribusjon innen penetrasjonstesting og white hat. Det er allment anerkjent over hele verden.

Videre lesning:

Hva er digital etterforskning?

Digital etterforskning er en gren av rettsmedisinsk vitenskap som omfatter gjenoppretting og etterforskning av materiale funnet i digitale enheter, ofte i forhold til datakriminalitet.

Digitale kriminaltekniske undersøkelser har en rekke bruksområder, for eksempel kan det digitale kriminaltekniske resultatet brukes til å støtte eller tilbakevise en hypotese for strafferettslige eller sivile domstoler; Selvfølgelig kan denne teknologien også brukes i privat sektor, for eksempel bedriftsinterne undersøkelser eller inntrengningsetterforskning.

Hva er penetrasjonstesting?

Penetrasjonstesting er en vurderingsmetode som evaluerer sikkerheten til datanettverkssystemer ved å simulere angrepsmetodene til ondsinnede hackere. Denne prosessen inkluderer aktiv analyse av eventuelle svakheter, tekniske defekter eller sårbarheter i systemet.

Denne teknologien kan avdekke systemsårbarheter og foreslå forbedringsmetoder for arbeidsgivere uten å påvirke den normale driften av forretningssystemer.

Hva brukes Kali Linux vanligvis til?

Som standard kommer Kali Linux med et stort antall inntrengnings- og penetrasjonsverktøy og programvare (omtrent mer enn 600), inkludert Armitage, Nmap, Wireshark, John the Ripper passordknekker, Aircrack-ng, Burp Suite, etc.

Med disse verktøyene brukes Kali Linux ofte til å utføre følgende jobber:

  • Informasjonsetterforskning (inkludert diskgjenoppretting, minneanalyse, PDF-revisjon, registerrevisjon og så videre).
  • Penetrasjonstesting (de fleste white hat hackere lærer denne teknologien og bruker den til å vurdere nettverkssystemsikkerheten).
  • Angrip trådløst nettverk beskyttet av WPA/WPA2 (for å få Wi-Fi-passord eller sniff-nettverk).
  • Knekk passordet (knekke det hash-kodede passordet offline eller knekke påloggingspassordet til nettstedet på nettet).
  • Reverse engineering (dekompilere programmer skrevet i Android, Java og C++ til kode).
  • Sosial engineering (black hat hackers favoritt).

Tips om hvordan du bruker Kali Linux

Hvis du vil installere og bruke Kali Linux, er det noen råd til deg:

  1. Kali Linux er ikke egnet for nybegynnere:Hvis du nettopp begynte å bruke Linux for noen måneder siden, eller hvis du tror at nivået av Linux-kunnskaper er under gjennomsnittet, så er ikke Kali Linux noe for deg. Kali Linux er hovedsakelig for eksperter som ønsker å kjøre penetrasjonstestsuiter eller de som ønsker å lære å bli hvite hatter og digital etterforskning.
  2. Ikke bruk Kali Linux som hovedsystem:Kali Linux bruker root-kontoen som standard og gir ikke vanlige brukerkontoer. Den er utformet på denne måten for å unngå at du må skrive inn root-passordet hvert minutt, fordi nesten alle sikkerhetsverktøyene som er tilgjengelige i Kali krever root-privilegier. Men dette designet vil også gjøre datamaskinen din sårbar for hackere.
  3. Hold bunnlinjen:Ikke bruk Kali Linux-systemet for å invadere andres utstyr eller nettverk, ellers kan du risikere fengsel.
  4. Ikke legg til andre tredjeparts programvarelager:Kali Linux er en rullende distro og avhenger av Debians testgren. Det er svært sannsynlig at det krasjer på grunn av avhengighetskonflikter og pakkehaker etter at du har lagt til en ny depotkilde.
7 beste lette Linux-distroer for gamle PC-er Dette innlegget forklarer forskjellen mellom lette distroer og tungvektsdistroer og introduserer 7 beste lette Linux-distroer til deg. Les mer

Hvordan installere Kali Linux

I denne delen vil jeg fortelle deg kravene for å installere Kali Linux, og viser deg hvordan du installerer Kali Linux på VirtualBox, VMware, USB og Windows 10.

Kali Linux installasjonskrav

Når du skal installere Kali Linux, må datamaskinen din oppfylle følgende krav:

  • Minst 3,8 GB harddiskplass.
  • Minst 512 MB minne hvis datamaskinen din bruker i386- eller AMD64-arkitekturer.
  • CD-DVD-stasjon eller U-diskstøtte.

Den anbefalte konfigurasjonen for å installere Kali Linux er som følger:

  • Minst 10 GB harddiskplass, helst SSD.
  • Minst 2048 MB RAM.

Hvordan installere Kali Linux på en virtuell maskin

Å installere Kali Linux på en virtuell maskin kan beskytte datamaskinen din mot å bli påvirket av virus eller bli angrepet av hacker. Hvis du ikke er kjent med Kali Linux, anbefales denne installasjonsmetoden for Kali Linux. Når det gjelder virtualiseringsprogramvaren, kan du brukeVitualBox eller VMware.

Men før du installerer Kali Linux, anbefaler jeg deg å lage en egen partisjon for den virtuelle maskinen og Kali Linux. Du kan gjøre det ved å krympe partisjonen i Diskbehandling eller bruke MiniTool Partition Wizard. Her velger jeg MiniTool Partition Wizard, fordi det er mer praktisk.

MiniTool Partition Wizard GratisKlikk for å laste ned100 %Rent og trygt

Trinn 1:Klikk på knappen ovenfor for å laste ned MiniTool Partition Wizard. Start denne programvaren og gå til hovedgrensesnittet. Høyreklikk deretter partisjonen du vil krympe og velgFlytt/endre størrelsefra kontekstmenyen.

How to Install Kali Linux on Virtual Machine, USB, and Hard Drive - MiniTool Partition Wizard (2)

Steg 2:I popup-vinduet, dra glidebryteren for å velge hvor mye størrelse du vil krympe og klikkOKå fortsette. Nummeret i boksen etterUtildelt plass etterer plassstørrelsen du reserverer for den nye partisjonen. Vær oppmerksom på at jo større plass det er for den virtuelle maskinen, jo bedre.

How to Install Kali Linux on Virtual Machine, USB, and Hard Drive - MiniTool Partition Wizard (3)

Trinn 3:Høyreklikk på den grå ikke-allokerte plassen og velgSkapefra kontekstmenyen.

How to Install Kali Linux on Virtual Machine, USB, and Hard Drive - MiniTool Partition Wizard (4)

Trinn 4:I popup-vinduet, behold standardinnstillingene eller gjør dine egne valg på partisjonsegenskaper som filsystem, partisjonsetikett, stasjonsbokstav og så videre. Klikk deretterOKå fortsette.

How to Install Kali Linux on Virtual Machine, USB, and Hard Drive - MiniTool Partition Wizard (5)

Trinn 5:Forhåndsvis endringene og klikkSøke omfor å bekrefte endringene.

How to Install Kali Linux on Virtual Machine, USB, and Hard Drive - MiniTool Partition Wizard (6)

Etter å ha laget en separat partisjon, kan du begynne å installere Kali Linux på virtuelle maskiner.

Slik bruker du VirtualBox og VMware til å lage en Windows 10 VM

Her er hvordan du installerer Kali Linux på VirtualBox:

Trinn 1:Last ned VirtualBox fra den offisielle nettsiden og installer den på datamaskinen din. Når det gjelder installasjonsstedet, kan du velge partisjonen du opprettet akkurat nå.

Steg 2:Last ned Kali Linux fraOffensive Security offisielle nettsted. Fra denne siden velger du et riktig Kali Linux VirtualBox-bilde å laste ned. Pakk deretter ut filen.

How to Install Kali Linux on Virtual Machine, USB, and Hard Drive - MiniTool Partition Wizard (7)

Trinn 3:StartVirtualBoxog du vil legge merke til at det er en "Import"-knappen. Klikk på denne knappen for å åpne vinduet Importer Virtual Appliance. I dette vinduet, bla for å finne Kali Linux VirtualBox-bildet du nettopp lastet ned og velg det for å importere (filnavnet skal starte med "kali linux" og avslu*tt med utvidelsen ".ova“). Klikk deretterNeste.

How to Install Kali Linux on Virtual Machine, USB, and Hard Drive - MiniTool Partition Wizard (8)

Trinn 4:Nå vil du se innstillingene for denne virtuelle maskinen som skal importeres. Du kan tilpasse dem eller bruke standardinnstillingene. Deretter velger du en bane for å være vert for den virtuelle maskinen. Partisjonen du opprettet akkurat nå kan være passende. Så sjekkImporter harddisker som VDI-alternativog klikkImport.

How to Install Kali Linux on Virtual Machine, USB, and Hard Drive - MiniTool Partition Wizard (9)

Trinn 5:Kali Linux vil bli oppført som en oppstartbar virtuell maskin. Du kan nå starte den.

Hvordan få VirtualBox til å starte opp fra USB? Dette innlegget viser deg hvordan du får VirtualBox til å starte opp fra USB-stasjon.Les mer

Her er opplæringen for hvordan du installerer Kali Linux på VMware:

Trinn 1:Last ned VMware og installer den. Last deretter ned et riktig Kali Linux VMware-bilde fra nettstedet Offensive Security og trekk det ut.

Steg 2:Åpne VMware Workstation og klikkFil > Åpnei øvre venstre hjørne. Finn deretter den utpakkede mappen. Under denne mappen er det bare én fil, hvis utvidelse er ".vmx". Velg denne filen for å åpne.

Trinn 3:KlikkRediger innstillinger for virtuell maskinfor å endre innstillingene til Kali Linux. På denne måten kan du sørge for at systemkildene Kali Linux krever kan oppfylles av systemkildene du konfigurerte for VMware. Velg i tilleggNATNettverk. Etter det kan du starte opp denne virtuelle maskinen.

How to Install Kali Linux on Virtual Machine, USB, and Hard Drive - MiniTool Partition Wizard (11)

Merk:Disse bildene du lastet ned fra Offensive Security har en standard pålogging/passord som er «kali/kali».

Hvordan lage en VM med Hyper-V [Virtuell PC Windows 10] Dette innlegget viser deg hvordan du lager en VM med Hyper-V, som kan sees på som Virtual PC Windows 10. Les mer

Hvordan installere Kali Linux på USB

Noen mennesker kan like å installere Kali Linux på USB, fordi denne Kali Linux-installasjonen gjør en bærbar Kali. Her er opplæringen for hvordan du installerer Kali Linux på USB:

Trinn 1:Koble USB-stasjonen til en ledig USB-port på Windows-PCen din, legg merke til hvilken stasjonsbetegnelse (f.eks. "F:") den bruker når den monteres.

Steg 2:Last ned enKali Linux bildefil. Last deretter ned USB-brenningsprogramvare som Etcher, Universal USB Installer, UNetbootin, etc. Bruk denne programvaren til å brenne ISO-bildefilen inn på USB-stasjonen. Kali Linux offisielle nettsted anbefaler brukere å bruke Etcher. Start Etcher, velg Kali Linux-bilde, bekreft USB-stasjonen, og klikk deretter på "Blits!"-knappen.

How to Install Kali Linux on Virtual Machine, USB, and Hard Drive - MiniTool Partition Wizard (13)

Trinn 3:Når Etcher varsler deg om at bildet har blitt blinket, kan du trygt fjerne USB-stasjonen og fortsette å starte opp i Kali med den. Men denne Kali Linux oppstartbare USB er bare en live USB (du kan ikke lagre noen endringer du har gjort på denne stasjonen). Hvis du vil ha en vedvarende lagring, bør du følge de neste trinnene.

Trinn 4:Last ned MiniTool Partition Wizard og bruk den til å flytte/endre størrelse på USB-stasjonen. På denne måten kan du lage en ikke-allokert plass. Deretter bruker du den ikke-allokerte plassen til å lage en partisjon, hvis filsystem erExt4, og partisjonsetiketten erstandhaftighet.

Trinn 5:Start datamaskinen på nytt for å få den til å starte opp fra USB-stasjonen. Så, i Kali LinuxOppstartsmeny, velgLive USB Persistenceoppstartsalternativ.

Trinn 6:Etter installasjonsprosessen (jeg vil vise det senere), skriv inn Kali Linux-skrivebordet. Du bør først brukefdisk -lkommando for å sjekke gjeldende harddiskenhet for å finne identifikatoren (den tilsvarer driverbokstaven) til U-diskens persistenspartisjon. Kjør deretter følgende kommandolinjer:

How to Install Kali Linux on Virtual Machine, USB, and Hard Drive - MiniTool Partition Wizard (14)

Trinn 7:Gjennom operasjonene ovenfor fullføres en Kali Linux-oppstartbar USB med utholdenhetslagring. Etter det starter du datamaskinen på nytt, starter den fra USB og velger Live USB Persistence igjen. Deretter kan du lagre alle endringene du har gjort på Kali for alltid.

Hvordan installere Kali Linux på Windows 10

Noen vil gjerne ha dual boot Kali Linux og Windows 10. I så fall, se følgende veiledning om hvordan du installerer Kali Linux på Windows 10:

Hvordan installere Linux (Ubuntu) på Windows 10 [Ultimate Guide]Sjekk ut hvordan du installerer Linux på Windows. Her er detaljerte trinn for å installere Ubuntu sammen med Windows 10 og deretter dual boot Windows 10 og Linux. Les mer

Trinn 1:Sikkerhetskopier viktige data til en ekstern harddisk. Om nødvendig anbefaler jeg deg å gjøre detklone hele disken til en ekstern harddisk. Dette kan hjelpe deg med å gjenopprette datamaskinen når noe går galt.

Steg 2:Bruk MiniTool Partition Wizard for å lage en separat uformatert partisjon for Kali Linux. Last ned Kali Linux og brenn ISO til en USB-pinne som installasjonsmedium. Start datamaskinen på nytt og få den til å starte opp fra installasjonsmediet.

Trinn 3:Når datamaskinen starter opp fra USB, velger duGrafisk installasjonunder Kali Linux Boot-menyen. Velg deretter språk, plassering og tastatur, konfigurer nettverket og angi root-bruker og passord.

How to Install Kali Linux on Virtual Machine, USB, and Hard Drive - MiniTool Partition Wizard (16)

Trinn 4:Konfigurer partisjoner for Kali Linux. I dette trinnet må du opprette 4 partisjoner: "/støvel" partisjon for lagring av systemets oppstartslaster, "/" partisjon for lagring av systemfiler, "bytte område" partisjon brukt som virtuelt minne, og "/hjem” partisjon for lagring av brukerfiler.

For å lage "bytteområde"-partisjon, følg trinnene nedenfor:

VelgeHåndboksom partisjoneringsmetode og klikkFortsette. Deretter velger du ledig plass du opprettet før og klikkerFortsette.

How to Install Kali Linux on Virtual Machine, USB, and Hard Drive - MiniTool Partition Wizard (17)

VelgeOpprett en ny partisjonog klikk deretterFortsette. Sett deretter partisjonsstørrelsen og angi denne partisjonen somhovedellerlogiskskillevegg. Du kan angi alle de 4 partisjonene som logisk partisjon, men mange vil gjerne sette "/boot"-partisjonen som primær partisjon.

How to Install Kali Linux on Virtual Machine, USB, and Hard Drive - MiniTool Partition Wizard (18)

Velg deretter plasseringen av denne nye partisjonen og konfigurer partisjonsinnstillingene. KlikkBruk somog endre den fraExt4 journalføringsfilsystemtilbytte område.

How to Install Kali Linux on Virtual Machine, USB, and Hard Drive - MiniTool Partition Wizard (19)

For å lage "/boot", "/" og "/home" partisjoner, følg trinnene nedenfor:

Klikk på den ledige plassen igjen og velgOpprett en ny partisjon. Angi partisjonsstørrelse og angi disse partisjonene som primære eller logiske. Angi plasseringen av disse partisjonene og konfigurer dem deretter. Vær oppmerksom på at de 3 partisjonene brukerExt4 journalføringsfilsystemmen deresmonteringspunkterer forskjellig.

How to Install Kali Linux on Virtual Machine, USB, and Hard Drive - MiniTool Partition Wizard (20)

Trinn 5:Etter å ha opprettet partisjoner for Kali Linux, klikkFullfør partisjonering og skriv endringer til disk. Klikk deretterFortsette. KlikkJaå godta endringer. Deretter kan du velge om du vil installere GRUB boot loader. Etter det kan du starte opp i Kali Linux.

How to Install Kali Linux on Virtual Machine, USB, and Hard Drive - MiniTool Partition Wizard (21)

[LØST] – Error No Such Partition Grub Rescue i Windows 10Har møtt feil ingen slik partisjonsgrub-redning i Windows 10 etter å ha slettet Ubuntu-partisjonen? Nå er fullstendige løsninger for å fikse Ubuntu grub-redning her. Les mer

Her er et innlegg som viser deg hvordan du installerer Kali Linux på Windows 10, USB, VirtualBox og VMware. Jeg tror det kan hjelpe deg.Klikk for å tweete

Bunnlinjen

Er dette innlegget nyttig? Har du støtt på problemer når du følger veiledningene nevnt i dette innlegget for å installere Kali Linux? Legg igjen en kommentar i følgende sone. Dessuten, hvis du støter på problemer når du flytter/endrer størrelse på partisjon eller sikkerhetskopierer datamaskin, vennligst kontakt oss via[e-postbeskyttet]. Vi vil komme tilbake til deg så snart som mulig.

Hvordan installere Kali Linux på virtuell maskin, USB og harddisk - MiniTool Partition Wizard (2024)

FAQs

How to partition a hard drive in Kali Linux? ›

Process to Partition a Disk in Linux
  1. #1 Identify the Disk.
  2. #2 Start the Partitioning Tool.
  3. #3 Create a New Partition.
  4. #4 Specify Partition Details.
  5. #5 Save Changes.
  6. #6 Format the New Partition.
  7. #7 Mount the New Partition (Optional)
Oct 29, 2023

What is the minimum hard disk space for Kali Linux? ›

Requirements. Kali Linux requires: A minimum of 20GB hard disk space for installation, depending on the version.

How to install Kali Linux on internal hard drive? ›

How to Install Kali Linux on Your Computer – Step by Step
  1. Step 1: Download the iso file. ...
  2. Step 2: Create a bootable drive. ...
  3. Step 3: Access the Kali Installer Menu. ...
  4. Step 4: Begin the installation. ...
  5. Step 5: Set up the storage. ...
  6. Step 5: Chose software and a desktop look. ...
  7. Step 6: Install the GRUB bootloader.
Sep 15, 2022

What is the difference between Kali Linux everything and installer? ›

Kali Linux Everything is a collection of every Kali Linux ISO and OVA file ever released, while Kali Linux Installer is a tool that can be used to install Kali Linux on a computer or virtual machine.

Can I install Kali Linux on external hard drive? ›

During the setup process you can initiate an LVM encrypted install on either Hard Disk or USB drives. First, you'll need compatible computer hardware. Kali Linux is supported on amd64 (x86_64/64-bit) and i386 (x86/32-bit) platforms. Where possible, we would recommend using the amd64 images.

What is partitioning the hard drive for Linux? ›

Partitioning disks in Linux is generally the first step before installing a system. Before we can create any files, a filesystem must exist. Similarly, we can't make a filesystem unless there is a partition on the disk. Partitions are used to divide raw storage space into chunks (slices).

How should I partition my Linux drive? ›

To create a new partition, we use the command 'n'. This will prompt you to specify the type of partition which you wish to create. If you wish to create a logical partition, choose 'l'. Alternatively, you can choose 'p' for a primary partition.

What is the difference between graphical install and install in Kali Linux? ›

When you choose only installation then kali Linux will be installed in terminal mode that's mean you can only use command line interface here. This is terminal mode. But in graphical mode you have full desktop access with terminal and here you can move from one option to another just like windows.

What is the best hardware to install Kali Linux? ›

The laptop requirements for Kali Linux are relatively modest. For a bare minimum setup, you'll need a device with at least 20GB of disk space, 1GB RAM, and a 1GHz CPU. However, for a smoother experience, we recommend a laptop with at least 2GHz CPU speed, 2GB or more RAM, and 40GB of disk space.

Can I run Kali Linux from USB? ›

One of the fastest method, for getting up and running with Kali Linux is to run it “live” from a USB drive.

Which laptop is best for Kali Linux? ›

ASUS VivoBook 15 (2021), 15.6-inch (39.62 cm) HD, Dual Core Intel Celeron N4020, Thin and Light Laptop (4GB RAM/256GB SSD/Integrated Graphics/Windows 11 Home/Transparent Silver/1.8 Kg), X515MA-BR011W.

Why is Kali Linux not showing my hard drive? ›

The fact it is not seen by Kali is because it is probably in a format Kali doesnt recognise (or its not 'initialised'), if you want to 'fix it' from within Windows, format the drive/partition as FAT32 and then the Kali installer should be able to access the drive/partition and go from there..

Can I install Kali Linux on SSD? ›

Yes you can use it normally but you also have to manually install grub on your SSD. By default, installer will install grub on the EFI partition of your hard disk. Once you boot kali, you have to create a small 500MB partition in your SSD with FAT 32 filesystem.

In which partition should I install Linux? ›

However, here is a commonly suggested partition setup:
  1. Root partition (/): This is the main partition where the Linux operating system and system files are installed. ...
  2. Swap partition: Linux uses a swap space for virtual memory management, which is used when the system requires more RAM than physically available.
Oct 11, 2021

Which partition to install Linux? ›

root (/) The root file system is represented by a forward slash (/). It is the top of the directory tree, and contains Linux and everything that you install with Linux.

What type of partition for Linux installation? ›

3. Linux Partition Types
  1. 3.1. Primary Partition. A primary partition is the basic type of partition that the OS can directly use. ...
  2. 3.2. Extended Partition. An extended partition is a special type of primary partition that acts as a container for logical partitions. ...
  3. 3.3. Logical Partition.
Mar 18, 2024

What is the ideal partition for Linux? ›

The recommended partition type is ext4. For multi-user systems or systems with lots of disk space, it's best to put /var , /tmp , and /home each on their own partitions separate from the / partition.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Rueben Jacobs

Last Updated:

Views: 6256

Rating: 4.7 / 5 (57 voted)

Reviews: 88% of readers found this page helpful

Author information

Name: Rueben Jacobs

Birthday: 1999-03-14

Address: 951 Caterina Walk, Schambergerside, CA 67667-0896

Phone: +6881806848632

Job: Internal Education Planner

Hobby: Candle making, Cabaret, Poi, Gambling, Rock climbing, Wood carving, Computer programming

Introduction: My name is Rueben Jacobs, I am a cooperative, beautiful, kind, comfortable, glamorous, open, magnificent person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.