Installer Kali Linux på VirtualBox [raskeste metode] (2024)

Kali Linux er en avBeste Linux -distribusjoner for hackingog sikkerhetsentusiaster.

Siden det tar for seg et følsomt tema som hacking, er det som et tosidig sverd.Vi har diskutert det i fortiden med enDetaljert Kali Linux Review, så jeg skal ikke kjede deg med de samme tingene igjen.

Mens du kan installere Kali Linux ved å erstatte det eksisterende operativsystemet, ville det være et bedre og tryggere alternativ å bruke det via en virtuell maskin.

Med VirtualBox kan du bruke Kali Linux som en vanlig applikasjon i Windows/Linux -systemet.Det er nesten det samme som å kjøre VLC eller et spill i systemet ditt.

Å bruke Kali Linux i en virtuell maskin er også trygt.Uansett hva du gjør i Kali Linux, vil ikke påvirke ditt ‘vertssystem’ (dvs. ditt originale Windows eller Linux -operativsystem).Det faktiske operativsystemet ditt vil være uberørt og dataene dine i vertssystemet vil være trygge.

Hvordan installere Kali Linux på VirtualBox

Jeg brukerVirtualBoxher.Du kan ogsåInstaller Kali Linux på VMware.

VirtualBox er en fantastiskOpen source virtualiseringsløsningfor alle (profesjonell eller personlig bruk).Det er tilgjengelig gratis.

I denne opplæringen vil vi snakke om Kali Linux spesielt, men du kan installere nesten alle andre operativsystemer ved hjelp av ISO-filen eller en forhåndsbygd virtuell maskinlagingsfil.

📋

De samme trinnene gjelder for Windows/Linux som kjører VirtualBox.

Som jeg allerede nevnte, kan du ha enten Windows eller Linux installert som verten din.Men i dette tilfellet har jeg Windows installert (ikke hater meg!), Der jeg prøver å installere Kali Linux i VirtualBox trinn for trinn.

Og det beste er at selv om du bruker en Linux -distro som ditt primære operativsystem, vil de samme trinnene være aktuelle!

Lurer på hvordan?La oss se…

Abonner på YouTube -kanalen vår for flere Linux -videoer

Trinn-for-trinns guide for å installere Kali Linux på VirtualBox

📋

Vi skal bruke et tilpasset Kali Linux -bilde laget for VirtualBox spesielt.Du kan også laste ned ISO -filen for Kali Linux og opprette en ny virtuell maskin - men hvorfor gjør det når du har et enkelt alternativ?

1. Last ned og installer VirtualBox

Det første du trenger å gjøre er å laste ned og installere VirtualBox fra Oracle's offisielle nettsted.

Last ned VirtualBox

Når du har lastet ned installasjonsprogrammet, dobbeltklikker du på den for å installere VirtualBox.

💡

Det er flere måter du kanInstaller VirtualBox i Ubuntu, Fedora, etc.

2. Last ned Virtuelt bilde av Kali Linux med bruk

Etter å ha installert den med hell, kan du ta turen tilKali Linux nedlastingssideFor å laste ned VM -bildet for VirtualBox.Hvis du ombestemmer deg om å brukeVMware, det er også tilgjengelig.

Install Kali Linux on VirtualBox [Quickest Method] (1)

Siden filstørrelsen er rundt 3 GB, bør du enten bruke torrentalternativet eller laste ned den ved hjelp av ennedlastingsbehandler, avhengig av hva som er raskest for deg.

Last ned Kali Linux Virtual Image

3. Installer Kali Linux på virtuell boks

Når du har installert VirtualBox og lastet ned Kali Linux 7Z -bildet, trenger du bare å legge det til VirtualBox for å få det til å fungere.

Slik legger du til VirtualBox -bildet for Kali Linux:

Trinn 1:Pakk ut den nedlastede 7z -filen.Du kanBruk 7zip for å trekke ut filen.

💡

Kali Linux virtuell maskinlagring vil være på samme sted som du hentet ut 7Z -filen.Hvis du vil ha et annet sted for VM, må du trekke ut 7Z -filen til et sted der du har tilstrekkelig lagring tilgjengelig.Jeg vil aldri anbefaleC:Kjør på vinduer.

Steg 2: Start VirtualBox.Du vil merke enLegg tilKnapp - Klikk på den.

Install Kali Linux on VirtualBox [Quickest Method] (2)

Trinn 3:Neste, bla gjennom mappen du nettopp lastet ned og trukket ut.Velg definisjonsfilen VirtualBox Machine som skal legges til (som du kan se på bildet nedenfor).Filnavnet skal starte med ‘Kalilinux’ og slu*tte med.vingeUtvidelse.

Install Kali Linux on VirtualBox [Quickest Method] (3)

Når du er valgt, fortsett ved å klikke påÅpen.

Trinn 4: Nå får du vist innstillingene for den virtuelle maskinen du skal legge til.Så du kan tilpasse dem eller ikke - det er ditt valg.Det er greit hvis du går med standardinnstillingene.

Install Kali Linux on VirtualBox [Quickest Method] (4)

Her refererer harddiskene som VDI til praktisk talt montering av harddiskene ved å tildele lagringsplassen.

Etter at du er ferdig med innstillingene, treffer duStartOg vent en stund.

🚧

Du kan få en feil med det første for USB-port 2.0-kontrollerstøtte, du kan deaktivere den for å løse den eller bare følge instruksjonen på skjermen for å installere en ekstra pakke for å fikse den.Og du er ferdig!

Install Kali Linux on VirtualBox [Quickest Method] (5)

Standard brukernavnet i Kali Linux pleide å være rot og standardpassordet var toor.Men siden januar 2020,Kali Linux bruker ikke rotkontoen.

Nå er standardkontoen og passordet beggeKali.

Du skal kunne logge inn på systemet med det.

Install Kali Linux on VirtualBox [Quickest Method] (6)

Vær oppmerksom på at du burdeOppdater Kali LinuxFør du prøver å installere nye applikasjoner eller prøve å hacke naboens wifi.

📋

VirtualBox-gjestetillegget er forhåndsinstallert i live-bildet siden Kali Linux 2021.3.

Selvfølgelig,Kali Linux har mange nyttige verktøy i det for penetrasjonstesting- Så du kan utforske dem etter installasjon.

💡

Både Kali Linux og Ubuntu er Debian-baserte.Hvis du står overfor problemer eller feil med Kali Linux, kan du følge opplæringsprogrammene beregnet på Ubuntu eller Debian på internett.

Foreslått lest 📖

Hvordan installere Windows 10 i VirtualBox i Linuxstep for trinns skjermbilde guide for å installere Windows 10 på Linux ved hjelp av VirtualBox.its Fossabhishek Prakash

Hvordan installere Kali Linux på VirtualBox ved hjelp av VDI

Selv om du alltid kan følge instruksjonene som er anbefalt ovenfor, er det også en annen måte å installere Kali Linux på.

Du vil legge merke til en VDI -fil når du trekker ut 7Z -filen til Kali Linux.Du kan bruke denne VDI -filen til å opprette en virtuell Kali Linux.

Åpne VirtualBox og velgNyalternativ.

Install Kali Linux on VirtualBox [Quickest Method] (9)

Gå nå til ekspertmodus på virtuell boks.

Install Kali Linux on VirtualBox [Quickest Method] (10)

Dette er ikke annet enn et omfattende syn på alle justeringer som vi kan gjøre.Derfra, sett alle tingene som nedenfor:

  • Navn på VM:Velvilje
  • Type:Linux
  • Versjon:Debian 64-bit
  • Under maskinvare, baseminne (RAM): 4 GB (anbefalt)
  • Prosessorer: Mer enn en, i henhold til tilgjengeligheten

Nå, forHardiskDel, velgBruk en eksisterende virtuell harddiskfilog bla gjennom den ekstraherte .vdi -filen til Kali Linux.

Install Kali Linux on VirtualBox [Quickest Method] (11)

Klikk på i den nye dialogboksen påLegg tilog søk etter VDI -filen i den resulterende filleseren.Når du har funnet filen, velger du den og trykk deretter påvelge.

Install Kali Linux on VirtualBox [Quickest Method] (12)

Du kan nå trykke påBli ferdigknapp.

Install Kali Linux on VirtualBox [Quickest Method] (13)

VM opprettet vil ha flere innstillinger som skjermminne, nettverk osv. Sett til standard.Du bør gi skjermminnet som 128 MB og velge å aktivere 3D -akselerasjon.

Install Kali Linux on VirtualBox [Quickest Method] (14)

🚧

3D -akselerasjon kan føre til noen problemer.

Du kan nå starte VM, og bruke brukernavn og passord "Kali" en gang bedt om å logge inn.

Du kan alltid installere Kali Linux ved hjelp av ISO -filen, som har samme prosess som alle andre Linux -distribusjoner.

Hvordan installere Linux inne i vinduer ved hjelp av VirtualBoxusing Linux i en virtuell maskin lar deg prøve Linux innen Windows.Denne trinn-for-trinn-guiden viser deg hvordan du installerer Linux inne i Windows ved hjelp av VirtualBox.its Fossabhishek Prakash

Bonus: Gratis Kali Linux -guide

Hvis du bare begynner med Kali Linux, vil det være en god idé å vite hvordan du bruker Kali Linux.

Offensiv sikkerhet, selskapet bak Kali Linux, har opprettet kurs som forklarer det grunnleggende om Kali Linux, konfigurasjon og mer.Det har også noen få kapitler om penetrasjonstesting og sikkerhetsverktøy.

I utgangspunktet har den alt du trenger for å komme i gang med Kali Linux.Og det beste er at kurset er tilgjengelig gratis.Du kan gå til portalen for å utforske kurs og sertifiseringseksamen, og lære dem der.

Kali Linux -kurs

Gi oss beskjed i kommentarene nedenfor hvis du står overfor et problem eller bare deler opplevelsen din med Kali Linux på VirtualBox.Hvis du er nysgjerrig, kan du også prøveKali Linux på Windows ved hjelp av WSL.

Installer Kali Linux på VirtualBox [raskeste metode] (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Chrissy Homenick

Last Updated:

Views: 6250

Rating: 4.3 / 5 (54 voted)

Reviews: 85% of readers found this page helpful

Author information

Name: Chrissy Homenick

Birthday: 2001-10-22

Address: 611 Kuhn Oval, Feltonbury, NY 02783-3818

Phone: +96619177651654

Job: Mining Representative

Hobby: amateur radio, Sculling, Knife making, Gardening, Watching movies, Gunsmithing, Video gaming

Introduction: My name is Chrissy Homenick, I am a tender, funny, determined, tender, glorious, fancy, enthusiastic person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.